ישראלים חוזרים?

ישראלים חוזרים?

שלום סתם מסקרנות... יש כאן ישראלים שמתכננים גם לחזור לארץ?

ההטבות וההקלות לתושבים חוזרים

מפסיקות בספטמבר הקרוב. אני חושבת שמי שבסיס חייו בחו"ל וכן חושב על זה ועוד לא התחיל לפעול - חושב פעמיים עכשיו.

כי הן נוצרו לכבוד שנת הששים לישראל

וזאת עברה לה. ספטמבר 2012 הוא התאריך שנקבע בתחילת המבצע הנוכחי - זה לא משהו חדש.

RoyG NJ

New member
אבל תמיד היו הטבות כאלה או אחרות

לתושבים חוזרים. גם הבנתי שגם עם ההטבות הנוכחיות ... זה לא ממש BIG DEAL

מודה בזאת שיצא לי לאחרונה לערוך בירור מעמיק

בנושא ויצא די שווה דווקא. הסיבה שזה ירד מהפרק היא קצת יותר מורכבת - אבל הכיוון של הגירה לישראל היתה כמעט מעשית. עם ההטבות הקיימות, המהלכים שאנחנו עושים כרגע היו הרבה יותר קלים ונוחים מכל הבחינות בישראל - בדיוק בגלל ההטבות המיוחדות של עידוד יזמות והטבות מוגברות בתחום המיסוי. (דווקא מכולה, רכב ושאר הההטבות היחסית קבועות במכס לא ממש היו רלוונטיות עבורינו).

Y B Normal

New member
בעבור נזיד עדשים???

אף פעם לא אבין את אלה שמחליטים לעקור בית למדינה אחרת מעבר לאוקיינוס ("גן-עדן עלי אדמות רווי בתחמנים מחרחרי ריב ומדון") בעבור הפירורים שאותה מדינה זורקת לעברם. רוצים להגר חזרה? תהגרו. הסיבה לכך צריכה להיות הרבה יותר גדולה ממסך שטוח 88 אינץ'.

billc

New member
מצד שני אם יש אנשים שכן החליטו לחזור

אבל לא הגדירו זמן מדויק, יכול להיות שהטבה כזו או אחרת יכולה להאיץ את התהליך

forglemmigej

New member
ולמה אנשים מהגרים לאמריצקה

מה הסבה שהיא יותר ממסך שטוח 88 אינץ'? אולי הם לא הצליחו להשיג ולכן החליטו לחזור ומה הבעיה עם זה, הגירה זו עסקה לכל דבר וענין אין בזה שום ערכיות.

Y B Normal

New member
בית. עבודה. בנזוג. תרבות. שנמשיך?

צודקת שהגירה זו עסקה לכל דבר וענין אין בזה שום ערכיות, וזה בדיוק מה שאמרתי: בשביל מקרר ועוד כמה מטלטלין שאולי חוסכים כמה אלפי דולרים (אולי!), לוותר על מה ששווה מאות אלפי ואולי מליוני דולרים?

RoyG NJ

New member
מה בדיוק שווה מאות אלפי ואולי מליוני דולרים ?

יכולה להיות ערכיות במעבר, ללמוד לחיות בתרבות אחרת, שפה אחרת. ולא תמיד זה רק כסף/חיסכון , אלא באיכות חיים.

RoyG NJ

New member
SORRY עדיין לא ממש מבין..

אם את עוברת ממדינה למדינה ולוקחת איתך את המשפחה,קונה בית אחר ומתנסה בתרבות אחרת ... מה רע ? למה מקום אחד עדיף מאחר ? אם היית אומרת משאירים משפחה במקום מסויים - ניחא... כל השאר .. נורא פשוט להחליף

forglemmigej

New member
ולכל ישראלי שמהגר לאמריקה

יש רכוש ששוויו מאות אלפים ואולי מיליוני דולרים Who knew ואיך התרבות האמריקאית יותר טובה מאחרת, לפי מה שאני רואה בשנים האחרונות הם עושים רימייק לכל מה שזז אפילו סדרות ישראליות שבארץ אף אחד לא הסתכל עליהן . הבעיה הרבה פעמים שחלומות מתנגשים במציאות ולא שווה לבן אדם להשקיע במקום שתמיד יהיה זר בו אפילו אם רכושו יהיה שווה מאות אלפים ואולי מליוני דולרים

RoyG NJ

New member
לא נרמז שהתרבות טובה יותר.

זו תרבות אחרת. לטעמי איכות החיים טובה יותר, היא באה עם מחיר מסויים. ב95% מהזמן אני ממש לא מרגיש זר .. לעיתים נדירות כן, חלק לטובה וחלק לא... לגבי הREMAKE - שלא בטוח שלפי זה הייתי שופט תרבות, לדעתי הוא טוב יותר מהמקור (יותר כסף ומשאבים אני מניח)

forglemmigej

New member
לגבי הרימייק

הכי מצחיק שאמריקאים לוקחים קונספט שנעשה במדינות אחרות מאמרקנים אותו ומוכרים בחזרה לארץ המקור

למעלה