ישראלים זה very good

ישראלים זה very good

אהלן אנשים, במסגרת שיטוטים בעולם, ראיתי שלמראה של הגברים הישראלים יש שם בכלל לא רע, ואפילו מצויין. לא משנה אם זה היה באסיה או באירופה או במזרח התיכון. לא כולם ממש הכירו, אבל מי שידע במה מדובר והמליץ. אולי זה בגלל שישראלים זה תערובת בין גזעים שונים, אולי בגלל שישראלים זה חלק מהמראה ה-'מזרח תיכון' הפופולארי. או אולי הכל נראה לי ורוד, אחרי שפה באירלנד התייאשתי והורדתי את הסטנדרטים מתחת לפני ה-
, ובמדבר כל קוץ נראה כמו
? ואיזה שם יצא לישראלים במדינות שאתם חיים בהם ?

Joni M

New member
Hairy ../images/Emo15.gif

Here in NYC I've heard many people say Israeli's are hot because they're hairy, and also because they're very straight acting
. I haven't met that many hot Israeli's here though...

bulllli

New member
תמיד אתה דואג לנושא מעניין

הרבה מהחברים הגרמניים נמשכים למראה הישראלי הסטנדרטי: עור שחום, שיער גוף וגבריות. הם מטורפים על זה - אבל מובן לנו גם למה, היסטוריה עשתה את שלה. מצד שני, כשהם מחפשים גרמני, הוא צריך להיות חלק כמוהם. לא ברור לי, אבל שיהיה...

odedee

New member
אומרים את זה

גם על הישראליות - שהן הכי יפות, או לפחות הכי מעניינות. שבגלל קיבוץ הגלויות, הערבוב הגנטי יוצר יופי שלא מכירים בארצות אחרות. למרות שבעיני הדנים והשוודים יפים גם בלי שום ערבוב

bulllli

New member
מי שלא מבינ/ה אותן

בהחלט חושב/ה עליהן רק דברים טובים. אח"כ הם פותחות את הפה ואומרות: אני המלכה, תשרת/י אותי, תפנק/י אותי, תביא/י לי רק פוסטים מעניינים בפורום

ciccio

New member
להערכתי

יש דימוי מאוד גברי ומצ'ואיסטי לגברים ישראלים, הדימוי הצבאי, הים תיכוניות... יש בזה אמת, הדימוי והסטנדרט ה "גברי" הרבה יותר קשוח בישראל.ולטעמי לפעמים מדכא. בכל אופן, לישראלים יש שם טוב גם פה, ועלי אומרים שאני בכלל לא נראה ישראלי... מה אני אמור להסיק מזה?...

למעלה