ישראלים & הולנדים

Liha25

New member
ישראלים & הולנדים

איך מסבירים את זה שיש כ"כ הרבה זוגות כמונו? איך הכרתם? בארץ? בהולנד? מקום אחר? איך המשפחה מתגברת על העובדה שאולי היא/הוא לא יהודי/ה? האם אתם מרגישים שההבדל במנטליות משפיעה על הקשר?

Fair game

New member
אני מכיר

כמה שהכירו בטיול בנט בקיבוץ מה שלפעמים קשה זה המנטליות שהיא שונה לגמרי משל הישראלים הדת זה פרט שולי (לדעתי) ואני גם מכיר כמה הולנדים שהתגירו

Liha25

New member
זהו? אין זוגות ישראלים & הולנדים??? ../images/Emo8.gif

או שאתם סתם לא עונים....

או קיי אני עונה

בעלי הוא הולנדי והכרנו פה אחרי שכבר הייתי פה שנתיים בערך. הוא יהודי כך שלא היתה בעיה עם ההורים מבחינת דת אבל כששאלתי אותם איך הם היו מרגישים אם הוא לא היה יהודי, הם אמרו שזה בכלל לא משנה, העיקר שאני מאושרת. האמת שגם לי זה לא כל כך משנה. אבל יכול להיות שיש פחות הבדלים במנטליות בגלל ששנינו יהודים. ההבדל שאני רואה ביננו לבין זוגות מעורבים גם בדת הוא שאף אחד מאיתנו לא עסוק בלהסביר לשני על החגים והמנהגים שנהוגים אצלו בבית והוא יודע יותר על ישראל מההולנדי הממוצע. הבדלים במנטליות? זה חלק ממערכת היחסים עם בן זוג שמגיע מרקע שונה מזה שלך. לא יכולה להגיד שזה אי פעם הפריע ממש. לפעמים אפשר לצחוק על זה כשקורות אי הבנות שונות ובדרך כלל צריך פשוט קצת סבלנות, סובלנות ונכונות לקבל את השני כמו שהוא. בעצם זה לא כל כך שונה מכל מערכת יחסים אחרת, גם בין זוגות שאינם מעורבים.

Liha25

New member
בטיול בהולנד

נסעתי להולנד לטייל עם חברה הכרנו באיזה באר, אהבה ממבט ראשון אבל חברה שלי הרגישה לא טוב ורצתה ללכת, והוא בדיוק היה בשירותים וככה יצאתי משם בלי לקחת את הטלפון שלו או להביא את שלי וחשבתי שאבוד ביום האחרון שלי נפגשו בקניון בפוקס, נתקענו אחד בשני וזה מצחיק כי הוא בכלל מהאג וכל זה קרה באמסטרדם מאז אנחנו יחד חושבים שכנראה זה נועד להיות.

למעלה