ישראלום , משהו מעניין

מצב
הנושא נעול.

twati0

New member
ישראלום , משהו מעניין

ישראלום , משהו מעניין
קיימת הצעת רכישה ב - 3450 וכרגע השער 2870. השער היום כבר היה בתואם להצעת הרכישה ב - 3390. נראה לי מאוד אטרקטיבי. מה דעתכם ?

לי לא.

ישראלום , משהו מעניין
קיימת הצעת רכישה ב - 3450 וכרגע השער 2870. השער היום כבר היה בתואם להצעת הרכישה ב - 3390. נראה לי מאוד אטרקטיבי. מה דעתכם ?
לי לא.
אני לא אתפלא אם מחר היא תרד את מה שהיום עולה.זאת מניה ארורה אשר יכולה להיות בלי מחזור בכלל או אם מחזור לקניית פלפל בלי פיתה...לפני כשנתיים ממש בטעות שמתי שם סכום גדול ונתקעתי.הייתי צריך להוציא אותו לאט לאט ובסוף הפסדתי כ10%.המניה הזאת קופצת רק עם הודעות מסוג אלה שיש היום אבל כמו שאתה רואה כמה היא עולה עכשיו לעומת כמה שהיא עלתה מיד אחרי ההודעה.בקיצור לדעתי להשקיע בה עכשיו על אף ההודעה המפתה זה כמו להשקיע בגבועות שגם אגב פירסמה הודעה שלא מזיזה למניה.בישראלום צריך לקרו הרבה דברים כדי שהיא תתחיל להיות ולנשום.בהצלחה!

JeRRiCola

New member
מו"מ לרכישת שליטה שונה מהצעת רכש

ישראלום , משהו מעניין
מו"מ לרכישת שליטה שונה מהצעת רכש
עיסקאות שכאלו מתבצעות בין בעלי השליטה לגוף הרוכש, ושאר בעלי המניות מהציבור אינם מיועדים להנות באופן ישיר מהחלפת הידיים גם אם היא משקפות 20, 30 או 60 אחוזי פרימיה על שער השוק. (מדובר בעיסקה פרטית שהפרימיה שבה היא מתבצעת נובעת בראש ובראשונה ממסת ההיקף וקבלת השליטה על החברה) מה שגורם בסופו של יום לשוק לבחור אם לצמצם את הפער שבוא נעסקת העיסקה, תלוי בעיקר בזהות הרוכש כמו גם בכוונותיו ויכולותיו העיסקיות לשבח את החברה. (ראה למשל בפורמולה שם כוחות השוק הביאו לירידה בשער בשל זהותו של הרוכש ומנגד לשינוי בחברה הממונפת בוילמרגין שהיתה שלד בורסאי בשעתו שרוכש השליטה בה הצליח ליצוק לתוכה תוכן עצום) בכל אופן בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה