ישראכארד

ישראכארד יש להם אתר /צור קשר מצויין.
אין לי יותר מידיי איתם, רק שהכרטיס שחודש לא הגיע.....
ניסתי דרך הטלפון, הומלץ שם שאפנה לאתר, בכל זאת המתנתי, לשווא.
פניתי לאתר, חזרו אלי אחרי כמה שעות.
אני חייב לציין שהטיפול היה מאוד ענייני, עשו הכל בכדי לבדוק מה קרה, ולדאוג שהכרטיס ישלח מחדש.
נראה לכם פשוט ? כרטיס שנשלח בדואר ולא הגיע למנוי, יש לבטלו, ולהוציא חדש.
לא צריך לפרט מה המשמעות של מספר כרטיס חדש.
במקרה כאן, נציגת השרות ממש הלכה לחפש אולי הדואר החזיר את הכרטיס שלי....
והיא אכן מצאה אותו, ובכך מנעה את כל הבלגן של החלפת מספר כרטיס.

תודה ישראכארד.

evike

Well-known member
מנהל
לישראכרט. טוב שיש עדיין נותני שרות שמגדילים ראש, ועושים הכל כדי לעזור ללקוח.

רק חבל שזה נדיר.

ronengeles

New member
אין ממש סיבה לבטל כרטיס שנשלח בדואר יש להפעילו.
בשביל להפעיל את הכרטיס צריך לדעת פרטים אישיים עליך שלא ממש אמורים להיות ידועים לאנשים אחרים (בטח כאלה שלא מכירים אותך).

ronengeles

New member
והקשר הוא??? אני מדבר על כרטיסי אשראי והכתבה מדברת על צ'קים....

strategy

New member
הקשר הוא שפרטיך אישיים אינם סוד בנוסף גונבים מתיבות דואר ...
אז מישהו יכול להפעיל במקומך כרטיס אשראי ...

ronengeles

New member
אם גונבים מתאי דואר אז מראש לא כדאי לשלוח כלום בדואר.
כדי להפעיל כרטיס אשראי צריך קצת מעבר ל 4 ספרות אחרונות ותעדות זהות.
מדובר על פרטים מזהים כמו שם נעורים של האם, בית ספר שלמדת בו ועוד פרטים כאלה ואחרים שאפילו אנשים שקרובים אליך לרוב לא מכירים, והם לא נמסרים בד"כ במכתבים בדואר או אמצעי תקשורת אחרים, אלא רק כאשר אתה מוסר את הפרטים האלה לחברה בזמן בקשת הכרטיס ומזדהה מול נציג.
לאנשים שמראש יש גישה לפרטים האלה, אין באמת צורך בפלסטיק עצמו, והם יכולים לגנוב ממך גם בלי לעבור דרך תיבת הדואר שלך.

על תסמוך על זה..... במקרה שלי, שינו לי את הכתובת. (ולכן הכרטיס גם לא היגיע....)
בשביל לשנות כתובת, צריך פחות או יותר את מה שצניית.
אז זה בוצע מבלי שאני אישרתי זאת.
הם לא הצליחו לברר איך זה קרה.
אז זה יכול לקרות גם עם פתיחת כרטיס האשראי, ואם הם מתעקשים על ביטול, כנראה שכבר קרו מקרים שהכרטיסים נפתחו ע"י לא מורשים.

ronengeles

New member
אפשר לעשות הכל השאלה עד כמה סביר שזה יקרה.
הכתובת שאליה נשלח הכרטיס, האם זאת כתובת שמוכרת לך, או כתובת לא מזוהה בכלל?
ייתכן גם שמדובר בטעות אנוש של נציג. יכול להיות שלקוח כלשהו התקשר וביקש לשנות כתובת והנציג בטעות עשה את זה אצלך. חשוב מאוד לחקור את העניין הזה, מכיוון שאם היה כאן נסיון הונאה אז הוא בהחלט יכול לקרות שוב וחשוב למנוע את זה. אם זה סתם טעות אנוש, אז לא היית בשום סיכון, כמו שאמרתי.
אגב, אם מדובר בכרטיס בנקאי, שינוי הכתובת יכול להתבצע גם דרך הבנק, וגם שם יכולה להיות טעות אנוש.

strategy

New member
זו בדיוק הנקודה - כמה סביר שמישהו יזייף צ'ק של חברת ביטוח
גם אני חשבתי שזה לא סביר ולא יכול לקרות אבל זה קרה ...

ronengeles

New member
אני אסביר שוב, כי אתה מתקשה להבין בוא נסכים שלמצוא צ'ק או כרטיס אשראי בתיבה אקראית זה קשה באותה מידה.
צ'ק, אחרי שהשגת אותו, התהליך דיי פשוט. מוחקים את את מה שכתוב עליו (בסה"כ דיו) וכותבים מה שרוצים. החתימה של נותן הצ'ק כבר מופיעה עליו ואין צורך לדעת שום פרט מזהה.

כ"א, אחרי שהשגת אותו, אתה צריך להפעיל אותו, אחרת הוא חסר ערך. כדי להפעיל אותו אתה צריך לדעת פרטים מזהים על בעל הכרטיס, פרטים שדיי לא זמינים. כמובן שניתן להשיג את הפרטים האלה בדרכים כאלה ואחרות, אבל זה כבר דורש יותר הכנה מסתם למצוא צ'ק בתיבת דואר אקראית, או להחשף לרשימת דואר של חברה כזו או אחרת. בגלל שהתהליך יותר קשה, הסבירות שיקרה דבר כזה היא נמוכה יותר. רוב הסיכויים הם שיגנבו/ישכפלו את הכרטיס שלך בזמן שאתה משתמש בו, מאשר שמישהו יצליח להשתמש בכרטיס אקראי ולא מופעל שגנב בתיבת דואר, או שיצליח להשיג את הפרטים המזהים ויצליח להונות את חברת האשראי שתשלח אליו את הכרטיס.

ronengeles

New member
אם גונבים מתיבות דואר אז בכלל לא כדאי לשלוח כלום בדואר.
בשביל להפעיל כרטיס אשראי צריך קצת מעבר ל 4 ספרות אחרונות ות"ז.
מדובר בפרטים כמו שם הנעורים של האם ובית הספר בו למדת ועוד, פרטים שאפילו האנשים שקרובים אליך לא בהכרח יודעים, ובטח מי שלא מכיר אותך. הפרטים האלה בד"כ לא נמסרים בדואר או באמצעי תקשורת כאלה ואחרים, חוץ מבמקרים שאתה מגיש בקשה לכרטיס, או מזדהה מול נציג שירות.
האנשים שיש להם גישה לפרטים האלה, ממש לא צריכים את הפלסטיק כדי לגנוב ממך.
נכון, בעיקרון ניתן גם להשיג את הפרטים האלה, אבל זה דורש הונאות קצת יותר מתוחכמות ו/או טפשות מצדך.

trilliane

Well-known member
מנהל
למה לא לשלוח בדואר רשום וחסל? כך נוהגת כאל בחודש שעבר פג תוקף כרטיס האשראי שלי; אוטומטית נשלח אליי החדש בדואר רשום כשלושה שבועות לפני סיום החודש. לא הייתי צריכה לעשות דבר כדי להפעיל אותו, פשוט להשמיד את הישן ולעבור להשתמש בחדש, זה הכול.

הבעיה, שנשלח לכתובת לא נכונה..... ואם הם לא מצליחים לקבלו חזרה, יש לבטלו.
הנוהל שלהם הוא כמו במקרה אובדן.

ולמה נשלח לכתובת לא נכונה ?זה כבר סיפור אחר.....

חייבת לספר שגם לי היה מקרה שקיבלתי הודעה שנשלח אלי כרטיס אשראי, לאחר שבוע שלא התקבל דבר בתיבת הדואר, התקשרתי ובטלו לי. לאחר שלושה שבועות נוספים לפתע קיבלתי מעטפה עם הכרטיס.
לפעמים האשם הוא לא בהכרח בחברת האשראי,וכיתוב כתובת לא נכונה. לפעמים ובזמן האחרון יותר ויותר זו אשמת הדואר.
משהו רע עובר על דואר ישראל. מכתבים שבעבר הגיעו תוך יומיים צץעכבים שבועות.

עד היום היו להם כמה שיטות.... אחת, לקבל בסניף בנק. לי אישית זה לא התאים כי אני לא לקוח של בנק הפועלים, ובפעמים שיצא לי לעבור את התהליך הזה דיי טרטרו אותי על פעולה פשוטה של מסירת כרטיס.....

השניה, שליח אישי, זה היה הכי טוב.

השלישית, זה דואר ישראל , לא מוצלח, גם בגלל השרות כמו שאת מספרת, וגם בגלל כתובות לא נכונות.

שיחזרו לשיטת השליח. מה קרה ? המצב הפיננסי קשה ? לקוחות ממוררים זה גם לא קל....

yyo321

New member
באיזה טלפון הם עונים? הם עשו מענה קולי חדש עם 30 שלוחות, לא ניתן להגיע לנציג אנושי אצלם בכלל....

אני החלפתי כרטיס אשראי אצלהם . לכול ההוראות קבע שהיו הם עשו עקוב אחרי . לא הייתה בעייה ביכלל . אגב הכרטיס היגיע לבנק . ברר בבנק . רק דבר אחד יש . עדיין לא זוכר את 4 הספרות הסופיות

מאוד מאוכזב. 036364636 מוקד השירות פתוח מ 8:10 בבוקר עד 18:00 בערב.

ניסיתי להשיג אותם אתמול.
כדי להגיע למוקד שירות(לנציג) תשריין לך 4 דקות. כי אתה צריך לשמוע קודם על המבצעים שלהם, ואם מדובר באיזה טופס למע"מ ואיך למלא אותו ולאן לשלוח אותו. ואז צריך להמתין.
המתנתי 10 דקות שכל 3 דקות שאלו אותי אם אני מעוניין להמשיך לחכות או שיחזרו אליי.
ב 10 דקות נשברתי כי גם גך הייתי לחוץ בזמן ולחצתי על המקש שיחזרו אליי בהבטחה תוך 24 שעות.
עברו כבר 28 שעות...

למעלה