ישראך לא עוצרת בעזה!

jast

New member
אתם לא חושבים שאתם מגזימים?

רק יצאנו מגוש קטיף... להרבה אנשים עדיין אין בית עכשיו.... אתם לא חושבים שזה קצת לא הזמן המצאים להפגנה הזאת? אני מסכימה איתכם, ואני גם חושבת שצריך לצאת מכל ההתנחלויות... אבל, תחכו.. רק יצאנו מעזה..

גו חן!!!

רק לפני כמה ימים דיברתי על ה עם נטלי. גם את היית... זה כן מוקדם מידי!! זה לא צודק כלפיהם... צריך להתחשב במתנחלים שכרגע בלי בתים במולנות... צריך לחוכת קצת.. הרי בסופו של דבר אנחנו עם אחד

תומר0140

New member
וואלה! צודקים!!! (או שלא)!!!

יאללה, בואו נחכה... בואו נחכה לאינתיפאדה שילישית, בואו נחכה לעוד שנים של סכסוך, בואו נחכה לעוד אלימות. אתם עדיין חושבים שצריכים לחכות? לחכות למה בדיוק?

מה הבעייה בלחכות חודש או חודשיים??

האם איבדנו את כל צלם האנוש שנשאר לנו??? מה עם קצת סובלנות כלפי האחר? הם חלק מהעם שלנו והם איבדו את הבתים שלהם לפני חודש בדיוק... צריך להתחשב.. אני לא אומרת שלא צריך בכלל.. אבל לא עכשיו! עוד חודש חודשים.. לתת לעינינים להרגע

jast

New member
למה להסחף?

אתה רואה פה ים?? אז למה אתה נסחף?
בלי קשר לזה שהם העם שלנו... הם בני אדם.. למרות שאנחנו לא מסכימים איתם... תנסה לחשוב אם היית במקומם.... זה לא קצת מגעיל לעשות הפגנה כזאת עכשיו? ולא נראה לי שתהייה אינתיפאדה שלישית בחודש הקרוב.. לפני שאתם עושים דברים כאלה אתם לא יכולים לפחות לחשוב ולהתחשב בצד השני?? אני מניחה שלהפגנה הזאת אני אגיע(וגם רינה כפרע עלייך), כי זה חשוב... אבל אני בכל זאת חושבת שזה לא הזמן.

jast

New member
איך זה קשור?

אני לא אמרתי לחכות עוד כמה שנים... אמרתי לחכות חודש חודשיים, שכל הבלאגן של ההתנתקות יעבור.... ואז תוכלו בכיף לעשות כמה הפגנות שבא לכם בלי לפגוע באפאחד.

גדרתי

New member
250,000 אנשים אתם רוצים לגרש עכשיו?

לא קצת מוגזם במיוחד שאתם אל נרתמים לעזור למגורשים וחסרי הבתים מגוש קטיף וצפון השומרון במקום להפגין מול בית ראש הממשלה לכו תדברו קצת עם העם שלכם לכו תדברו על תושבי גוש קטיף שמפוזרים בכל קצוות ירושלים והארץ. אגב ירושלים זאת גם התנחלות הם רוצים גם אותה את הר הבית , יכול להיות שלכם זה לא אומר הרבה , אבל זה אומר המון לעם היהודי , שנלחם ושרד 2000 שנה בארצות נכר ועכישו פה עצמו ובשרו מגרש אותו מנחלתו , לאיזה שפל הגענו... יש לי רשימה של 83 קיבצים של השומר הצעיר שהוקמו על אדמות ערביות כביכול, הם רוצים גם אותם באיזה זכות יש לכם להפקיע את האדמות האלה מהם?! אתם כובשים אבל עם זה אין לי בעיה אני בעד , הבעיה שלי שאתם צבועים.. כי אתם לא מדברים על להחזיר להם את האדמות שהקיבוצים של השמוצ בנויות עליהם אלא רק את האדמות של יהודים שקנו בזעת אפם בממונם ובדמם את השטחים שהם ישובים עליהם ומוסרים יום יום את נפשם כדי להאחז בהם ... בגלל זה אני חושב שאתם צבועים .... מצטער שאני כזה בוטה אני לא מתכוון לפגוע באף אחד אני רק מנסה לעורר לחשיבה אמיתית אני בעד דיבור וחשיבה ובאמת כל מי שרוצה לדבר איתי מוזמן ...84215819 אי סי שבוע מעולה כתיבה וחתימה טובה

תחשבו קצת...

רק עכשיו..יצאנו מהשטחים... אתם רוצים לפנות עוד שטחים? הי..רגע,בואו נראה לאן העניינים מתגלגלים..ונראה עם זה צעד נכון,לפנות עוד שטחים.. חוץ מזה,כמו שחן ורינה(שיכון אימפריה,אבל זאת לא הנקודה)אמרו,יש אנשים עכשיו בלי בית,אתם רוצים עוד אנשים בלי בית? חשבו בהגיון..שתיקה שווה זהב..חח סתם:] חן!

זו לא הנקודה

עם כל הצער על אותם אנשים שאין להם בית עכשיו, המאבק למען סיום הכיבוש ומפעל ההתנחלויות עדיין בעיצומו, בלי קשר לעניין של פינוי ההתנחלויות הנוספות (ויכול להיות שצריך לחכות עם זה קצת), צריך להיזהר ממגמות של הרחבת ההתנחלויות הקיימות בגדה, דבר שכבר בעצם החל עם בניית יחידות דיור נוספות, וחיזוק מעמדה של מכללת אריאל.

jast

New member
תשמע,

לא יזיק לחכות חודש... תמיד כשאני חושבת על דברים כאלה, אני חושבת על עצמי בתור הצד השני.. ואם אני הייתי מתנחלת שהיו מפנים אותה ועכשיו צריכה לגור בבית מלון כי "הקראווילה עדיין לא מוכנה או- לא קיימת.", והייתי רואה אנשים(שבשבילם אגב, זה "העם שלהם" זה הדבר הכי חשוב להם) מפגינים עוד שיעיפו עוד אנשים מהבית שלהם, במצב כזה שהם לא יכולים לעשות כלום... איך אנחנו יכולים לתמוך בשיוויון וכל זה, אם אנחנו לא חושבים גם עלייהם?

למעלה