250,000 אנשים אתם רוצים לגרש עכשיו?
לא קצת מוגזם במיוחד שאתם אל נרתמים לעזור למגורשים וחסרי הבתים מגוש קטיף וצפון השומרון במקום להפגין מול בית ראש הממשלה לכו תדברו קצת עם העם שלכם לכו תדברו על תושבי גוש קטיף שמפוזרים בכל קצוות ירושלים והארץ. אגב ירושלים זאת גם התנחלות הם רוצים גם אותה את הר הבית , יכול להיות שלכם זה לא אומר הרבה , אבל זה אומר המון לעם היהודי , שנלחם ושרד 2000 שנה בארצות נכר ועכישו פה עצמו ובשרו מגרש אותו מנחלתו , לאיזה שפל הגענו... יש לי רשימה של 83 קיבצים של השומר הצעיר שהוקמו על אדמות ערביות כביכול, הם רוצים גם אותם באיזה זכות יש לכם להפקיע את האדמות האלה מהם?! אתם כובשים אבל עם זה אין לי בעיה אני בעד , הבעיה שלי שאתם צבועים.. כי אתם לא מדברים על להחזיר להם את האדמות שהקיבוצים של השמוצ בנויות עליהם אלא רק את האדמות של יהודים שקנו בזעת אפם בממונם ובדמם את השטחים שהם ישובים עליהם ומוסרים יום יום את נפשם כדי להאחז בהם ... בגלל זה אני חושב שאתם צבועים .... מצטער שאני כזה בוטה אני לא מתכוון לפגוע באף אחד אני רק מנסה לעורר לחשיבה אמיתית אני בעד דיבור וחשיבה ובאמת כל מי שרוצה לדבר איתי מוזמן ...84215819 אי סי שבוע מעולה כתיבה וחתימה טובה