ישנן בנות

גילי Gili1

New member
ישנן בנות

אתן לא חושבות שהעונה האחרונה התדרדרה מדכי אל דכי? היו רגעים שממש לא יכולתי להסתכל מרוב מבוכה על הרמה הירודה - וזאת להבדיל מעונות קודמות. מה דעתכן?

פרח7

New member
להפך ../images/Emo13.gif

לדעתי, העונה הזו יותר טובה בעיני מקודמותיה. מה לדעתך היה ירוד בעונה האחרונה?

גילי Gili1

New member
לא אמין

שיין המחנכת את העולם, אם וזוגה למופת, לא הצלחתי להבין למה ג'ודי כועסת כ"כ על בט (אם כבר נראה לי שזה צריך להיות הפוך), הסיפור של ג'ני מגוחך, פיליס מתנהגת כמו נקבה מיוחמת בת 16, זה לא אמין. בעונות קודמות הארועים היו דומים הרבה יותר למציאות.

Leeat1

New member
נכון, לא התחברתי לעונה הזאת

העונות הקודמות היו יותר מרגשות, מסקרנות ומעניינות...כנראה שמיצו

פרח7

New member
אצלי זה בדיוק הפוך ../images/Emo13.gif

העונה הנוכחית יותר נחמדה לי לצפיה. הקטעים בעונות הקודמות עם ג'ני המבאסת קודם זה היה השירה המאנפפת שהיא כתבה ואח"כ הנאצים הטרידו את מנוחתה והיא היתה קצת מחורפנת וזה נכון שזה לא אמין אבל זו אופרת סבון נחמדה מאד ומדד האמינות שלה אינו נופל מאמינות סדרות טלויזיוניות אמיתיות וסופסופ יש גם להו אופרת סבון שהרוב בה לסבי מה גם שיש שם קטעים שאני חושבת שיש בהם משהו שיותר קל לי להבין ולהזדהות בקטעים מסוימים של הסדרה עם לסביות אמריקאיות צאשר עם סטרייטיות ישראליות. אני חושבת שיש משהו בלסביות שיש בו חוויה משותפת קולקטיבית. ואני מחבבת את הסדרה הזו, גם אם מה שקורה שם זה לא בדיוק כמו במציאות (אם הייתי רוצה מציאות הייתי צופה בסרט דוקומנטרי)

למעלה