ישנם רגעים

r o n i t 3 7

New member
ישנם רגעים

לא רבים, אבל לפעמים הם קיימים בהם הדבר היחידי שבא לי לעשות הוא פשוט לעצוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק, הכי חזק שרק אפשר, להקיא את הכל החוצה בדיוק כמו אחרי שתיה מרובה של אלכוהול, הגוף לא יכול יותר להכיל את כל האלכוהול, מקיאים, אח"כ ישנה הקלה [אלי לפחות]... אןףףףף

r o n i t 3 7

New member
תתקרב שניה

מוכנה לצעוק לך קרוב יותר לאוזןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

לא שמעתי תצעקי יותר חזק...

אבל הייתי מצרפת ברקע את השיר שהכי אהוב עלי ושרה אותו בקול שכל הרחוב ישמע אוךךךךךךךךךךךךך כמה שזה משחרר

r o n i t 3 7

New member
השיר הכי אהוב עליי

"מי אוהב אותך יותר ממני" של שלומי שבת... רק יגרום לעוד דברים לקרות, לא מפסיק הצעקה, אז להוסיף לזה דמעותתתתתתתתתתתתתת

מתוקה אינני יודעת מה מצער אותך...

אך יכולה לבטיח לך שהכל יקטן מחר ועם הזמן יעבור אל תכי את עצמך, ואין מקום גם לרחמים הכל בולשיט שינוי חשיבה תראה לך שהכל הזוי ולא כל כך חשוב לכאוב לפעמים מה שנראה נורא היום, זה מה שמחשל לקראת מחר שחררי, התנקי, תקבלי וזרמי והחיבוק שלי עבור ממתין

אין כמו......

לסיים את השבת הזו וגם את השבוע בשאגה גדולה
אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (מעניין אם את זה ישמעו
)
שבוע טוב

../images/Emo25.gif

בטח זוכרת....... עדיין מזכירות אותך בשיחות שלנו.... גלית אילנה ושאר השכונה

../images/Emo23.gif

יו..נשיקות להן, מתוקות אתן. אחותי עכשיו חזרה:( היא גם שם לא רחוק ממך. זהו נשארתי פה רחוק בדד. נעלמת לי מהירוק. שחי לי מסר אם יש דרך להתחבר מחדש. }{

מיקי 43

New member
נו יאללה קדימה

נסיעה לחוף הים עימדי לך על הצוק ותצעקי ותצעקי עד ישתחררו לך כל החארטות מהנשמה שחרור נעים

למעלה