וגם
ברור שהרעיון הוא לאכול דברים שלאיברי האדמה קל להתמודד איתם. אבל זה רק חלק מהרעיון- כמו שזה רק חלק מהרעיון לאכול ארוחות קטנות כמה פעמים ביום. שוב, לא מדובר על לאכול במשך כל שעות היום. אבל אל תשכח שזה גם תלוי בעונה שעליה אנחנו מדברים. חשוב גם לאכול בשעות קבועות, ואוכל קבוע (אם אנחנו כבר הולכים עם זה עד הסוף) כי זה מה שהכי טוב לטחול, בהיותו שייך לאלמנט האדמה, הוא אוהב שיגרה, רוטינה, הוא יודע שבשעה X הוא אוכל Y, ואחרי כמה זמן הוא יודע שהוא אוכל את זה שוב. אני לא בטוחה שהאיברים צריכים לנוח. אני לא חושבת שזה נכון, כי אני חושבת שהם כל הזמן בתנועה, ואם כבר בתנועה, אז מה יותר טוב, לעבוד על ריק או לעבוד על חומר? אני חושבת גם שזה תהליך וזה מה שהם אמורים לעשות. הטחול והקיבה אמורים לעבוד, הם לא אמורים לקחת את שבת כיום מנוחה. אבל זה כבר מחשבות אישיות שלי. בערך כמו שלא יעלה על הדעת שהלב פתאום יהיה לו איזה שעה של חלון בעבודה... עבודה מאומצת אינה אומרת שהאיבר יצטרך לנוח על מנת להבריא. אני חושבת שהרעיון הוא ללמוד לעבוד איתם נכון, וזה אומר לאכול את הדברים שאיתם הם יכולים להתמודד יותר נכון ולהפיק מהם את המירב על מנת להפיק QI ברמה טובה יותר. יעל