ישנם אנשים קטנים...

sahar85

New member
ישנם אנשים קטנים...

היו היה בחור קטן וחביב שהלך ללמוד לו מקצוע לחיים, לצורך העניין נאמר קונדטוריה, ולו היה מורה, עליו נספר בהמשך. אותו בחור לא היה סתם בחור רגיל, הוא היה שונה, מיוחד... בעוד שבני כיתתו נמשכו לבני המין השני, אותו בחור נמשך לבני מינו זאת ועוד בעוד היותו דתי. אותו בחור, שלמד בדרך הקשה שאין לו במה להתבייש החליט לא להסתיר את זהותו בפני חברי כיתתו, הופתע מהאהדה והאהבה שרכשו אליו בני כיתתו והתעלמו הן מהיותו "שונה" והן מאותו קונפליקט בו הוא חי... אך, למרות שבני כיתתו ידעו על זהותו של אותו בחור, אותו מורה לא ידע וכן לא אהב במיוחד את הבחור. יום בהיר אחד, בחודש הגאווה, ביום מצעד הגאווה בירושלים ניגשו חברי הכיתה למורה וטענו שחייבים להשתחרר מוקדם מכיוון והמצעד יפריע להם בדרכם הביתה... המורה אסף את הכיתה ופצח בנאום בזאת הלשון: "תלמידים, דבר ראשון, כל מי שהולך היום למצעד מוזמן לקחת את הדברים שלו ולצאת מהכיתה כבר עכשיו. דבר שני, אני אשחרר אתכם מוקדם בגלל המצעד. אני בכלל לא מבין למה יש מצעד, מצדי צריך להרוג את כל ההומואים והלסביות שיש, מי שצועד וגם מי שלא". תדהמה תקפה את אותו בחור, ולא היה ביכולותו להוציא מילה מפיו (וזאת תדעו רבותי שדבר נדיר הוא זה, כי אותו בחור לא סותם את פיו לדקה ביום רגיל). הבחור נפגע, אמנם הוא רגיל בהקנטות וכל המשתמע מכך, אבל ממורהו? במקום לימודיו? האם זה ראוי שמורה יביע את דעתו בקול רם? האם אין טיפת רגישות וטיפת אינטלגנציה? תהה אותו בחור אם לפנות להנהלה ולדווח על אותו עניין אך לבסוף ויתר, וכי מה יעזור הדבר? איך יוכל לדפוק את שאר הכיתה רק בגלל פגיעה אישית? חושבים שזה נגמר??? לא, אותו בחור ממשיך לקבל הקנטות פה ושם ולמרות שאין אפליה בלימודים אותו בחור זוכה לא אחת ליחס מיוחד מאותו מורה... זה מה שקורה שלמורה שלך יש אינטלגנציה של ממותה ומנעד רגש של כפית...

che ringo

New member
אני מציע

א. אם אתה בארון בלימודים- אתה יכול להתלונן על המורה הסורר בתור בן אדם ( לאו דווקא בתור הומו) שמפריעה לו שנאת חינם. ב. אם אתה בארון ומפחד שתחשף במקרה שתתלונן- אתה יכול לכתוב מכתב אנונימי ( בכל מוסד יש תיבת תלונות/בקשות). ג. אני לא אתפלא אם המורה הוא הומו בעצמו. בטח ידברו על זה במפגש של חברותא שיתקיים ביום חמישי בנושא הומופוביה-ההומופוביה המסוכנת היא ה"הומופוביה העצמית" ורבים מהשונאים הגדולים במהלך ההיסטוריה התגלו כהומואים בעצמם ( או שהיה להם בן משפחה הומו והיה להם מאוד חשוב להסתיר זאת) אם תרצה עזרה לכתוב את המכתב אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית. איתי

א', רואים שקראת הארי פוטר. ../images/Emo3.gif

ב', אולי בהתחלה הייתי שותק. אבל אח"כ הייתי אוזר את האומץ ללכת לדבר איתו, או עם האחראים עליו.

sahar85

New member
איך יודעים שראתי הארי פוטר???

וראיתי את הסרט השישי... נחמד, לא מעבר.

זה ציטוט של הרמיוני לרון בספר החמישי -

"יש לך מנעד רגשות של כפית."
הסרט השישי הפך למושי, בזמן שהוא אמור להיות אפל וקודר.
אבל סצנות הסיום גרמו לי לבכות.
פעמיים. ופעם אחת עצר לי הלב.

sahar85

New member
אתה יודע ש...

דמבדלדור בסרט הראשון והשני זה לא הדמבלדור בשאר הסרטים? השחקן לא רצה לשחק אחרי הסרט השני אז הנכדה שלו אמרה לו: "אם אתה לא משחק, אני לא אדבר איתך יותר" ואז הוא נפטר... עכשיו היא לא מדברת איתו יותר....

כ"כ לא נכון, חחחחח....

הוא היה חולה סרטן לאורך כל צילומי הסרט השני, אאל"ט. (או הראשון) ומיד עם סיום הצילומים, הוא נפטר. ואז הגיע השחקן שמשחק את גנדלף בשרהטבעות

sahar85

New member
ככה אומרים

אומרים שהיה לו רומן עם קוסם אחר, ברח לי שמו...

גמאני שמעתי את זה איפשהו../images/Emo2.gif

לא זוכר איפה, ולא זוכר אם רולינג אימתה את זה... אבל לא הייתה לו אישה. הוא אפ'עם לא יצא עם מישהי. הוא כ"כ היה עסוק ברדיפת "אוצרות המוות" שזה כילה אותו בסופו של דבר.
(ומי שראה את השרשרת שאני מסתובב איתה כל הזמן, יבין מהם "אוצרות המוות"
)

כן,../images/Emo58.gif

כשסנייפ נכנס למגדל - ידעתי שזה הולך להגיע...
הוא הרג את דמבי
ורק אחרי שדמבלדור נפל מהמגדל - הלב שלי המשיך לפעול. לאט. סופסוף הרגשתי את הכאב של המוות שלו. בספר לא בכיתי ככה.

ראינו את פוטר חלק ו' ביום ו'

אבל לא נעצר לנו הלב ולא בכינו. נהנינו מעבודת מצלמה מצויינת, מראות יפים ומוסיקה יפה. הסיפור אותו סיפור: אנשים רעים שרוצים להרע לאנשים טובים...

בכיתי כי קראתי את הספר הבא בסדרה... ../images/Emo13.gif

ולא אספר למה, כי אספיילר פה לאנשים שאולי רוצים לראות.

על הפצת שנאה והסתה לאלימות

אתה צריך להגיש תלונה רשמית, במיוחד אם יש לך עדים. אולי גם תלונה במשטרה.

leopold5

New member
אני מרחם על המורה הזה וגאה בך

סהר יקר, ראשית קבל חיבוק ממני על מה שאתה צריך לעבור עם המורה הזה. יש הרבה רוע בעולם, ועושה רושם שאתה לא נותן לרוע הזה לחדור אליך. כל הכבוד! אם המורה הקונדיטור לא היה סתום כל כך, הוא היה יודע שכמה מגדולי הקונדיטורים בארץ ובעולם הם הומואים גאים (ארז מ"לחם ארז" כבר אמרנו?). ובכלל, הוא נשמע לי האדם האחרון ביקום שהייתי רוצה לשבת איתו לכוס קפה או לקנות ממנו עוגה. אם הוא לא היה דוחף בורקסים לבטן כל היום הוא אולי היה שם לב לגיוון שיש בעולם, לכך שיש אנשים שונים ממנו (אלא אם הוא מההומואים ההומופובים האלה, שאני באמת לא סובל). אבל התלמידים הרבה יותר בריאים ממנו כנראה בהשקפת עולמם, ואני מקווה שהם יהיו החברים שלך לעתיד, ולא אנשים מסוגו. אוהב אותך ליאו

סהר - ידיד יקר, אל תתרגש...

המורה בסה"כ לדעתי בורח מהמציואת שהוא בעצמו חי בה. הוא מנסה כביכול להתנער ממשיכתו לגברים ומה שנותר לו להלעיז הוא בטח עליז) על אחרים. לכן עצתי לך סהר יקירנו - קח לך יומיים חופש בתחילת אוגוסט ובוא לטיול, תנקה את הראש ותחפוף את הקרציה הזו ממך מחכים לך ואל תשכח להביא איתך ממבחר מעשי ידיך: מאפים עוגיות ועוגה אחת מיוחדת ל"מצפה לגאולה" חבר'ה אל תדאגו כולם יטעמו ממנה...

למעלה