עם שמירה כזאת לא צריך אויביםהייתי רוצה לישון צהריים.
אממה שומרת על עמליה הישנה, הברכה שנולדה לי ב1ר לחודש יום שישי אשתקד.
בעזרתה הנאמנה של בלנקה. צפה בקובץ המצורף 50033
מפליא
![]()
לא, התכוונתי שהכלב ישן עם הגב אליו ובכלל לא משגיח עליואני מניח שדיברגנט רמז לכך שהיא ישנה על הבטן, כאשר ההמלצה אומרת לישון על הגב כדי להפחית סיכון למוות בערישה.
אם לא הבנתי היטב - קבלו (את + דיברגנט) את התנצלותי.
תהיו בטוחים שהכלבה רגישה לכל רחש ואוי למי שיתקרב לתינוקת.לא, התכוונתי שהכלב ישן עם הגב אליו ובכלל לא משגיח עליו
זה היה בהלצה ותו לא.תהיו בטוחים שהכלבה רגישה לכל רחש ואוי למי שיתקרב לתינוקת.
נכוןזה היה בהלצה ותו לא.
לא, התכוונתי שהכלב ישן עם הגב אליו ובכלל לא משגיח עליו
"בעזרתה"!! לא פלא שחורזת מתפלאה על תגובתך.לא, התכוונתי שהכלב ישן עם הגב אליו ובכלל לא משגיח עליו
מקסים, תרזה "קצת", אתה מאוד כבד."בעזרתה"!! לא פלא שחורזת מתפלאה על תגובתך.
דיברגנט, בחרת להתווכח איתי? מצטר תשאר מצ'ועמםמקסים, תרזה "קצת", אתה מאוד כבד.
קמת על צד שמאל היום?
כבוד מקסיםדיברגנט, בחרת להתווכח איתי? מצטר תשאר מצ'ועמם![]()
כבוד מקסיםחוכמה א צריך להגרר
היא ישנה על הצד, ועל הבטן מומלץ עד גיל שהילד לא מתהפך. ולפי מה שנכתב הילדה בת 8 9 חודש גיל שמתהפכים.אני מניח שדיברגנט רמז לכך שהיא ישנה על הבטן, כאשר ההמלצה אומרת לישון על הגב כדי להפחית סיכון למוות בערישה.
אם לא הבנתי היטב - קבלו (את + דיברגנט) את התנצלותי.
היא ישנה על הצד, ועל הבטן מומלץ עד גיל שהילד לא מתהפך. ולפי מה שנכתב הילדה בת 8 9 חודש גיל שמתהפכים.
בלי קשר למקרה הנוכחי או כוונת דיברגנט, זו המלצה ששנויה במחלוקת ואין לה סימוכין מדעיים. היא אמנם מושמעת כבר שנים ומשום מה ממשיכה להישמע, אך אין כל ראיה שהשכבה על הבטן תסייע במניעת התסמונת המוזכרת ויש אף מחקרים הגורסים שההיפך הוא הנכון.אני מניח שדיברגנט רמז לכך שהיא ישנה על הבטן, כאשר ההמלצה אומרת לישון על הגב כדי להפחית סיכון למוות בעריסה
הרינגטון. הילדה עברה את גיל שישנים על הבטן. וכפי שאמרת אכן כול מחק מראה משהו אחר.בלי קשר למקרה הנוכחי או כוונת דיברגנט, זו המלצה ששנויה במחלוקת ואין לה סימוכין מדעיים. היא אמנם מושמעת כבר שנים ומשום מה ממשיכה להישמע, אך אין כל ראיה שהשכבה על הבטן תסייע במניעת התסמונת המוזכרת ויש אף מחקרים הגורסים שההיפך הוא הנכון.
הרבה נחת חורזת.הייתי רוצה לישון צהריים.
העולם שייך לדור שישן.הייתי רוצה לישון צהריים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.