ישנונית..

ישנונית..

הקטנה בשבוע האחרון ה-ר-ב-ה יותר ישנונית. ז"א אין לה כמעט זמן ערות. היא מתעוררת בבכי, החלפת חיתול, אוכל וחוזרת לישון וחוזר חלילה. פה ושם יש לה איזה 20 דקות שהיא לא נרדמת מיד אחרי האוכל אלא רק קצת אח"כ, אחרי שהסתכלה סביבה והגדולים אכלו לה את הצורה

היא בת 14 שבועות, 3 שבועות מתוקן. היא תמיד הייתה ישנונית כזאת כמו ניו בורן ממש אבל עכשיו נראה לי קצת מוגזם.
היא אפילו ישנה לילה.. מ-8 בערב עד 5 לפנות בוקר פעם אחת :-O

לפני שבוע וחצי שקלתי אותה פעם אחרונה והיא הייתה 2.800, אני מניחה שעכשיו היא כבר 3.200 בערך, אולי יותר.

מה אתן אומרות? אני צריכה לדאוג?

anna1309

New member
אני חושבת שהיא צריכה לישון...

היא עדיין פיצית, רק 3 שבועות ורק 3200 גרם..
גם אצלנו זה היה ככה.. לאט לאט ככל שתגדל ותעלה במשקל זמני הערות יגדלו. בינתיים היא צריכה האת השינה כדי לגדול, תני לה את הזמן שלה.. (ותהני מהזמן הפנוי גם את.. אח"כ לא יהיה לך
)

אני נהנית מאוד

רק רציתי לבדוק שזה תקין..

כבר יש לי יסורי מצפון שאני מספיקה הרבה בחופשת הלידה (כולל לישון)

היא יונקת

כל שעתיים עד ארבע שעות.

מידי פעם בלילה יכולה גם לישון 6 שעות.

היא עולה במשקל, מלא חיתולים רטובים ומלוכלכים ואי אפשר לפספס את הלחיים שלה אז לא נראה לי שהיא עייפה מחוסר אכילה..

לא בטוחה,אבל אולי בלילה של מעל 6 שעות בלי

אוכל כדאי להוסיף האכלת חלום
רק בגלל שהיא בכל זאת עדיין פיצית בגיל (המתוקן) והמשקל
נראה מה יגידו האחרות...

לדעתי ממש לא!

אם היא עולה במשקל ואוכלת יפה במהלך היום ממש אין סיבה להעיר אותה.
ובלי קשר, בעיני המושג הזה "האכלת חלום" של הלוחשת לתינוקות הוא ממש.... אני מחפשת מילה עדינה אבל לא מוצאת
אז אומר- מזעזע.
לדחוף לתינוק קטן אוכל לתוך הפה תוך כדי שינה כדי שלא יתעורר בלילה!!! תחשבו שאתם ישנים ופתאום דוחפים לכם בקבוק לפה

מימי מייאו- אני לא מדברת חלילה עליך, וברור לי שהכוונה שלך היא ללהעיר את התינוקת אחרי כמה שעות לאכול כי היא קטנה...
יש לי פשוט אלרגיה ללוחשת לתינוקות ובעיקר למושג הזוועתי הזה שלה

ולאמא של הפגית- כמו שאמרו לך, תהני כל עוד את יכולה... זה לא יימשך עוד הרבה זמן

טלי 220

New member
לא להעיר. בגיל הזה אמורה לישון, וגם-

יכולה לישון לילה שלם, םג 12 שעות... גם אני נלחצתי מזה בהתחלה, אצל הלא פגית שלי, אבל ברוך ה'!!! הילדה יודעת לאכול במשך היום מה "שפיספסה " בלילה. ואם האי גדלה יפה- פשוט תהני, ושתמרי ככה על הרגלי שינה בלילה, ש ת י ש ן !!!! וגם את :)

אז הנה עדכון..

מסתבר שפיצית קצת חולה

משבת היא משתעלת ומנוזלת בלי חום. ביום א' שקלתי אותה ואז היינו אצל הרופא שאמר שצריך סבלנות ולעקוב. ביום ד' הייתי אמורה לחסן אותה ובסוף רק שקלתי אותה והיא עלתה רק 20 גרם..
אתמול היא גם הקיאה כל פעם שהשתעלה
הבוקר שוב ביקרנו אצל הרופא והוא לא היה מודאג

אז אנחנו מחכים בסבלנות שיעבור, מהר! אמן!

למעלה