ישנונים שלנו

salt of earth

New member
ישנונים שלנו ../images/Emo9.gif

מה קורה איתכם
נכנסתם לתרדמת
אני איעדר מהפורום קצת כי אהיה נורא עסוקה באירוע משפחתי
סומכת עליכם שתעשירו אותנו בתכנים ודיונים
תשמרו על עצמכם

salt of earth

New member
ואיך אפשר בלי תרתילה ../images/Emo99.gif

הפעם של מבורך - טובאווי בשם האב שארל דה פוקו - הוא אמנם צרפתי אבל את החזרה בתשובה שלו עשה בנצרת במשך שהייה בסתר של 3 שנים ואז יצא לשליחות במדברי מרוקו.. אני פעם אביא מאמר עליו כדי שאעשה לכם היכרות עם האדם הנפלא הזה שייסד מסדר בשם "האחים/אחיות קטנים/קטנות של ישוע" זהו מסדר לא כפי שאנחנו רגילים אליו. הנזירים/נזירות גרים בתוך בית רגיל, עובדים בכל מיני עבודות שירות ודרך העבודה שלהם עם האנשים הם מבשרים את הבשורה והם מאוד מעורבים בתוך החברה שבה הם חיים. זוהי התרתילה בקולו של האב מנסור לבקי: أبتي إنّي أسلّم لك ذاتي, فافعل بي ما تشاء, و مهما فعلتَ بي فأنا شاكرٌ لك. إنّي مستعدٌ لكلّ شيء وأرتضي بكل شيء. ليس لي رغبةٌ أخرى يا الهي سوى أن تكمُلَ إرادتك فيّ وفي جميع خلائقك. إنّي أستودع روحي بين يديك, وأهبها لك يا الهي, بكلّ ما في قلبي من الحب, لأ ني أحبك. ولأن الحب يتطلب مني أن أهَبَ نفسي, أن أودعها بين يديك, من دون ما قياس, و بثقةٍ لا حدّ لها, لأنك أبي. הלוואי שנגיע למצב שבו נגיד לאלוהים אני מוסר את עצמי בידיך ותעשה בי מה שתרצה, וכל מה שתעשה בי אני אהיה מלא הכרה לך, אני מוכן להכל ואני מקבל את הכל ואין לי שום רצון אלוהים מלבד שהרצון שלך יתמשש בי ובכל היצירה שלך.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifשו מה שלום כולם?

אני עייפה מאוד
אבל מאוד.. אבל מאוד
בס אלוהים הוא כוחי
עובדים בבית..התקנות של ריהוט חדש..שינויים בעיצוב הבית.. התחיל הצבעי לצבוע בחדר סהורה היום אחר הצהריים..
ודווקא היום נתקפתי בחולשה רבתית וכאבי גב.. מתפללת לחידוש כוחות..כי יש לי עוד חודש שלם לסחוב.ובאיסם יסוע זה יהיה יותר קל וסביל
אז בגלל שאני גם עסוקה.. גם עייפה
וגם אוהבת אותכם..אסלח לך על הישנוניות
אבל בואו הערב.. תמשיכו את השרשור לפחות ספרו מה עובר עליכם..מה מפריע.. מה קשה..מה זורם?
מה תעשו מחר בשבת
אלרב יחמיקו

תנוחי מנהלת../images/Emo24.gif

תתחדשו על הריהוט החדש ועל השיפוצים כנראה סהר מתחילה להשתובב, יאללה מגיע לה, העיקר שתנוחי כדי לאגור כוחות חדשים, לא נשאר הרבה ואוטוטו היא יוצאת החוצה. אלראב יחמיקום

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif תיסלם גורגיו../images/Emo9.gif תודה..../images/Emo23.gif

למעלה