ישמור האל ויציל

popapipu

New member
ישמור האל ויציל

היום בערב נסעתי בלווית אמי, אחותי, אחותי וארון ענקי שמעך את כולנו (חזרנו מאיקאה...) בשעת חושך. אני נסעתי על כביש חלק ללא רמזורים או מעברי חציה כך שאני נוסעת די מהר, ופתאום מישהי קפצה לכביש במרחק מטרים ספורים ממני (אני לא מגזימה!), פשוט קפצה על הכביש למרות שהיא ראתה שאני קרובה אליה מאוד ומתקרבת במהירות גבוהה. אמא שלי אמרה לי שהם עושים תחרות מי יקפוץ לכביש הכי קרוב למכונית וכאילו לסמוך על המכונית שתבלום... יכולתי להרוג בנאדם!!!! אתם קולטים? ולא יכולתי לעשות כלום נגד זה!! אני הרי לא יכולה לנסוע לאט בכבישים שצריכים לסוע בהם מהר...

talush2005

New member
באמת מפחיד ../images/Emo2.gif

מזעזע שיש אנשים כאלה שנהנים כל כך מלסכן את החיים שלהם ושל אחרים כי בכביש מהיר בתכלס אם תעצור פתאומית בגללה אוטו אחר מאחורייך יכול להתקע בך וזה יכול להיות קטלני. מזעזע שאנשים חושבים רק על עצמם ואפילו על עצמם בעצם לא,פשוט מסכנים את עצמם ואחרים בלי לחשוב בכלל. מה אני אגיד לך? אנשים כאלה צריך לטפל בהם אם זה באמת מה שהם עשו מה שאמא שלך אמרה.... מאחלת לך שזה בחיים לא יקרה לך יותר , את לא אשמה שיש כאלה אנשים שבוע טוב

דללה

New member
וואי... זה מפחיד!

האמת, שאני הרגלתי את עצמי לנסוע ממש בזהירות במקומות שאני לא יודעת מי יכול לקפוץ לי לכביש.. אבא שלי בכל תקופת המלווה שלי הרגיל אותי תמיד להיות מוכנה להפתעות..

nog16

New member
באמת יש מקרים מפחידים...

לי קרה משו אחר... בערך 3 ימים אחרי שקיבלתי תרישיון שלי, נסעתי עם אבא שלי.. עכשיו, הגענו לצומת מרומזרת, עם 3 נתיבים: שני הנתיבים השמאלייים הם רק לפנות שמאלה, והנתיב הימני הוא ישר או שמאלה. עכשיו, אני עמדתי בנתיב הכי ימני, במטרה לפנות שמאלה (ואוטטתי על כך כמובן), והיה רמזור אדום. הרמזור התחלף לירוק, אני מתחילה להאיץ, תוך כדי שאני פתאום רואה שזה שלשמאלי, בנתיב שמותר רק לפנות שמאלה, החליט להמשיך ישר. רק במזל עוד לא ממש הייתי בטוחה באוטו, ככה שלקח לי זמן להאיץ למזלי, ורק בגלל זה הספקתי לעצור בזמן בלי להכנס בו, למרות שהייתי ממש ממש קרובה אליו כבר כשבלמתי... אבא שלי בעצמו אמר, שאם הוא זה שהיה נוהג, סביר להניח שהוא היה מאיץ קצת יותר מהר, וכמעט בטוח שהוא היה נכנס באוטו ההוא. מה לעשות, קורים דברים מפחידים בכביש, כל שנותר הוא להזהר כמה שרק אפשר ולא לסמוך בשום פנים על נהגים אחרים/הולכי רגל...

דיקלה21

New member
משחק מטומטם של אנשים דפוקים

אני במקומך הייתי יוצאת מאוטו ונותנת להם איזה סטירה. (ידיד שלי עשה את זה פעם למישהו שעשה לו את זה, אותו אחד "שקפץ" לכביש ורצה לבדוק את העצבים של האנשים, חטף מזה מכות.....)

למעלה