ישל כם ילדים?

לולי פפ

New member
ישל כם ילדים?

יש לכם ילדים? לא למה? למה מחכים? לא מחכים. לא מצליחים. אה,סליחה,לא ידעתי. לא,חופשי,רוצה לשמוע? כן. (את תצטערי...) ניסינו הכל. מדדנו חום.השתנתי על מקלות.עשינו טבלאות.איקוקלמין. כוריגון. מנגון.גונל אף.פרגונל. אחד מופק משתן של נזירות.אחד משתן של נשים הרות. אולטרא-סאונד.צילום רחם.היסטרוסקופיה.בדיקות הורמונליות.בדיקות קרישה. דגימת רירית רחם. כדורים.הזרקות.בדיקת זרע.השבחת זרע. הזרעות.הפריות.הריונות מחוץ לרחם והריונות שנסתיימו בתוך הרחם. שיאצו.פלנדקרייז ותמצית סודית של צמח הדודאים. היינו אצל קוראת בקפה.קוראת בקלפים.קוראת בכף יד. ישבתי מעל אדים ומתחת לאדים. התנזרנו.עשינו את זה מלפנים ומאחור.בשכיבה, בישיבה ותמיד בסוף- חמש עשרה דקות על הראש. ניסינו דיאטה,הפסקנו לעשן,בלי תחתונים,בלי ג`ינס,בלי קפה,בלי סוכרזית. נסענו לחופש. חזרנו מחופש. התפללנו.ביקשנו.בכינו.צחקנו. התייעצנו. התעלמנו.רבנו.כתבנו באינטרנט ולא הפסקנו לאהוב. נרשמנו לאימוץ. סליחה ששאלתי......

א י נ ס

New member
לולי, גאוני

עוקץ כואב מוכר מוכר עד כאב כל כך מצחיק שבא לבכות... כל כך כואב שבא לצחוק...

מיליקי

New member
לולי פפ, את גדולה מהחיים!!../images/Emo45.gif

דוקא בגלל שכל כך הזדהיתי, התאור שלך הצליח להעלות חיוך על פני. מילי

פפושקי

New member
ורק בארץ זה יכול לקרות

שכל בן אדם זר (וגם לא זר) מנסה להיכנס לך לתחתונים...ואפרופו יש לי משפט שמחכה לאבא של בעלי שתמיד יש לו יציאות בעניין הזה אבל עד כה לא עניתי לו, מה דעתכן על "אני אספר לך אם תספר לי מה אתה עושה בחדר המיטות שלך..."

כמה שזה מוכר

אפילו שאנחנו לא מנסים שנים המשפטים הנפוצים: למה אתם מחכים אני רוצה כבר נכדים אתם רוצים לעשות אותי סבתא בגיל מבוגר? הכל בסדר אצלכם תעשו ילדים אחד אחרי השני וכו´

ilee

New member
יש ישועה

לולי. תודה לך, עשית לי ת´יום. אני מרשה לעצמי להדפיס את דברייך ולהחזיק בארנק. אתן יודעות, ככה , שיהיה לשעת צורך.
יום כתום לכולן.

anatgri

New member
גדול!!!../images/Emo45.gif

ממצה את כל חיינו בדנים האחרונות. פשוט גדול! מה גדול? ע נ ק !!!

שני 4

New member
את יודעת אני מחייכת,זה כל כך נכון

והאמתזה לא נעים וזה עצוב,נושא רגיש.....

נועם@בת

New member
עוד לא החלטתי אם זה

יותר עצוב או יותר מצחיק
לולי פופ, את גדולה מהחיים. אני מחכה לראות את התשובות שלך על "למה הילדה בוכה".
נועם

לולי פפ, פגעת בי - שכחת משהו

יש גם אנדומאוטרוזיס ויש גם לפרוסקופיה....... ועכשיו אפשר לצחוק או לבכות!!

למעלה