מי שמתחתיי ראה פעם צפרדע..(אני מקווה שאני לא תוקעת את זה עכשיו..) אני חמודה!!! ^__^
M Mersitosh New member 27/2/06 #20 מי שמתחתיי ראה פעם צפרדע..(אני מקווה שאני לא תוקעת את זה עכשיו..) אני חמודה!!! ^__^
ח חן בריגה New member 27/2/06 #24 הרסת תסדר דולזי ../images/Emo13.gif חחח כנראה אף אחד לא רואה חברים אז אני ימשיך מי שמתחתיי אוהב צבע אדום
הרסת תסדר דולזי ../images/Emo13.gif חחח כנראה אף אחד לא רואה חברים אז אני ימשיך מי שמתחתיי אוהב צבע אדום
ח חן בריגה New member 27/2/06 #27 אני בעל שיער שחור אותו דבר חברים או אבודים מי שמתחתי אוהב לשחק שש בש??
O ofirush17 New member 27/2/06 #29 ../images/Emo9.gif מי שמתחתי בכיתה ז' (כן אני יודעת שאני לא מקורית )
ח חן בריגה New member 27/2/06 #30 אני... אני נמצא בעשרה פורומים לפחות וארבעה קומונות אז אפשר להגיד שאני איש תפוז מי שמתחתיי היה רוצה לשנות לגיורא את השם למשהו יותר נורמאלי
אני... אני נמצא בעשרה פורומים לפחות וארבעה קומונות אז אפשר להגיד שאני איש תפוז מי שמתחתיי היה רוצה לשנות לגיורא את השם למשהו יותר נורמאלי
ח חן בריגה New member 27/2/06 #35 לא יודע...זאת אומרת...גיורא? זה השם היחיד שאני מכיר מתוף מליוני שמות בישראל גיורא חמיצר היחיד שאני מכיר ואז נשמע קצת מוזר כמו למשל צק ברקמן מה זה צק מה קורה עם השמות היום?
לא יודע...זאת אומרת...גיורא? זה השם היחיד שאני מכיר מתוף מליוני שמות בישראל גיורא חמיצר היחיד שאני מכיר ואז נשמע קצת מוזר כמו למשל צק ברקמן מה זה צק מה קורה עם השמות היום?
O ofirush17 New member 27/2/06 #36 אני לא מבינה מה הבעיה בגיורא.. ../images/Emo4.gif וצק זה קיצור של יצחק