ישיבת רשי

ישיבת רשי

מישהו מכיר את הישיבה הזאות והאם זה ישיבה שחורה או לא אני מסתפק עם ללכת לשם אשמח לדעת מה אתם חושבים על הישיבה ומה הרמה של הבחורים שם תודה

ישיבה שחורה לכל דבר

אחת הישיבות המקדמות (אלטרנטיביות) וככל הנראה מהטובות שביניהם. הסיעתה דבשמיא האופפת את המקום מדהימה. רמת הבחורים שם תיבחן על ידי כל אדם לפי הבנתו. הצעה אישית: לך תראה בעצמך. הישיבה כיום מחולקת לשלושה סניפית. רש"י המרכזית - מקום נפלא רש"י הסניף - בדרך כלל הבחורים שם צעירים יותר בגיל או ברמתם מרש"י המרכזי רש"י הסניף השלישי - לבחורים בוגרים יותר שעברו את רש"י המרכזי האם כדאי ללכת לשם? שאלה טובה, כל אחד לפי התאמתו. כדאי להיוועץ באנשים מבינים. אין אפשרות לצאת לעבוד בישיבת רש"י בשום פנים ואופן, תלמידי הישיבה קשורים מאוד לרבם ואין דבר כזה לעשות צעד ללא אישור הרב.

הלחwנן

New member
זה ישיבה

שהכל מוכתב צפוף מראש הישיבה. והוא לא אוהב חברה שרק רוצים להעביר את הזמן. אבל לא רוכבים עליך יותר ממה שאתה יכול

הישיבה הזאת היא דוגמא

מצוינת לראש ישיבה שבאמת מבין מה הבחורים עוברים היום ומטפל בכל בעיה ולא פוחד להתמודד איתה.

ישיבה מצוינת לבחורים שמתאימים..

אני לא ילך לשם למשל כי זה לא הסגנון שלי..אבל לבחור שמתאים למסגרת אז זה מומלץ..הראש ישיבה שם הרב מילצקי הוא אדיר..יודע לעבוד ולקדם בחורים היטב..

למעלה