ישיבת מנהלים

אורי35

New member
ישיבת מנהלים

שלא מן המניין. התכנסנו בבהילות. כנראה שוב פיטורים כך אמרו חבריי להנהלה. התיישבנו בחדר הישיבות מרוגשים ומצפים לחדשות . נורית המנכלית נכנסה בסבר פנים טרוד וחושב התיישבה ושקט כבד השתרר בחלל והיא החלה לספר על מטרת הפגישה הבהולה. הציגה שקפי מאזן וביקשה שנעמעם אורות ואז קראה לי לשבת לידה על מנת שאעזור לה להציג את המצגת. נורית היא מנהלת ששומרת על אורח חיים דתי ולבושה היה בהתאם. נורית היתה אישה יפה במיוחד שלבושה הדתי רק הגביר את עוצמת התשוקה. היא רכנה אליי ולחשה על אוזני אני צריכה את עזרתך כמובן עניתי ואז תוך כדי שהיא מדברת ואני מסייע לה הרגשתי את רגלה נצמדת אליי ומתחככת מעדנות הרגיש לי מוזר אך שיתפתי פעולה. המבטים של כולם היו למסך כך שאף אחד לא ראה את התרגשותי.
ידה החלה לנוע על רגלי ואז היא הסתכלה אליי כאילו לבחון את תגובתי אני עצמתי עניי מרוב עונג והתרגשות דבר שהזמין את המשך התנועה. הזין הזדקר והיא החלה מעסה אותו מבעד למכנסיים שלחתי ידי וליטפתי את גבה מעבר למסעד הכיסא והיא החלה להכניס אצבעות לתוך חלל המכנסיים אחזה את הזין ולחצה ושפשפה עד שהשמעתי אנחה חרישית ונרעדתי. השפיך היה חם ונמרח על אצבעותיה העדינות. לחצתי על גבה ולחשתי על אוזנה. תודה. היא הנהנה בראשה וסיימה את המצגת כשהיא אימרת לכולם זה רק ההתחלה ההפתעות הנוספות יבואו בהמשך.

yaron599

New member
אין על הישיבות האלה

עושה רושם שישיבות הזימה הללו הם משהו נפוץ....
ממש חרמנות אין קץ...:)

למעלה