ישיבות הסדר בעיר.

אביחי 33

New member
ישיבות הסדר בעיר.

אהלן,אני בשבוע הבא אמור להיות בשבו"ש(שבוע ישיבה) וחשבתי אולי ללכת לעיר צפת. איזה ישיבות הסדר אתם ממליצים לבדוק לקראת שנה הבאה שנמצאות בעיר?מה הכי מומלץ?מה מאפיין את אותה ישיבה? מעבר לישיבה..איזה פעילויות יש לעשות בעיר בשעות הערב או סתם לבילוי
תודה!

shira amsalem

New member
הי אביחי,

בס"ד לפי מיטב ידיעתי יש רק ישיבת הסדר אחת בצפת. אני חושבת שהראש שלה הוא אמון לכוון חסידות, אבל לא סגורה על זה. כמו כן יש גם את המכינה הקד"צ של הר' עזרא ששם ממתמקדים יותר בקבלה. תקנו אותי אם אני טועה.. ובתור בת שירות שהיתה שם- הבילויים בערב הם טיולים בעיר העתיקה וספיגה של האוירה המיוחדת.

יש רק ישיבת הסדר אחת, זאת שבעיר העתיקה

הישיבה של הרב ברונר. הרבה פעמים אני רואה כמה מהם מתפללים על גג הישיבה
בשביל מה צריך לעלות על הגג כדי להתפלל?

אביחי 33

New member
רוצים להיות כמו רב רחומי.../images/Emo3.gif

עלה לגג בית המדרש ביום כיפור,מסיבות לא ברורות. אשתו הזילה דמעה שלא הגיע בכיפור הבייתה,נפתח הגג ונפל.

כדי שידעו שאתה ברסלב... ../images/Emo13.gif

ובהזדמנות זו אני חייב לספר משהו שקרה לי בצפת - לפני כמה חודשים עשיתי טיול עם חבר. סיימנו אותו אחרי "נחל עמוד עליון" ועלינו לצפת. הגענו כבר לקראת לילה, ולא היה סיכוי להספיק לחזור הביתה באותו יום. חיפשנו מקום לישון בו, וכמעט שהתייאשנו מלמצוא, עד שבנסיון האחרון נזכרנו בחב"ד, שהסכימו להכניס אותנו ב - 11 בלילה, ואירחו אותנו כאילו שאנחנו מכירים כבר שנים... (ובחינם, אוי.. בחינם.......) פשוט מדהים... "אהבת ישראל בנשמה
" יישר כוח עצום..!

shira amsalem

New member
פעם האחרונה שהתפללתי מול הרי מירון

בס"ד הם בערו. ואני התפללתי להגיע לתחנה המרכזית ולסיים את השירות הלאומי שלי בשלום :(

למעלה