ישיבה.
לא יעזור כלום, קצת או המון עבודה, דבר ראשון בבוקר זה לקרוא אימיילים. לקבל את הבדיחה שתעשה לך את הבוקר, תמונה, סתם היי ממישהו שנזכר בך, וזה עושה לך נעים. ** היי תום, בוקר טוב. משום מה אין לי את ההזמנה לישיבת הבוקר, נעלם לי מהמחשב. אתה זוכר באיזה שעה ואיפה? ## מיכלי........ בוקר טוב גם לך. זה למעלה בעשר וחצי, אז יש לך עוד שעה בשקט לשתות ת'קפה שלך בשקט. בואי למטבח אני שם מים. ד.א – אהבתי את החולצה שלך, יושבת עלייך מדהים. ** תודה, הצלת אותי. מה זה לא בא לי ישיבה על הבוקר. יאללה אני אקח את ההצעה לקפה, סופסוף אתה מזמין אז לא ננצל? חחחח ד.א – תום??!!
לא ידעתי אתה שם לב לדברים האלה. ורגע, רק החולצה?
תודה. ## את רואה, יש הפתעות בחיים. אם את ממש מתעקשת, אז אתמול גם אהבתי את החוטיני תחרה שביצבץ לך מהמכנסיים כל היום. מסוכן פה בעבודה כאלה דברים את יודעת. לא כולם גיבורים וכובשים את היצר....
** אדוני רומז שהוא חלשלוש והיצר גבר עליו???
## רבאק .. .בכל פעם שהתחרה הציצה נפגעתי. ולא שיש לי טענות על המיני של היום... ** חבל שאני לא יכולה לראות אותך מעבר לקיר, נראה לי אתה מסמיק לך שם. חחחחח ## מסמיק למה? לא, לא מסמיק, אבל מזל יש לי את כל המרחב מתחת לשולחן עם תאוותי בידי. ** חחחחח... יפה לך זיקפת בוקר ## מיכלללליייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא פייר!!!! בעבודה ככה???? ססאאאאמק. ** מה יש? הגיע הזמן שתתעורר, תכף יש ישיבה... ## מילא אני להתעורר... ** לוקח לך הרבה זמן לענות, קשה להקליד ביד אחת? חחחחחח ## פפפפפפפפגרת... צחוק צחוק אני פה באטרף, וכן זה קשה להקליד עם יד אחת. אין לך מושג כמה קשה. ** ברוך הבא לחגיגה חמוד. רוצה לנחש איפה היד שלי? ואיך הפטמות נראות זקורות מבעד לטריקו הצמודה שכל כך מצאה חן בעיניך ???!!!
## שייוווו.... הגזמת פראי. קחי ת'נייד שלך ולכי לשרותים. ** ממממ.. משחקים? LET THE GAMES BEGIN! ## בגין מת אז יאללה תזדרזי לפני שאני משחרר לך פה אחד... תנפנפי כשאת בתא. > דקה ארוכה עוברת עד ל SMS המיוחל... מיכל 05/04 09:26 היי... אני בשידור???? תום 05/04 09:28 שימי את הנייד על וידיאו, אני רוצה לראות אותך מאוננת מיכל 05/04 09:29 הנה זה בא... > אני פותח את קובץ הוידאו שנשלח אלי. מיכלי נותנת לי הצצה אל תוך שדיה המתפקעים, וגולשת עם היד לתחתונים. היד נעלמת בתוכה ואני צולל לעולם שכולו רטוב. תום 05/04 09:35 שימי את הנייד על רטט ותכניסי אותו פנימה. אל תוציאי. כשאת גומרת תשלחי לי עוד שוט רטוב. > צלצלתי. דברים טובים באים בשלשות. אחרי שלושה צלצולים כיביתי. דימיינתי לי מה הנייד מתנייד לה בפנים וזה הלהיב אותי. נכנסתי לקצב של לצלצל ולנתק. זה נמשך אולי חמש דקות, והדמיון עובד, והיד בפרך. דקות נוקפות והמונה דופק. הנה SMS נוסף עם קובץ וידאו מצורף. מיכלי שלפה את האצבע מתוכה וינקה אותה אל תוך פיה. זה שבר אותי. אני לא יכול לשבת כאן יותר. תום 05/04 09:43 תגיעי לחדר מחשב, לחדר הצדדי. > כעבור דקה הייתי שם. מיכל היתה בפינה, תחת המזגן. עם חום הגוף כרגע גם אלף מזגנים לא היו מקררים אותי. וידאתי שאנחנו נסתרים מעיני כל המפעילים, והידים נשלחו אל הפנים שזעקו למגע. היא רצתה לנשק והלשון פירכסה לה, משועת לפה. נגעתי בשפתים והתרחקתי. העברתי את כרית האצבע סביב לשפתיה, כמה זה מדהים לראות אותה מתפתלת. הלשון חלפה על שפתיה ונסוגה, עד שהיא לפתה את ראשי ושאבה אותי אל תוך פיה. הרגשתי את חום גופה ותשוקתה זורמת לי לאורך עמוד השדרה. הידים חפנו את שדיה והפטמות הקשות ננעצו בבשרי, נשכתי קלות וינקתי. הנפתי אותה מעלה והושבתי אותה על הארגז שמאחוריה. היה לי קשה לוותר על השדים הממלאים את פי, ובכל זאת, גלשתי אל בין רגליה כשידי נשארות אוחזות ולופתות את שדיה. הסטתי את התחתונים שממילא היו ספוגים בריח ערוותה הזועקת ממעמקים. מגע הלשון בין שפתיה הקפיץ אותה ואני לא ויתרתי, שפתי נישנשו את הדגדגן ועוד רגע אני מאבד את ההכרה מעונג וחוסר חמצן. התרוממתי ואחזתי את פניה שהוצפו בליקוקי תשוקה בלתי נדלית, ושלפתי את זכרותי מתוך מרתפי הגהנום. מיכל שלחה את היד ומשכה את הזין אל תוכה, שמא חלילה אתמהמה. היא חיבקה אותי ונותרה חציה ישובה על הארגז המתנדנד, וחציה עלי. החלקתי אל תוכה והתחלתי לחשב את קיצי לאחור. עוד רעידה, ומכה של גוף בגוף מלא תשוקה, גוף בתוך גוף בתוך... בתוךךךךך... חפנתי את ראשי בתוך צוארה והיא בשלי. שנינו מסדירים את הנשימה תחת המזגן שלפתע התחיל להקפיא. התלבשנו מהר ויצאנו בלי שהמפעילים יראו אותנו. ירדתי חזרה למקום ועדיין נותרו 10 דקות לישיבה. מיכל 05/04 10:15 נראה שנפל המחשב, אומרים שמישהו לחץ על משהו שם, נורא מוזר... תודה מתוק {}{
תום 05/04 10:18 למה צחקה מיכל??!!
WOW... נעמת לי אחותי קלה... קפה? עלי... }{}
לא יעזור כלום, קצת או המון עבודה, דבר ראשון בבוקר זה לקרוא אימיילים. לקבל את הבדיחה שתעשה לך את הבוקר, תמונה, סתם היי ממישהו שנזכר בך, וזה עושה לך נעים. ** היי תום, בוקר טוב. משום מה אין לי את ההזמנה לישיבת הבוקר, נעלם לי מהמחשב. אתה זוכר באיזה שעה ואיפה? ## מיכלי........ בוקר טוב גם לך. זה למעלה בעשר וחצי, אז יש לך עוד שעה בשקט לשתות ת'קפה שלך בשקט. בואי למטבח אני שם מים. ד.א – אהבתי את החולצה שלך, יושבת עלייך מדהים. ** תודה, הצלת אותי. מה זה לא בא לי ישיבה על הבוקר. יאללה אני אקח את ההצעה לקפה, סופסוף אתה מזמין אז לא ננצל? חחחח ד.א – תום??!!