ישיבה תיכונית

רענן18

New member
ישיבה תיכונית

אני לומד בפנימיה וממש קשה לי, כל החבר'ה כבר רגילים להסתובב בתחתונים ולפעמים ערומים לרגע. ממש בא לי על אחד מהשיכבה שלי

BabyBoy1

New member
איך מגיעים לשם? ../images/Emo99.gif

סתם סתם... המממ..בעיה... אם אתה ספציפית "דלוק" על מישהו, למה שלא תנסה לברר אם הוא בקטע, תנסה להתידד איתו, תשאל אותו אם הייתה לו חברה וכו'... ובקשר למשיכה זה בעיה,אולי לא תסתכל?

רענן18

New member
זה בעיה

אני ממש פוחד, כל החברה שנכנסים ויוצאים מהמקלחת (בכל חדר של 6 יש מקלחת) הולכים עירומים, גם אני, יש לו גוף ממש מתוק וזין מדהים. יש עוד חבר'ה בחדר ולפעמים זה ממש כיף שרבים מי יכנס למקלת אז כולם עירומים... (עדיף שלא תדעו...) אבל אני עדיין מתבייש ופוחד

BabyBoy1

New member
אוי למה אני לא למדתי במקום כזה ../images/Emo6.gif

להמ שלא פשוט תנסה להתקלח בשעות שאף אחד לא מתקלח, ופשוט לא תהיה בחדר בזמן שכולם מתקלחים... ואגב, מה בדיוק הבעיה? אתה מפחד שיעמוד לך או משהו כזה?

רענן18

New member
לא, סתם אני ממש מתחרמן

ואני כבר רוצה לזיין מישהו. יש את השעות שבהם כולם בחדרים. ככה זה, אני די נהנה אבל רוצה כבר להזדיין.

yenergy

New member
מה אגיד לך...

את הזיונים הכי טובים שלי עשיתי בישיבה... אז אף פעם אל תתיאש... רק תגע דבר אחר - קשה להסתכל אחד לשני בעיניים אחר כך... כך את זה בחשבון...

גם אני למדתי במקום כזה..

האהבה הראשונה וגם הסקס הראשון..יסורי מצפון ואח"כ גם זה עבר.. כ"כ הרבה הומואים היו אצלנו ממש היה אפשר לפתוח סניף של האגודה.. איזה ימים אלה היו.. קרית נוער מי שמכיר..נוסטלגיה..

אוריאול

New member
סתם שאלה

קודם כל רציתי להבהיר שאני סטרייט, ומה שרציתי לדעת זה נגיד שהראש ישיבה שלך היה יודע על זה הוא היה מעיף אותך? כי איפה שאני למדתי העיפו שניים שתפסו אותם..

הממ

הכל תלוי במצבים כאלה יודעים לטייח יפה..זכור לי טוב כשהייתי בי"ב תפסו 2 מכיתה ז` אחד העיפו ואת השני השאירו בטענה שהשני פיתה אותו.. אבל היו גם כאלה שלא העיפו אותם אלה שלחו לשבוע לישיבה שחורה ש"יתחזקו" לא שזה שינה משהו אבל הם חשבו שזה מתקן חינוכית אבל מה לעשות שבנים בגיל ההתבגרות רוצים סקס...

ואני חששתי שכל הסיפור על היותי גיי

הוא ראשון בקרית נוער (שהם קיימים במשך 50 שנה אם אני לא טועה...) . אני שמח שהיו עוד מקרים פה ושם למרות שאני סבור שבלילות יש זיונים (
סליחה על הביטוי) בין נערים (לא כי הם גייז , אלא כי הם סטרייטים שאין להם מצב עם בנות,לרוב.) .

../images/Emo2.gif

או שבאים לעבוד עליי , או שלא , אבל לא אכפת לי - אני לומד בקרית נוער
נעים מאוד . והייתי רוצה להגיב להודעת מקור פה , יש לי דרכים כ"כ פשוטים איך להשיג משם זיון .. אבל אני מפחד מחשש שעושים עליי פה מתיחה ויעלו עליי (רק מנהל הפורום יודע לעומק על מצבי) .

צביקון

New member
המצב שאתה מתאר מוכר לי מאוד...

גם אני למדתי בישיבה תיכונית, ולהיות הומו בתור אדם דתי, שלומד בישיבה תיכונית הוא מאוד טעון וקשה, ללא ספק. ברם אולם, בישיבה התיכונית, ממש בין כותלי הפנימייה הייתה לי אהבה גדולה מאוד. זה נמשך לאורך שלוש השנים (י' עד י"ב), ואף מעבר להן. היום הוא חבר טוב מאוד שלי, עד לא מזמן עדיין הייתי מאוהב בו, אבל היום זה כבר עבר. אני מחוץ לארון, פחות או יותר, הוא סטרייט עם חברה מתוקה. זה הכל.

אלק! גמני למדתי בקרית נוער!!!!

חחחחחחחחחחחחח.. ישיבה של מתרוממים, הא? הרב יצחקי היה הרב שלי וגם הרב הלל...

למעלה