ישיבה של בי-רגון

CameronLine

New member
ישיבה של בי-רגון

כןכן עליתי על שם לאירגון הביסקסואלי החדש, בירגון, ככה באופן זמני, ואולי לא זמני. כרגע 7 אנשים מילאו את הדודל, כל השעבה אמרו פה אחד שהם יכולים ב20.7, החל מ16:00 אז כרגע, רישמו רישמו, יום רביעי, ה20.7, 16:00 בקפה קפה שמאחורי המרכז הגאה בתל אביב [עובד בשביל כולם?] אם עוד מישהו רוצה לקחת חלק, שימלא עוד היום, אם עד מחר אין שינוי בדודל, ה20 It is בינתיים יבואו איתי, ערן, קוטאלי, אלון, יואב, קמומיל ואני. קמומיל כפרע, את במיעוט מגדרי P: איפה כל הבנות של הקהילה? עורו קומו! צריך קול נשי בישיבה הזאת. אני אביא את הלפטופ בשביל פרוטוקול, אם יש לכם מה לומר, נסחו בראשכם הסגול מראש, רצוי בכתב. אוהב ומצפה, קמרון

Kutaly

New member
טוב אז איך עושים פה אטנדינג?!

בירגון זה שילוב של בלגן ואירגון נכון? עכשיו ברצינות צריך טלפון או משהו בשביל מוגבלי יכולת ניווט (כמוני למשל)

Kutaly

New member
אממ, רגע

לא הבנתי, התכוונת ששלחת לי משהו לפרטי? כי אני לא קיבלתי בכלל ההודעות הפרטיות עובדות?

Bell4Ever

New member
נשמע ממש מפתה

אבל אני רוצה הסבר לבורים - מה כבר אפשר לחדש בקשר לאירגונים? (או אולי אני סתם טיפוס לא מעורב חברתית)

CameronLine

New member
כרגע האירגון היחיד לביסקסואלים

הוא פאנורמה, והוא אירגון פמניסטי שמאלני. לא כולם מזדהים עם זה, עם המטרות שלו, האג'נדה שלו, והם מרגישים לא שייכים, מודרים. אני בעצם רוצה אירגון שישתדל להכיל את כולם, ללא יחס לשוני בדיעות חוץ-קהילתיות. ליצור קהילה מגובשת יותר, שפונה לא רק לשמאלניות-פמניסטיות-קוויריות, אלא גם לבחורים אשכנזים ממעמד הבינתיים ומעלה* ;) [*זה בצחוק! אני ארצח אתכם עם תיצאו עליי כאילו זה נאמר ברצינות!]

Bell4Ever

New member
אז מה יהיה על סדר היום בפגישה?

זה לא כי בא לי לחפור, אלא כדי לדעת האם שווה לי להזיז את התחת ולבוא

CameronLine

New member
תכננתי

שבתחילת הפגישה כל אחד יעלה את מה שלדעתו צריך לדון בו. גם כי אני לא בטוח מה יותר חשוב, וגם כי אני לא רוצה להחליט הכל לבד, אני רוצה שזה יעשה בצורה דמוקרטית ובשיתוף פעולה. אם אתם מעדיפים, אפשר לעשות את זה פה על גבי הפורום ולעשות רשימה מראש :} בטח ששווה! קודם כל כי להזיז את התחת זה בריא ומרזה P: בעיקר כי כמה שיותר קולות ודיעות, יותר טוב :}

למעלה