ישו ?

Katatonik

New member
ישו ?

מה שלומך ידידי ? לא ידעתי שאתה גם מנס ציונה? גם אני.
איך מתקדם התהליך שדיברנו עליו? אני מגיש את הטפסים שלי שבוע הבא בעזרת השם,בתקווה שהכל יהיה מוכן עד אז.

gesus

New member
שמע, זה קורה במשפחות הכי טובות

אני כבר שבועיים בתהליך הקנדי. ב- 6.2 הגשתי בקשה ואין לי מה לעשות חוץ מלחכות. הייתי בכיף מנסה גם את אוסטרליה אבל חוץ מזה שהתהליך יקר, הוא גם ארוך יותר מקנדה.

Katatonik

New member
ספר לי על זה

אני מקיז דם מנטלית וכיסית .
בעקרון אני די מוכן,שלחתי מייל לשגרירות לקבוע תור להגיש את הטפסים. אני מקווה שאקבל תשובה בקרוב ויאללה,ראיון,בדיקות רפואיות,ואז כל מה שנותר לי הוא להחזיק אצבעות. נקווה לטוב.

gesus

New member
הויזה שלך עוד פשוטה

תאר לך ויזת SKILLED WORKER שבה צריך לאשר את ההשכלה אצל גורם מעריך שעולה בסביבות 1200 ש"ח ולוקח בסביבות חודש ואח"כ מתחיל התהליך האמיתי. אני מחזיק בדעה שהגירה זה לא דבר לעניים, מקובעי מחשבה ופחדנים.

Katatonik

New member
מסכים לגמרי

הויזה שלי אכן יחסית מאוד פשוטה,אבל עדיין זה לא פשוט. כל התרגומים עולים לי בסביבות ה-1500 ש"ח,האגרה : 4760 ש"ח. וזה עוד לפני כל מיני הוצאות אחרות למינהם. בנוסף ישנו עניין כרטיס הטיסה שהוא לא זול. אבל שווה כל שקל. תשמע,אתה בהחלט צודק,אין ספק שצריך סכום כסף מינימלי לעניין. ובהחלט,צריך "וואבוס " של שור לעשות צעד שכזה,בכל זאת זה לא פשוט לעזוב את הכל ,לארוז את הפקלעות ולעזוב את הארץ,וככל שאתה מתבגר יותר,ככה קשה יותר,כי אז אתה מחוייב יותר. צריך להגיע להחלטה ,ופשוט לעשות,לא לחכות או לפנטז. לעשות.

gesus

New member
חבל שלא הכרנו לפני

אני מצאתי עו"ד שתרגמה לי בפחות מחצי המחיר הרשמי. בקשר ל"וואבוס" של שור, אם אתה לא חושב על זה, אלא מכין את עצמך בכל הקשור להכרת המקום, אין לך מה לפחד. השינוי הזה הוא לטובה גם אם בטווח הקרוב זה נראה קשה ולא שווה את זה.

Katatonik

New member
אל דאגה

גם אני מצאתי מישהו מעולה שהוא גם מתרגם וגם נוטריון,אז הוא עושה לי כמעין עסקת חבילה ויש כמה מסמכים שהוא גם תרגם לי בחינם. ובלי שום קשר הוא עו"ד ממש נחמד וסימפטי. השינוי הזה הוא בהחלט לטובה,ואני יודע בדיוק לאן אני מגיע. לפני שהחלטתי שאני עובר למלבורן,ביקרתי שם שנה,אז המקום לא חדש לי. בכל התהליך לא עבר לי רגע אחד של חרטה בעניין. אני שלם עם ההחלטה.

ANGIE STARDUST

New member
ג'יזוס יקר

אתה מוכן להגיד לי שאתהתעזוב את נס ציונה הידועה בשמה הנוסף עיר האורות לטובת קנדה?לא שמעת שנורא קר שם?ומי בכלל ינהל את הפורום?אתה כבר לא תהיה כשיר לכך, אבל מצד שני כל המאמינים בך טוענים שאתה נמצא בכל מקום ועל כן אתה יכול להיות בכמה מקומות שתרצה.... טוב, הרסתי את הטיעון הראשון שלי

זה לא אמור להיות שרשור בפורום

בכל פורום אחר המנהל מיד היה אומר- לעבור למסרים... אבל פה אתה המנהל אז תעשה מה שבא לך. אני מצידי לא אוהבת להכנס לפורום ולא להבין על מה מדברים (לדוגמא הפורום של 'מוניקה סקס' כולם מכירים את כולם שם אישית והכל בדיחות ודיבורים פרטיים...)

gesus

New member
יש בזה משהו, אבל...

זה רלוונטי לפורומים שבהם יש ריבוי משתתפים שלא יבינו על מה מדובר או שהודעות בין 2 משתתפים ידחקו מהעמוד הראשון הודעות לקהל רחב יותר. לצערי זה איננו המצב בפורום הזה.

Katatonik

New member
חיילת של מזל

לא קרה כלום. סך הכל פגשתי כאן חבר לרשת,לא צריך להתעצבן. כולנו נס ציוניסטים,לא צריך להתעצבן על חברים לעיר. את ממש לא חייבת לקרוא את מה שנכתב כאן,לא כפינו על אף אחד לקרוא . במקום להכנס ולתקוף את מנהל הפורום שמשעמם כאן,תעלו נושאים מעניינים,ממש לא חסר.

לא הבנת אותי

לא תקפתי או התעצבנתי. אני בפורום די הרבה יחסית ומה שאני רוצה זה בדיוק מה שהמנהל רוצה- שיהיו כאן יותר אנשים, יותר דיונים ויותר נושאים. אז סה"כ הערתי הערה שלדעתי תעזור ליצור את המצב הזה. לטובת הפורום

Katatonik

New member
אני שמח לשמוע.

והרי לכם נושא לדיון בהמשך לשיחתי עם חסוס . הגירה לחו"ל, בעד או נגד? מה אתם אומרים על הצעד שחסוס ואני עושים? חשוב לי לשמוע דעות של אחרים.

בעד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבל אני לא הבנאדם הנכון לשאול אותו, שונאת את המדינה החל ממזג האויר, דרך השחיתות בכל חור עד להתנהגות בכבישים

Katatonik

New member
למה לא?

את בדיוק האדם הנכון.
כי מה שאמרת רק מחזק את מה שאני חושב על המדינה. ואם אני אתחיל לשפוך ,זה כבר יקרא מאמר, ותאמיני לי,הוא ממש לא יהיה נחמד ואוהד כלפי המדינה. דוגמא קטנה שקרתה לי היום: בדרכי היום לעבודה ,בעודי מחכה למונית שירות בקניותר,נדחפת לפניי אישה חצופה בזמן שאני מנסה לעלות על המונית וגנבה לי את המקום היחיד שנשאר במונית. בגללה איחרתי לרכבת ולעבודה,וכמובן צעקות מהבוס. חשוב לציין שאני חיכיתי למונית כמה דקות לפני שהיא הגיעה,היא פשוט הגיעה ונדחפה. עכשיו, בסיטואציות אחרות,הייתי עולה למונית ,מוריד אותה מהשיער,ועושה לה סצינה שהיא לא הייתה שוכחת.
אבל מאחר ואני מתנחם בעובדה שזה המצב וככה אנחנו הישראלים ,חסרי נימוס ותרבות , ובעובדה שעוד כמה חודשים אני לא כאן,חרקתי שיניים וחיכיתי למונית הבאה. איזה כיף להתחיל כך את היום.

ANGIE STARDUST

New member
אוקיי

באמת יותר עדיף שמישהו ידחף למעגל המפגינים כשתהיה באוסטרליה ותפגינו נגד כריתת עץ או נגד שבירת ספסל עתיק

למעלה