ישורת אחרונה ....

Master Stav

New member
ישורת אחרונה ....

עוד שבועיים הם חוזרים למסיגרות .... אתם ....מרוצים ?...מאוכזבים ...נינוחים ....אנחת רווחה מישהו ?

MrCheff

New member
מאוכזב

דווקא השנה, יש לי עומס מטורף בעבודה, כך שלא יוצא לי לקחת דקה חופש לבלות עם אשתי והקטנטונת... אבל לפחות שריינתי לי את 3 הימים הראשונים של ספטמבר, להיות איתה בחזרה לספסל הפעוטון...

hag70

New member
אדישים....

מבחינתנו החופש הוא המשך של שנת הלימודים, ושנת הלימודים היא ההמשך של החופש. אין הבדל. זה פשוט ידרוש מאיתנו לארגן אוכל כל יום ולדאוג לצאת מהבית בזמן. זה בערך ההבדל היחיד.

gils33

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gifגם אני

את האמת לאמר - אני מחכה לחופש הגדול כדי להעביר ימים עם הילדים,זה מקרב אותי אליהם באופן שאי אפשר להתקרב במשך השנה. אמנם אנחנו מקטרים שהם בחופש אבל זה - תענוג אמיתי

אנחת רווחה קטנה (מותר, לא?)

סך הכל עובר הרבה יותר בקלות ובהנאה ממה שחששתי. הם גדלים, וזה משתפר מחופש לחופש...

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo13.gif http://ha-lool.co.il/ ושימו לב גם לשעון בצד ימין ../images/Emo8.gif הייתי אומרת- עייפים אך מרוצים. כייף לי עם ארבעת המופלאים שלי, אבל בהחלט מאתגר... במיוחד ל../images/Emo210.gif קשה מאד עם שבירת המסגרת, ויש לו נסיגה מאז. וכשלו קשה, לכולנו קשה.

MrCheff

New member
שבירת מסגרת

קשה מאוד לקטנטנים ולוקח להם זמן להתרגל לחופש... שבוע שעבר אשתי ואני שנינו היינו בעבודה, אז הקטנטונת נהנתה מאוד מזה שכל יום באו להיות איתה דודה/סבתא אחרת.. נהנתה מאוד מה-'אין מסגרת'.

schlomitsmile

Member
מנהל
אני יכולה לתאר לעצמי, שהיה לה כייף עם כל תשומת-הלב הזאת, מכל הכיוונים ../images/Emo13.gif ה../images/Emo210.gif אינו בדיוק קטנטן- בספטמבר יהיה בן עשר. אבל במובנים רבים הוא אכן קטנטן, כמו שאמר בעצמו: "אמא, אני תינוק מגודל". זה אופייני לילדים על הספקטרום האוטיסטי. יש בזה המון חן יופי, טוהר וחוכמה רוחנית, ויש בזה גם דברים שמאד מקשים על החיים, שלו ושלנו. למשל הצורך הזה בשגרה ברורה. שבירת המסגרת פשוט מציפה ומלחיצה אותו.

gils33

New member
כתגובה אחרונה

גם בחופש הגדול אנו דואגים לאיזושהיא שיגרה מסויימת,הילדים,לפחות שלי,זקוקים לשגרה וקשה להם מאד בלעדיה.

למעלה