ישומים חלונאיים בשפת c#

lillitush

New member
ישומים חלונאיים בשפת c#

אני לוקחת את הקורס הזה (למרות שהוא יקר)באונ' הפתוחה להגביר ידיעות. הוא יכול לעזור?אני מתחילה עכשיו בנוסף הסבה למדעי המחשב.(לימודי תעודה)

orennahum

New member
לעזור במה ?

לדעת איך לתכנת ב-C# בסביבה חלונאית ? אולי כן, אבל גם הרבה ספרים יכולים ללמד אותך את הנושא. מה השאיפות שלך מהקורס הזה ? אורן

lillitush

New member
שאיפות?

שאיפות?שיושיב אותי קצת על התחת ויכריח אותי ללמוד עוד שפה (אני יודעת C באופן שטחי)ובמיוחד דוט נט.שיוסיף לי קצת לקורות חיים ובעיקר ניסיון בתכנות

orennahum

New member
את זה הוא יעשה בהחלט

אבל אם את רוצה לפנות לתחום של מדעי המחשב, אז אולי כדאי לך להתמקד בדברים אחרים מלבד תכנות. שהרי שבלימודי מדעי המחשב, התכנות עצמו הוא חלק ממש קטן.

lillitush

New member
מה עוד?

חלק גדול זה תכנות לפי איך שאני מבינה.שאר הקורסים שאני לוקחת בעתיד הם אלגוריתמים,שפת C,הנדסת תוכנה,אוטומטים,ועוד שלושה קורסי בחירה.אבל דבר ראשון אני רוצה דריסת רגל בחברה ולזה צריך תכנות כצעד ראשון לא?ידע מעשי תכלס וזה נראה לי מה שהקורס הזה יביא.(לפחות מקווה) עשית קורס כזה?

orennahum

New member
ובכן

מכוון שכתבת שאת עושה את זה במסגרת לימודי תעודה, ויש לך מטרה מאד מוגדרת, אז ברור שמדעי המחשב כמדעי המחשב לא תוכלי ללמוד בפרק זמן קצר כל כך. ואם את רוצה ללמוד שפת תיכנות אז C# זה בהחלט רלוונטי. אבל את חייבת לדעת, שתכנות ב-C# מתבסס על הכרת ה-.Net. הכוונה שלי היא, שמעבר להכרת השפה עצמה, רוב התכנות נעשה ע"י שימוש בספריות מוכנות של ה-.Net. ומכוון שה-.Net עצמו הוא "מפלצת" שום קורס שבעולם לא יוכל ללמד אותו, והלימוד הטוב ביותר הוא ע"י התנסות. כמובן שבמצב זה לומדים רק את הקטע שאת מתמחה בו (דבר שקורה במקומות עבודה בד"כ). אורן

הוא יכול לעזור לך

לכתוב ישומים חלונאיים בשפת C#. וזה תלוי מה את כבר יודעת, עדיף לדעת כמה שפות יותר ותיקות לפני שלומדים את הגימיק החדש של יקרסופט.

lillitush

New member
אני יודעת C.

באופן שטחי ביותר ומנסה להעמיק עכשיו.צריך לדעת C# לפני שמתחיחלם בקורס?אני מתכוונת גם לקחת ישומי WEB ב-C# אם הקורס הזה יוכיח את עצמו.

למעלה