ישויות.

ישויות.

פעם אחת ולתמיד. מישהו יכל לשלוח קישור של אתר מהימן כלשהו על ישויות או להסביר על ישויות את הדברים הבאים: מה הן בעצם הישויות? כיצד נוצרו? היכן הן נמצאות? האם הן משפיעות עלינו ואם כן איך? האם יש כאן אנשים בפורום שלא מאמינים בישויות? מהן בעצם רוחות רפאים? מי מאמין ומי לא מאמין מאלוהים\ השטן כאן בפורום ומהי תפיסת העולם שלו לגבי זה?

מילקי 888

New member
התפיסה שלי...

התפיסה שלי הולכת בעיקר לפי התפיסה שמלמדת הקבלה. קצת קשה להסביר כך על רגל אחת, אך הגישה אומרת כך- רוחות רפאים הם הנשמות של בני האדם המחכות לעבור לגוף הגשמי בגלגול הבא שלהן, הם מסוגלת לתקשר איתנו לצורך העברת מידע, מסר או חוב שאינו נפרע. בהסבר יותר מעמיק, יש רמות מימדים שונות חלקם נעלות יותר וחלקם פחות לפי רמת המימד גם יעודם של הנשמות הוא שונה יש שהיעוד שלהם הוא תיקון של הנפש של עצמם או קארמה מגלגול קודם שעליהם לתקן ויש שהיעוד שלהם הוא ללוות ולהנחות את בני האנוש בלימוד ונתינת ידע. אלוהים לפי התפיסה שלי הוא אנחנו כולנו, כל אדם יכול לקורא לו בשם שונה אך בכולנו הוא נמצא. הוא גם במודע וגם בנסתר, הוא החלק בנו המעניק את האור לאחרים הוא איננו מושפע מחומריות וגשמיות. אפשר לומר שאנחנו הבורא אנחנו אחראים למה שקורה אם נדע לתת את הטוב שבנו כך גם נקבל מבלי שנרגיש אפילו. השטן לדעתי הוא הכאוס החלק השני בנו המחליט החלטות שגויות, מה שמושך אותנו לחמדנות, כעס, מנפולטיביות, אימפולסיביות, חשדנות, אגויסטיות ועוד... ככל שנלמד לגבור על השטן שבנו נצליח להתחבר לאור לבורא שבנו ולגרום לנפלאות, לעצמנו ולמקורבים אלינו. כל זה כמובן היה מאוד בקצרה וניסיתי לקלוע כמה שיותר לגישה האישית שלי. אם תתעניין בדבר יותר אוכל להמליץ לך על ספרים מומלצים המעמיקים על כך. חשוב לי לציין שאין זו אמונה... האמונה שלי מאז ומתמיד נשארה כמו שהיא, הקבלה רק הגדילה את הידע שלי. שיהיה שבוע קסום לכולנו

למעלה