ישויות אור וחושך

ישויות אור וחושך

לא פעם ולא פעמיים אני שומעת את הנושא הזה של הישויות של אור,אופל ונטרליות. גם נמאר לי שחשוב לשאולי לפני כל תקשור האם הישות שאיתה אני מדברת מהאור. במידה ותיקשרתי עם ישות לא מהאור מה ההשלכות של כך? האם ישויות לא מהאור משקרות בתשובות שניתנות לי? האם יתכן שיהיה אדם שרק ישויות מצד האופל יהיו מוכנות לתקשר איתו? כמו כן קורה שישויות זורקות לנו כל מיני רמזים בין אם בחלום לבין אם בחיי היום יום איך ניתן לדעת מאיזה ישות ניתן הרמז והאם הרמז יכול להיות שקרי? כמו כן יש אנשים המתקשרים עם האני העליון,יש המתקשרים עם מלאכים,שמעתי על אנים שאפילו מתקשרים עם דמויות מהתנך כמו האבות ונביאים מה ההבדל בין לתקשר עם כל אחד מהם וממי מגיע מידע הכי מהימן? וכמו כן האם יכול המתקשר או הישות שמתקשר איתה לנבא עתיד?

ינוקא1

New member
תקשור זה טלפון

ולא חוכמה סתם לדבר בטלפון , השאלה היא מי נמצא בצד השני. באופן כללי דומה מושך דומה , וכל אחד ימשוך את מה שדומה לו.

רותי 11

New member
שאלת שאלה רחבה מאוד על נושא התקשור

אני ישתדל לענות לך ככל שאוכל ומקווה שאני יצליח להבהיר לך אתעולם התקשור. ראשית לתקשר עם ישויות אור או ישויות "אופל" זאת אכן הבחירה שלנו בני האדם לא תמיד בחירה מוצלחת בפרט כשלא מדובר בהדרכות הישירות שלנו. ראשית לתקשר עם ישויות אופל על פי המושגים הארציים שלנו, זה אכן להתעסק עם מידע לא אמין אבל הסכנה היא לא המידע הלא אמין אלא השאיבה האנרגטית שאותו מתקשר נשאב מצד אותן ישויות. לפני שמתקשרים לא מספיק לשאול אם הישות היא מהאור משום שהישות יכולה אכן להיות מהאור אבל היא לא ההדרכה הישירה שלנו והיא לא מתואמת תדרית אתנו ככה שגם במצב הזה אנחנו נשאבים אנרגטית וגם יכול להגיע מידע לא מדויק משום שאין תאום תדר ואז התשובה יכולה להגיע מוטעית קצת. לכל אדם ללא יוצא מן הכלל יש אתההדרכה המוארת שלו, העניין הוא אם הוא בוחר או מודע לכך שהוא מתקשר או לא מתקשר את ההדרכה הישירה שלו. לתקשר עם האני העליון זאת אחת ההמלצות הטובות ביותר, משום שהנשמה שלנו יותר הכי טוב עבורנו מה אנחנו צריכים - משום שאנחנו כאן בזכותה ולמענה. בחלומות אנחנו לרוב מתקשרים עם נשמת האם שלנו והיא זא תששולחת לנו את הרמזים, לפעמים אלה הן גם נשמות שמלוות אותנו ולפעמים ההדרכות שלנו, בזמן השינה לרוב אין סכנה לקבלת רמזים מוטעים. נכון שיש כאלה שמתקשרים מלאכים, אודמויות מהתנ"ך כמו שציינת ואין כאן מה טוב יותר או פחות העניין הוא מי ההדרכה שלך, ועם ההדרכה שלך זה הכי נכון לתקשר ולא משנה כמה השם יכול להיות מפוצץ. לכל מתקשר וכל אדם יש צורת תקשור שונה האחד מהשני משום שכל אחד בא לעשות כאן משהו אחר. לנבא עתיד לא נכון ולא מומלץ מהסיבה הפשוטה שאנחנו חיים בעולם של בחירה חופשית ולכן כל החלטה שאנחנו מחליטים וכל בחירה שלנו בהתאם לכך אנחנו בונים את העתיד שלנו לכן עתיד זה לא משהו שאפשר באמת לנבא, אפשר לומר פוטנציאלים אבל זה לא יהיה מדוייק תמיד אם ננסה לנבא את העתיד.

למעלה