ישוחרר יגאל עמיר גיבור ישראל (2)

xnitrox

New member
ישוחרר יגאל עמיר גיבור ישראל (2)

קרוב לודאי שהבחור הציל יותר בני אדם מיוני נתניהו זל וחוץ מזה רין מילא היה חולה סרטן בשלבים סופנים.

אור ירח

New member
הזהר בלשונך xnitrox

נושא רצח ראש הממשלה רבין הי"ד עדיין מסעיר רבים בציבור הישראלי. הודעה זו שלך רק תביא לליבוי יצרים מיותר ותעודד רגשות שיטנה בקרב חוגים מסויימים בקרב השמאל הישראלי כלפי הימין. תדע לך שיש רבים בציבור הישראלי שהיו ששים לגמור את חשבון עם אדם זה, שהינו אחד הרוצחים השפלים ביותר שקמו בתולדות המדינה. בזמנו, כאשר שמעתי כמו כל עם ישראל על הרצח הנורא ההוא בכיכר מלכי ישראל (כיום כיכר רבין) ב 4 לנובמבר 1995, חשתי זעם רב על כך שאין אצלנו עונש מוות על מקרי רצח מעין אלו. לו היה זה בידי אין ספק שיגאל עמיר היה מוצא עצמו מפרכס על חבל התלייה כיאה לרוצח שפל מסוגו. אני רק יכול לקוות ששום נשיא בישראל, לא משנה כמה שנים יעברו מאז אותו רצח נורא, לעולם לא יעניק לרוצח זה קיצוב בעונש. הייתי רוצה לראות אותו נמק בכלא עד יומו האחרון.

מסכים איתך שעשה חסד עם עם-ישראל

אבל אתה רואה לבד, שהיה גם ברק שהזיק אחרי זה ושרון ממשיך את דרכו.. הימין הקיצוני עשה טעות אחת כשדחף את נתניהו לפינה.. בכל העשור האחרון רק נתניהו היה רמ"ש היחיד שהביא מינימום נזק למדינה. יחד עם זה-יגעל עמיר ראוי לרצות 10 שנים בכלא. כי רצח-זה רצח,ויש לו מחיר. ורק אז יש לשחררו, ואולי בהמשך..לתת לו להדליק משואה ביום העצמאות. מרק.

אור ירח

New member
אתה לא יודע על מה אתה מדבר מרקי

אתה ושכמותך מעוררים בי גועל נפש בל יתואר. יש מספיק אנשים פה בארץ שיהיו מוכנים לגמור חשבון עם יגאל עמיר ברגע שכף רגלו רק תדרוך אל מחוץ לחומות הכלא. אני אישית מקוה שכלב שוטה זה ינמק בכלא עד יומו האחרון. עם זאת, במידה והוא ישוחרר אי פעם או אם אפילו יצא לחופשה קצרה, אשמח מאוד אם יחוסל בידי מישהו אשר מורשת רבין הי"ד מפעמת חזק בליבו. דרך אגב, רצח רבין איננו הרצח הפוליטי הראשון שקרה בארץ. ב 1982 נרצח מפגין "שלום עכשיו" אמיל גרינצוויג הי"ד בידי יונה אברושמי, אשר הטיל רימון רסס אל עבר מפגיני "שלום עכשיו" ברחבה שלפני גן הוורדים בקריית הממשלה בירושליים. לרוצח זה כבר מזמן נקצב עונשו והוא יוצא לחופשות סדירות ושיחרורו הסופי מן הכלא הינו רק שאלה של זמן. וב 1956 נרצח ד"ר ישראל קסטנר בידי צעיר ושמו זאב אקשטיין על רקע האשמות שווא בדבר שיתוף הפעולה שלו עם הנאצים בהונגריה. אותו רוצח ריצה רק 6 שנות מאסר בטרם שוחרר מכלאו הודות לחנינה לה זכה מנשיא המדינה דאז זלמן שז"ר ז"ל. חלאת אדם זו, שכיום יש לו חנות לחומרי בניין בשוק מחנה יהודה בירושליים, מעולם לא הביע חרטה על מעשהו הנפשע. אני מתקומם בכל ליבי על כך שמערכת המשפט שלנו היא כה מקלה כלפי רוצחים פוליטיים כפי שתיארתי פה. לפעמים, כאשר אני שומע דברי תמיכה ועידוד כלפי רוצחים פוליטיים מסוגם של יגאל עמיר מתעורר בי החשק לקום ולעשות מעשה. יש רגעים שבא לי לבוא כל הדרך לירושליים, להיכנס לחנות רוצחו של קסטנר זאב אקשטיין עם אקדח טעון כאשר הלה נמצא לבד בחנותו, לשאול את המוכר האם קוראים לו זאב אקשטיין והאם הוא אכן רוצחו של קסטנר, וכאשר ישיב הלה בחיוב לשלוף את אקדחי ולנקב את מוחו בכדורי עופרת. לאחר המעשה הייתי משאיר פתק בו הייתי מסביר שפעולה זו נעשתה כדי לנקום את דמו של קסטנר. המסר של מעשה זה יהיה שאף רוצח פוליטי לא יוכל להימלט מאימת הדין ולא משנה כמה שנים יעברו מאז המעשה, וכן שגורלו של זאב אקשטיין יהיה גם גורלם של יגאל עמיר ויונה אברושמי, ברגע שכף רגלם רק תדרוך אל מחוץ לחומות הכלא.

לונטיק..רצח פוליטי-זה מומחיות השמאל

ארלוזורוב גיא-הריגה באלטלנה את נפשו של בגין-רצחתם במילים כן-גם זה רצח של ראש-ממשלה מרק.

צודק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בס"ד אינשאללה ישחררו את התימני הזה אינשאלללה ירצח עוד כמה מנהיגים זבלים שעוצרים את הסיכוי למלחמה שבה נוכל לזיין את האמא החצי יהודייה (מאמינה ביהוה) והחצי ערבייה (תרבותה היא חיקוי לתרבות שלנו , חיקוי עלוב) שלכם. אינשאללה גם הרוצחים מהצד שלי ישוחררו ויחסלו חשבונות עם היהודים הערבים שלכם. אינשאלללה המלחמה תגיע למצב שחופשי חופשי נפוצץ כם את המוח השחור ורק הכיפות המטונפות ישארו כעדים לזבל האנושי שהיה מתחתם א י נ ש א ל ל ה !!

המבשר

New member
אתה אני מבין שמאלן? נציג אמיתי של

השמאל איך לא טוב מה הציפיות שלי מהשמאל הגזען אולי שוש תאמר לכולם מה דעתה על הודעתך המנומסת והתרבותית על המחיקות של מנהל הפורום שרק רק של הימין אז אתם תמיד תמיד צודקים אבל האמת מה לעשות מביטה מהמראה שלכם והיא מכוערת בהתאם

"המבשר" - עלק - יפה!! הבנת!!

יופי "המבבשר" הבנת, נ.ב יבוא היום ותצטרכו גם לתרום משהו למדינה..אתה יודע על שנאה הסתה נגד השונה ופאנטיות דתית לא בונים מדינה... מרחם אוהבים קוטלים נ.ב שמי אגב הוא תשובה לחבר פורום יקר שהיה ואיננו בשם "קוטל שמאלנים".. כפי שכבר חזרתי פעמים רבות וציינתי... פרושכם את התנך כספר של מוסר דמים פוגע, פוגע, פוגע ביהדותנו

המבשר

New member
שאני אבין קוטלים אתה גזען יהודי?

או סתם חמום מוח? הסבר את עצמך לא ראיתי אותך ולא מכיר את ההסטוריה של קוטל שמאלנים הסבר על מה אתה מדבר

בשביל מה מלחמות ? ילד עשית צבא ?

שמא אתה משתמט ממילוי החובה הזאת ? בשביל מה אתה חי בא"י ? מה יש לך לחפש פה ? מה היה רע לך באירופה ? שם היו כולם לבנבנים ונאורים , שם כולם היו בדעה שלך לטפל ביהודונים המטונפים, אז למה באת לפה ? תחזור לשם, השאר לנו ליהודים את הצרות שפה, נפתור אותם גם בלי המלחמה שאתה ופושעי אוסלו הבאתם עלינו.

יגאל עמיר לא גיבור ולא בטיח. מגיע

לו שהוא יושב משום שאפילו את מה שהיה אמור לבצע הוא פיספס....... אם לא שמתם לב עדיין, אז הוא פיקשש ופגע באדם הלא נכון...... 8-}

מי יעשה את הרצח הבא-את ?? ../images/Emo5.gif

מאיימת בעוד רצח ? אילו אני הר-שפי הייתי מחויב כעת לרוץ למשטרה ולדווח על כוונה.. כעת אתם תופשים,שמאלנים עלובים כמה שאתם צבועים ונאלחים?? הר-שפי שוחררה בצדק אסור היה שתשב לו ליום. מרק.

למעלה