ישהו שמע פעם על........

ישהו שמע פעם על........

דיאטת שוקולד? ספרו לי שאם שבוע שלם אוכלים רק שוקולד ושותים רק מים אז מורידים בין 4-6 קילו. מישהו שמע על זה? אמרו לי ששוקולד נותן אנרגיה נוספת לגוף וכך נשרפים שומנים........ תענו לי בבקשה.!

מיטללל

New member
מי סיפר לך? מה בדיוק סיפרו לך?

קודם כל בואי נתחיל בזה שלחיות שבוע על מים ושוקולד זה לא בריא. יהרוס לך את הקיבה. מעבר לכך, זה נשמע לי מאוד שטותי. בשוקולד יש הרבה קלריות. אין סיכוי. שוקולד באמת נותן אנרגיה למוח. למשל לאוכל שוקולד לפני מבחן עוזר. מחדד את המוח ומרגיע... אבל מהפעולה הזאת לא נשרפים שומנים. מצד ימין בדף הקהילה ישנם מספר פורמים מומלצים. אחד מהם הוא פורם תזונה. תכנסי לשם. אולי יכולה לעזור למצוא לך דיאטה בריאה ואמיתית, שלא תהרוס את הבריאות שלך.

mto

New member
את טועה

בואי נשבור סטיגמות ואני אסביר לכם גם למה, אני מקווה שכולם יקשיבו ויפנימו וילכו לבדוק אם לא מאמינים : בקשר לזה ששוקולד נותן אנרגיות ומרגיע, אז ככה זה רק ל10 דקות הראשונות בערך, אחרי זה רמת הסוכר בגוף יורדת מתחילם להרגיש עייפות רמת הריכוז צונחת באופן דרסטי, בקיצור ההפך ממה שרציתם, כל זה קורה בגלל איזה ויטמין שקיים בסוכר ושוקלד מן הסתם, ולכם לא מומלץ לאכול " סוכר שוקולד ודברים כאלו לפני מבחנים, לעומת זאת פרות יבשים נותנים אנרגיות וזה למעשה מה שאני יודע שנותן, אני מקווה שאתם מאמינים, בהצלחה.

מיטללל

New member
אני לא יודעת

אצלי השוקולד עשה את העבודה לפני הבגרויות. לפחות מבינה פסיכולוגית. מזכיר לי שהייתה ילדה שלפני כל בגרות קנתה אספקת ממתקים ושוקולד בפרט ללפחות חודשיים. הייתה ילדה לחוצה בטירוף.. עזר לה העניין. במידה ואוריתוש לא תכעס עליי, אני מנצלת את השרשור.. לפני מבחנים מה אתם אוכלים? ואם זה שוקולד, זה שוקולד ספציפי? הם אתם באמת חשים שהאנרגיה מהר מאוד עוברת? ומטו.. פורות יבשים זה מגעיל. סליחה. :))

mehashefa

New member
בעעע

אוקיי אז דבר ראשון - זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה. דבר שני, השוקולד באמת מעלה את הריכוז רק לזמן קצר אחרי שאוכלים אותו ואז יש נפילה בבת אחת. לכן, מה שאני עושה - אני עושה את כל המבחן והכל... ואז כשנשארת לי רק שאלה אחת שאני לא אוהבת אותה ואני רוצה לנוח שנייה לפנייה אני אוכלת את השוקולד שלי ואז הריכוז שלי עולה לשאלה המיוחדת ובגלל שזאת השאלה האחרונה אני מגישה אחרייה את המבחן וגמרנו. מה איכפת לי אם הריכוז שלי ירד אחרי המבחן??

מירב ד

New member
../images/Emo185.gif

אני לפני הטסט שלי לקחתי קובית שוקולד... ומצצתי אותה (בלי ללעוס) עד שנגמרה... לא יודעת אם זה עזר או לא... אבל אני משערת שזה גם פסיכולוגי.. ואם אתה מאמין שזה עוזר לך לריכזו...אז זה יעזור לך... בכל אופן... את הטסט עברתי... מירב

../images/Emo104.gif השוקולד כמעורר ../images/Emo104.gif

עקב אילוצים וכנראה גם קבלת שוחד בעתיד- אני מעלה נושא שהתעורר לאחרונה: עד כמה אתם מאמינים לממצאים ששוקלד מעורר (ועוזר במבחנים) והם אתם משתדלים להיצמד אליו? (במקרה שאתם מאמינים לכך- האם אתם משתדלים לקחת לפני כל מבחן חשוב או פגישה חשובה קוביית שוקולד, אם אתם לא מאמינים לממצא- האם אתם נמנעים משוקולד לפני מבחן חשוב/ פגישה חשובה) יאללה, להריץ תשובות... ותדעו שיש לכם מנהלת מקסימה אבל מרוב ענווה היא לא רוצה שיזכירו אותה

מירב ד

New member
שמתם לב ש............

מתרבות ההודעות שרומזות שמישהי או מישהו מכריח אנשים להיכנס לפורום ולכתוב הודעות??.... נורא מוזר הקטע הזה.... אבל אולי סתם דמיינתי...
מיטלי
מירב

מיטללל

New member
חחח לא!

נוצר מצב.... אנחנו בצט... מתחילים לדבר על שוקולד {יש נושא שיחה יותר טוב?} ואז מגיעים לאיזשהו נושא.. "תכתוב את זה בפורם". "תכתבי את". אני לא שולחת אף אחד לכתוב פה. מי שרוצה-מוזמן. ומי שלא-הפסד שלו. הרמיזה שלעצמה מעצבנת אותי. <בכל מקרה אתם תמיד משנים את הטקסט... שיו!>

../images/Emo104.gif חלילה!!

סתם צחוקים על מיטל... סתם, מיטל להבהרת העניין- מיטל ואני דיברנו על שוקולד בצ´אט ואז התגלגלו העניינים ושאלתי אותה על כך כי ראיתי את ההודעה של MT לא מזמן ומאוד סיקרן אותי העניין. לענייננו- פתאום מיטל אמרה שזה נושא נחמד לדיון בפורום וכדאי שיכתבו אז התנדבתי לכתוב, סתם ירדתי עליה קצת, אסור? קצת מעליב לחשוב שאין לי עמוד שדרה שחושבים שמיטל אמרה לי לכתוב... ד"א למיטל היתה (ויש) אפשרות למחוק והיא לא עשתה את זה עד עכשיו מה שמסביר משהו... מיטל, הכל מאהבה...

mto

New member
הממצאים ששוקלוד

מעורר נכונים לשנות ה 70 מתי תבינו שזה לא נכון ? זה מעורר ל10 דקות ואז גורם לנפילה בביצועים , זה כמו לאכול ארוחת בשר ענקית ואז אחרי 15 דקות להרגיש עייפים מתים, מתי תבינו ? שוקולד זה אחלה של דבר, אבל לא במבחנים או מתי שצריך להתרכז באמת. מתי תוציאו את זה מהראש ? את כל הדעות הקדומות הללו ?

למעלה