ישדרו את זה בישראל!!!!!

odedia

New member
ישדרו את זה בישראל!!!!!

עשיתי את זה!!! (אני חושב!) שלחתי להם אימייל (לקשת) היום בצהריים, ונתתי להם את נתוני הרייטינג של התוכנית. כמו כן, הסברתי להם שזה לא כל כך יקר. אני חושב שזה עשה את הטריק! ברגע שהם שמעו "14 מיליון צופים", זה היה מספיק בשבילם. עודד ש.

odedia

New member
קיבלתי מהם תגובה!!!

שלום לך, הסרט אכן נרכש לשידור על ידי קשת. עדיין לא נקבע לו מועד שידור. בברכה, אטי הדר עורכת אתר קשת www.kshet-tv.com -----Original Message----- From: Oded S. [mailto:eek:[email protected]] Sent: Tuesday, February 04, 2003 1:28 PM To: editor Subject: AIR "LIVING WITH MICHAEL JACKSON" This program brought 53.9% share rating in london last night. that's 14 million people!!! Contrary to the rumors, it's NOT that expensive, since this is sindicated TV, and Michael asked for no money at all in return. BID FOR IT!!! WE WANT TO SEE IT ALREADY! The show aired on ITV1, Britian. Oded S.

ilovem

New member
בוקר טוב עודד!

אם תסתכל שתי הודעות מתחתיך יש שתים או שלוש הודעות על זה.....טוב שהתעוררת
ואני בספק אם זה אתה עשית את זה לבד.......שרונה נידנדה להם ואחרים שלחו אי מיילים...אבל נראה לי שהנתון של ה14 מיליון עשה את זה......

חח ../images/Emo23.gif

אבל לא נראה לי שזה יתפוס הרבה צופים פה. אבל לא נורא
(ילד אחד אמר,"נו טוב, גם קשת עושים טעויות"
)

comback

New member
כל מי שהתאמץ והציק לרשויות השידור

של ישראל (גם אני שלחתי והצקתי), כל הכבוד לכם, אתם עשיתם מצווה למעריצים של מייקל בארץ!

ilovem

New member
ובנושא הזה:

jetzi העלה\העלתה (שרונה-זכר או נקבה?) את הראיון לרשת, מן הסתם...ואני, בחוסר סבלנות ידוע, התחלתי לראות את זה באיכות אפס...וראיתי על ההתחלה קטע קורע שבו מייקל מחקה מבטא בריטי והוא נשמע כל כך חמוד! ומצחיק! איזה מתוק! ואז רציתי להמשיך לראות אבל עצרתי את עצמי...אני רוצה לראות את זה כמו שצריך! אבל אם אני מכירה אותי.....אני בטוח אראה את זה לפני שישדרו את זה...אין מה לעשות, ג'ינג'ים=חוסר סבלנות!

odedia

New member
מעולם

מעולם לא חשבתי שעשיתי את זה לבד, אבל התזמון היה טוב, זה הכל :) וJETZI היא בת.

למעלה