ישבן חלק ירך שעירה

ספרנו1

New member
ישבן חלק ירך שעירה

תוך 3 טיפולי לייזר הישבן שלי שהיה ממש שעיר נהיה כמעט חלק (מאמין שתוך 2-3 טיפולים נוספים הוא יהיה חלק לחלוטין..). מצורפת גם תמונה מהפרופיל (ימין)

אני תוהה כעת מה כדאי לי לעשות עם הירך.. הפער הזה לא בדיוק מלבב..

אפשרות 1: לעשות טיפול אחד או שניים בלייזר ולקוות שיהיה רק דילול של השיער בירך (אני לא רוצה ירך חלקה לגמרי, במיוחד בגלל שהשוקיים שלי שעירות באותה המידה, ואז תיווצר אותה בעיה של פער, פשוט למטה.. ורגל חלקה לחלוטין אני לא רוצה בשלב זה. אוהב את השיער שלי, במידה
).
לא נתקלתי במכון שמתחייב לאפשרות של דילול ברמה מבוקשת..

אפשרות 2: לא לעשות שם לייזר, אלא להשתמש במכונת קיצוץ ורק לקצר השיערות. אבל זה בעיה כי כל המטרה שלי הייתה שלא אהיה משועבד לשגרת טיפוח סביב השיער..

אפשרות 3 : אשמח לשמוע אתכם

ספרנו1

New member
ואשמח אם בהמלצות שלכם תתייחסו גם לירך קדמית

ולא רק לירך אחורית. כמו שניתן לראות(?) בתמונת הפרופיל, הירך הקדמית שעירה באותה המידה כמו האחורית..

Acoustic 3

New member
זה באמת לא מראה מלבב.

אין מה לעשות. שיער שצומח הוא צומח בקצב שלו ואיך שבא לו.
קודם כל - הייתי ממשיך את הטיפול גם בצד של הירך. כלומר, עושה את כל התחת, גם בצדדים. אם לא ברור לך, אצרף תמונה.
&nbsp
בנוגע לשאלתך,
למזלי, הישבן שלי חלק מטבעו והירכיים שלי עם שיער ב"כמות" שאני אוהב. אבל בגלל שאני אוהב את השיער באורך מסויים, אני גם משועבד למכונת תספורת.
מה גם, שכולנו מקצצים ומסדרים את שיער הערווה שלנו, אז ממילא צריך לעשות "חיבור" של הקו הנקי והחלק של המפשעות עצמן אל שאר הירך שיש עליה שיער.
&nbsp
הייתי מצלם ומעלה לפה כדי שתראה, אבל אני כבר מזמן לא אנונימי פה וזה סתם יהיה פורבוקטיבי.
אבל מה שרציתי להגיד - תרצה או לא תרצה, אתה תהיה משועבד למכונת תספורת כל עוד אתה בוחר להשאיר שיער על הגוף.
&nbsp
מה אני הייתי עושה במקומך?
הייתי מתחיל בקיצוץ של השיער בירכיים.
קח מכונת תספורת, תקצץ את זה לאט לאט. מהארוך ביותר ועד הקצר שנראה לך בסדר.
יכול להיות שגם לך יש אחלה כמות של שיער אלא שהוא פשוט ארוך וכהה ולכן זה נראה המון.
אולי תראה שאתה אוהב את זה ככה, ואז מדי פעם תעביר עם מכונה וזהו.
&nbsp
תראה, אנחנו לא קופים.
טיפוח שיער זה דבר שכולנו מתעסקים איתו. חלקנו יותר וחלקנו פחות.
כולנו מתגלחים באופן מסויים, מסתפרים, מקצצים ומסדרים את שיער הערווה שלנו וכו'.
זו שגרת טיפוח. יש כאלה שהתמזל מזלם והם שעירים בדיוק באופן בו הם רצו ויש כאלה שלא. גם מי שלא שעיר צריך להסתפר מדי פעם ולהתגלח, לקצץ קצת בשיער הערווה.. כולנו באותו סרט.
יצא שאתה שעיר וזו טיפה יותר עבודה, אז בסדר. לא נורא. עשית לייזר איפה שחשוב.
פעם בשבוע וחצי- שבועיים להעביר ויש עם מכונה זה לא כזה בשמיים בשביל לטפח שיער.
&nbsp
אם לא בא לך בכלל להתעסק הזה - תאלץ להוריד את השיער לגמרי.
אני לא רואה דרך אחרת. אולי יהיה פה מישהו שחכם ממני.

ספרנו1

New member
לגבי הצד של הירך בקו הישבן- אני באמת אעשה גם שם לייזר

לגבי סידור שיער הערווה, אני לא יודע מי זה "כולנו", אבל אני לא נגעתי בו מעולם ..
וגם לא שמעתי תלונות מאנשים שירדו לי.
אגב, אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית עם תמונה, מבטיח לא להעביר לחברי הפורום (או למישהו אחר
)
&nbsp
די ברור לי איך לקצץ בירך האחורית: מקו החיבור של הישבן אני אקצץ הכי נמוך, וככל שארד למטה אל מאחורי הברך, אני אעלה את המספר במכונה.
לגבי הירך הקדמית זה פחות ברור לי. יש לציין שבבטן יש לי שיער. השאלה היא, האם הירך הקדמית צריכה להיות מתואמת לאחורית מבחינת שיעור.
אם יש איזו תמונה (גם מהרשת זה טוב) שתדגים לי, אני אשמח!
&nbsp
&nbsp
אגב, סליחה על העיכוב במענה..
ותודה רבה!

WhichBitchWitch

New member
ת'אמת? הפער הזה נראה נורא.

התסביכים שיש להומואים עם שיער הגוף שלהם צריכים להיפסק כאן ועכשיו!

אף אחד לא קבע שצריכים להיות חלקים בישבן. יש ה-מ-ו-ן שמחפשים ספציפית שעירים, ושחלקים בכלל לא מושכים בעיניהם.

בקיצור, תגיד תודה למה שה' נתן לך ותשלים עם זה.

למעלה