גלוקוזה נוזלית
גלוקוזה נוזלית היא תערובת של סוכרים: Glucose, Maltose, Maltodextrin and Oligosaccharides שקופה ובצבע צהצהב, סמיכה ודביקה, משמשת כמרכיב במזון ובתעשית התרופות. שימושים במזון - משמשת כחומר מקשר(דבק), מכילה dextrins המשמש כמונע התגבשות סוכר בהכנת ממתקים, ריבות, סירופ, ממתקי שוקולד, שימורי פירות, מעניקה צמיגות לנוזלים מסוכרים, משמשת כמרכיב בחומרי מילוי לפאי, כתחליף לחלק מכמות הסוכר בגלידה הן למניעת התגבשות הסוכר והן לקבלת צמיגות ורכות, מאריכה חיי מדף של מוצרים המכילים כמות גבוהה של סוכר וכן בהכנת קרמים לעוגות. משמשת גם כתחליף לסירופ תירס במקרים מסוימים אם כי פחות מתוקה, יש להמיס בחום בכלי כפול או במיקרוגל בעדינות עד למצב נוזלי ולהוסיף לתערובת.