ירשתי חצי קילו גלוקוזה....

  • פותח הנושא dusa
  • פורסם בתאריך

dusa

New member
ירשתי חצי קילו גלוקוזה....

מה עושים עם זה??????
 

droli

New member
עד כמה שאני יודעת ובייקרי ומרבלי

יתקנו אותי אם אני טועה, נועד להברקה, וה"גמשה" של ציפוי שוקולד.
 

RUTHIE1

New member
כמו סירופ תירס או שיש לזה ייעוד

נוסף? האם הם משמשים לאותה מטרה?
 

מאקי

New member
וגם לבצק סוכר או במקום סירופ סוכר

וגם לגלידות.. זהו סוכר בעיקרו מופק מענבים אבל לא רק . יניב גם מתייחס אליו בקישור. לשמוש בו.
 

bakery

New member
גלוקוזה נוזלית

גלוקוזה נוזלית היא תערובת של סוכרים: Glucose, Maltose, Maltodextrin and Oligosaccharides שקופה ובצבע צהצהב, סמיכה ודביקה, משמשת כמרכיב במזון ובתעשית התרופות. שימושים במזון - משמשת כחומר מקשר(דבק), מכילה dextrins המשמש כמונע התגבשות סוכר בהכנת ממתקים, ריבות, סירופ, ממתקי שוקולד, שימורי פירות, מעניקה צמיגות לנוזלים מסוכרים, משמשת כמרכיב בחומרי מילוי לפאי, כתחליף לחלק מכמות הסוכר בגלידה הן למניעת התגבשות הסוכר והן לקבלת צמיגות ורכות, מאריכה חיי מדף של מוצרים המכילים כמות גבוהה של סוכר וכן בהכנת קרמים לעוגות. משמשת גם כתחליף לסירופ תירס במקרים מסוימים אם כי פחות מתוקה, יש להמיס בחום בכלי כפול או במיקרוגל בעדינות עד למצב נוזלי ולהוסיף לתערובת.
 

hogo26

New member
גלוקוזה משמשת

גם לניפוח סוכר ופיסול ועיצוב בסוכר, והיינו שמים ברטבים לקינוחים כדי שיבריקו, בלחם ארז הייתי משתמש בלחמים לפיסול, יש הרבה אפשרויות, אבל ברוב המקרים לעבודות סוכר,
 
למעלה