ירקות או לא להיות

Oi Vey Zmir

New member
ירקות או לא להיות

*אני מתנצלת מראש על השפלתי בפומבי, כלפי עצמי. את סולחת לי, אוי? אני חברה חדשה באגודת ``אנונימוס`` (נשמעת לעצמי פלצנית, אלוהים ישמור אם מישהו שמכיר אותי קורא את זה) ורציתי למצוא מישהו מהוותיקים (עדיף טבעוני צמחוני אבל גם צמחונים יתקבלו בשמחה) שיוכל להדריך אותי איך ומה ומו ומי. למרות שקיבלתי את כל העלונים והכל (ותרמתי גם, ח``ח לי) אין בעלונים ממש מידע מפורט על הפעולות, בשביל זה צריך להזמין קלטת (ואין לי כל כך זמן לזה). אז מי שרוצה להתווכח גם על ``למה להיות צמחונים לעזאזל`` מוזמן לעשות את זה בפורום. (טוב אני חושבת שלוינזון צמחונית, בואו ננסה להיות רוב). אוי, (אל תאמרו :``בשר זה טעים``. אמרו: ``בשר זה רצח``).

luka

New member
כי:

1. זה רצח בעלי חיים 2. זה מראה לנו עד כמה האגו של האדם דפוק :``אנחנו עליונים, אנחנו יכולים לעשות מה שבא לנו, גם אם זה רצח חיות, אבל זה טעים``. 3. גאד, אנשים זה היה חיי פעם, ואם זה יזוז לכם בצלחת? (למה אני מכלילה?, לאנשים פה יש בעיות עם הכללות) 4. אם צובטים אותם הם לא מצתבטים? אם מכאיבים להם הם לא מתכאבים? 5. טוב סתם משהו שתידעו, אני קראתי על זה איפה שהו, חלק מכם יגיד שזה שטויות, מערכת העיכול של בני האדם בנוייה כמו מערכות עיכול של חיות צמחוניות, זאת אומרת אם קצת כשה לכלם לעכל בשר יש לזה סיבה, אבל שמעו, אם אף אחד לא מת מאכילת חיות כנראה שזה גם לא מזיק. 6. שאני אזכיר את העובדה שאנחנו, הצמחונים, לא צריכים לדאוג לכל מני מחלות למינהם?, כמו הפרה המשוגעת, והפה והטלפיים?, טוב נו כבר הזכרתי..., לפעמים זה יכול להיות גם לא בריא, לכו תדעו מה החייה הזו אכלה לפני ששמו לכם אותה על הצלחת... 7. בום! 8. ראיתם את התנאים שמחזיקים אותם?, ניקח למשל את התרנגולות, 3 תרנגולות בכלוב מטר על מטר, לא יותר, כל חייהם, מורעבות, סורטות אחת את השנייה, אוכלות אחת את השנייה, יש להם מוגלות במקור בציפורניים, הן לא ממש בריאות, וכל זה בשביל שתוכלו לאכול את הביצים בבוקר, אנשים, תתכילו לקנות בייצי חופש (מה אני מטיפה לכם?, תעשו מה שאתם רוצים) ולא רק התרנגולות מוחזקות בתנאים קשים גם הפרות. למה לא להיות צמחוני? כי זה טעים?... טוב, שחכתי את טעם הבשר, אני צמחונית מגיל 7,8 כבר לא זוכרת. בתאבון... יערה, ו...כן גם אני צמחונית

Panther

New member
גם ``בשרונים`` לא צריכים לדאוג

גם ``בשרונים`` לא צריכים לדאוג מפה וטלפיים. זה לא משנה לבני אדם.

rastotman

New member
והפרה המשוגעת זה גם הפה והטלפיים

אתם לא רואים טלויזיה?

הממ

אני כבר 2.5 צמחונית ורק בגלל שזזה לא טעים לי חוץ מזה כשהייתי אוכלת בשר אהבתי רק עוף בגריל אבל בארץ ובעולם בכלל מתעללים בבעלי חיים שנועדו למאכל וגם ללבוש(למרות שיש לי מארטינס ומעיל עור אבל הוא היה של אמא שלי...ואני אוהבת אותו) ולכן אני לא אוכלת בשר כי זה פשוט לא טעים ואני מעדיפה להיות צמחונית ולאכול מהצומח..(תשובה מספקה?) ליאורה שהוכלת להכשל מחר במגן הראשון.ץ...

imagine

New member
הכל עובר במשפחה

כן, הכל, המראה שלנו (כל זקן וזקנה במושב יגידו שרואים שאני הבת של נחום הנכדה של בניה ומה לא), חוץ מזה גם הצימחונות עברה. הכל התחיל מאבא שלי, שלפני כמה זמן שמעתי מאחותי הגדולה (צימחונית לשעבר) כמה גירסאות להתגלגלות הצימחונות אצלו. כמה מהגירסאות הן: 1. שהוא היה קטן הוא היה צריך לשחוט לבד את התרנגולות שהוא היה צריך לאכול - איכססס. 2. שהוא התחתן עם אמא שלי הוא קצת בקיבוץ ואחרי שהוא ראה עוף מכובס.... הקיצר, הוא שטף לאחותי הגדולה את הראש, מסתבר שהיא נסתה להפוך את אחי הגדול לצמחוני (לא הלך), עברה אלי, הצליחה - אני צימחונית כבר 10 שנים. אני והיא במאמצים משותפים הפכנו את האחות הקטנה לצימחונית. האחות (הגדולה), התחילה לאכול בשר בניו-זילנד לפני שנה בטענה ש``אין לה מה לאכול שם``. אני+אבא+אחות קטנה עושים לאמא את המוות ופעם בחודש שהיא מכינה לה את העוף שלה אנחנו עפים מהבית (איזה משחק מילים משעשע: עפים-עוף, לא משנה). אותי, אישית, מגעיל לאכול משהו שהיה פעם חי. לאכול פרה זה ממש מגעיל אותי כי אני רואה אותן חיות בתוך החרא ופיפי שלהם באיכס אחד גדול (מה לעשות, מושבניקית). הטעם של הבשר כבר מזמן נעלם, אבל לפעמים, שהאח חוזר הביתה מהצבא ואמא מטגנת שניצלים במטבח, אני חשה בחשק לאכול את השניצלים - אני ואוכל מטוגן חברים הכי טובים.

Levinzone

New member
אני?

לא צמחונית בכלל... בכיתה ט` לא אכלתי בשר שנה שלמה, אבל אז אמא שלי הכינה שניצלים, ונמאס לי כבר...אז נשברתי..חלשת אופי שכמותי. זה היה בשבוע מוזר כזה... אני זוכרת לא משנה

flowr..

New member
לאחותי

יש איזה משהו עם אנונימוס, הם שולחים לה מדי פעם חומר על העינוי שבע``ח עוברים בדרך לשחיטה. חוץ מזה שאני צמחונית כבר הרבה זמן, גם לפני כמה זמן כשהלכתי בת``א ומישהו חילק לי עלון של אנונימוס שמתאר את כל הסבל והדברים הכי מזעזעים שהחיות עוברות לפני שאוכלים אותן, אז זה כבר ממש גרם לי לא לרצות להכניס בשר לפה שלי יותר. תקראו לי צבועה מתחסדת, לא איכפת לי. אבל אם הייתם, אוכלי הבשר, יודעים מה עובר על החיות לפני ששוחטים אותן, זה בטוח היה עושה לכם משהו בלב. אני לא אומרת לכם מה לעשות, אבל אני לא חושבת שזה בסדר שחיות סובלות ככה רק בשביל אושר רגעי של לאכול אותן... אבל תעשו מה שאתם רוצים.

למעלה