ירמי ב"הופעה אחרת"

leetal25

New member
ירמי ב"הופעה אחרת"

הופעת מיוחדת ואחרת חובה לראות ולחוות את ירמי קצת אחרת 24/7 - בקונקורד באשקלון 29/7 - בסינדרום ירושלים. 1/8 - במוריסון בחיפה

Lola 14

New member
אני לא פה בתאריכים האלו ../images/Emo10.gif

אני במשלחת לארצות הברית במחנה קיץ מה- 14.7 עד ה- 8.8 נקווה שיהיו עוד הופעות אחרי שאחזור :)

DanielNa

New member
תודה

העע, תודה רבה על האינפורמציה. אך במה מדובר ב"מופע אחר" מה השוני בין זה להופעה אחרת. בנוסף לכך, אשמח לדעת את המחיר של ההופעה לכל אחת מן ההופעות הללו. תודה מראש, דניאל.

leetal25

New member
הופעה אחרת

הופעה אחרת זו לא הופעה עם כל ההרכב המלא והעיבודים הרגילים שאתם מכירים זו הופעה עם עוד שני נגנים בדר"כ מתופף וג'נגו על קונטרבס או מתופף וקלידן. הופעה עם עיבודים חדשים ומרגשים לשירים כמוכן בהופעות האלו מחזירים שירים שלא נשמעו בזמן האחרון כמו מחטט ואבק הכוכבים שהיה בהופעה האחרונה שלו בתמונע. בקיצור זו הופעה מהממת, מרגשת, מיוחדת ואחרת וחובה לבוא לראות. מחירים עדין לא ידוע לי כשאני אדע אני אעדכן. מקווה לראות אותכם שם ושיהיה לכם חופש מדהים.

y a ® d e n

New member
אוף..

חבל שאין עוד הופעות בת"א אני הרי לא אסע לאשקלון או לירושלים.. חיפה זה עוד יותר נורמלי אבל עדיין ממש בא לי להיות בהופעה שלו.

הופעה מעולה!!

הייתי לפני משהו כמו שבועיים או שלושה בתמונע עם ג'נגו על קונטרה בס וברח לי השם של התופיסט. הייתה הופעה מעולה, היו אנרגיות מעולות שזרמו מהקהל לבמה ומהבמה לקהל, חמי רודנר עלה ככה בהזמנה מאולתרת של ירמי לשיר את הסולו גיטרה של "כבר עכשיו" ואח"כ הצטרף עם נושי פז לעוד אילתור קטן של "מחפשת" לבקשת הקהל (שתי בנות שצעקו "מחפשתתתת", איך אפשר לסרב לזה). בקיצור, נהניתי לאללה, ממליץ בחום.

למעלה