ירי בנגמ"ש :-)?

Harrington

Well-known member
מנהל
נפתלי בנט תקף את ממשלת נתניהו. זה שגרה. אלא שכמיטב מנהג מחנה הרל"ב, הוא הגזים, הקצין וניפח עד לבלי היכר את המציאות, במטרה להקל על עצמו את ההתקפה ולהשחיר את פני אלו שביקש להשמיץ.

כתבתי פעמים רבות בעבר, אינני מבין את המנהג הזה. זה לא שחסר על מה לתקוף את הממשלה. יש ים של דברים עליהם אפשר לתקוף אותה ואת התנהלותה. מדוע הרל"ב מרגישים צורך במקום לתקוף עניינית, להגזים ולהקצין ואז לתקוף את ההגזמות שלהם עצמם על אף שאין להן כל אחיזה במציאות? מה זה נותן להם? הם בס"ה מביעים בכך את דעתם שקוראיהם ושומעיהם טיפשים. לא מסר שהייתי רוצה לקבל ממישהו שמבקש לשכנע אותי להצביע כך או אחרת בבחירות.

בכל מקרה, ברק רביד שלא בדיוק ידוע כגדול הביביסטים בדורנו, החליט לתקן את מר בנט ולפרסם את העובדות כהווייתן בנקודות שבנט ניסה להשחיר ולתקוף בהן.

1747315187049.png
לא התעמקתי במיוחד מי הצודק מבין השניים. אף אחד מהם לא מספיק מעניין אותי כדי להשקיע בכך. אבל זה היה מצחיק :).

שמלת תחרה1

Well-known member
נפתלי בנט תקף את ממשלת נתניהו. זה שגרה. אלא שכמיטב מנהג מחנה הרל"ב, הוא הגזים, הקצין וניפח עד לבלי היכר את המציאות, במטרה להקל על עצמו את ההתקפה ולהשחיר את פני אלו שביקש להשמיץ.

כתבתי פעמים רבות בעבר, אינני מבין את המנהג הזה. זה לא שחסר על מה לתקוף את הממשלה. יש ים של דברים עליהם אפשר לתקוף אותה ואת התנהלותה. מדוע הרל"ב מרגישים צורך במקום לתקוף עניינית, להגזים ולהקצין ואז לתקוף את ההגזמות שלהם עצמם על אף שאין להן כל אחיזה במציאות? מה זה נותן להם? הם בס"ה מביעים בכך את דעתם שקוראיהם ושומעיהם טיפשים. לא מסר שהייתי רוצה לקבל ממישהו שמבקש לשכנע אותי להצביע כך או אחרת בבחירות.

בכל מקרה, ברק רביד שלא בדיוק ידוע כגדול הביביסטים בדורנו, החליט לתקן את מר בנט ולפרסם את העובדות כהווייתן בנקודות שבנט ניסה להשחיר ולתקוף בהן.

צפה בקובץ המצורף 128078
לא התעמקתי במיוחד מי הצודק מבין השניים. אף אחד מהם לא מספיק מעניין אותי כדי להשקיע בכך. אבל זה היה מצחיק
.
אל תתפוס אותי במילה.
אם איני טועה גם אתה אמרת לא פעם, שטרור חלק משגרה, רק שלא מפרסמים את כל נסיונות הפיגועים

Harrington

Well-known member
מנהל
אל תתפוס אותי במילה.
אם איני טועה גם אתה אמרת לא פעם, שטרור חלק משגרה, רק שלא מפרסמים את כל נסיונות הפיגועים
לא יודע אם חלק מהשגרה זה המנוח הנכון, אבל אין ספק שלא מפרסמים את כל נסיונות הפיגועים. יש למעלה מ1,000 כאלו בשנה (לכל כיווני הארץ אגב) וזה מאיו״ש בלבד. ברוך ה׳ מצליחים לסכל כ99% מהם. אגב זאת לעניות דעתי אחת הטעויות של ישראל. אילו היינו מתייחסים לכל נסיון פיגוע כאילו הצליח, מזמן לא היה כאן טרור. אלא שאנחנו מתייחסים על-פי תוצאות הנסיונות בעיקר ופועלים רק (בכל אופן במידה עוצמתית) כאשר הם מצליחים. המשמעות היא, לטוב ולמוטב, דם יהודי.

למעלה