יריקות

ש ל י ק

New member
היי תמי וברוכה הבאה

אכן יריקות שכיחות אצל מי שלוקה בטוראט זהו טיק... לא לכל אחד יש את זה וזה בא והולך בתקופות מסויימות, כך זה אצלנו בכל אופן. שמחה שהצטרפת אלינו

ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

די נפוץ לא ידוע לי האחוזים קרב לוקי הטוראט..אבל בהחלט ידוע גם על מקרים חריפים מאד של יריקות.

שביק

New member
היי תמי, יריקות ללא שליטה הן בהחלט

חלק מטוראט. נכון שזה לא נעים אך יש אפשרות לבקש מהבן להיעזר בממחטות אשר יש לצייד אותו בהן. אם יש שאלות את מוזמנת להתקשר: טל'09-7408478 להת' שביק

בנבר

New member
יריקות הן אכן חלק מהתסמונת

יריקות הן אכן חלק מהתסמונת ולפעמים יוצרים מצבים לא נוחים. בעבר היה לבני את הטיק הזה אך נראה שהוא עבר. כשהיה בתיכון הוזמנו ע"י המורה לספורט בשל התנהגות לא הולמת של הילדון שהיתה :יריקות בזמן השיעור. לאחר שהסברנו למורה שהוא לא שולט בזה ,לאחר שהמורה הטיל דופי וספק בדברינו ואנו בשלנו טענו שזה לא בשליטה הושגה הבנת המורה גם בעניין הזה. תקרית נוספת היתה בעת עמידה בתור באחד ממתקני הלונה גל,הילדון הרגיש צורך לירוק,הסתובב לאחור וירק והפעם פגע באחת הילדות מקבוצתו.הוא יצא מהתקרית הזו בהתנצלות. פתרון הממחטה ששביק הציעה נראה אכן כפתרון. צביה

היריקות שלי ... !

בע"ה אני יורקת כבר המון זמן זה גם טיק שהולך וחוזר אני לא יכולה ללכת עם ממחטה חייבת לירוק בקטנות לא יריקות גדולות אלא קטנות כאלו העיקר לראות את היריקה ואני לא יכולה בתוך ממחטה כי אם לא אראה את היריקה זה יהפוך אצלי אישית לפחות לטיק של יריקות חזקות. המשך יום נעים

תמי29

New member
האם יתכן שהטוראט מתבטאת

ר ק ביריקות? ללא שום סימן נוסף? הילד הוא בן 4.4 , יש אלימות, ואולי הפרעת קשב. כעת פתאום באו יריקות.

חברה25

New member
אצלנו...

זה הטיק העיקרי והבולט ביותר, אני מתכוונת לחבר שלי. לפעמים זה באמת לא נעים אנשים מסתכלים ומעירים הערות ולא מבינים איך בנ"א יורק כל שניה... לפעמים הוא יכול להתגבר על זה לכמה דקות, זה קשה לו וגם גורם לטיקים אחרים להתגבר בעיקר קוליים שבדר"כ פחות מורגשים ניסינו כמה סוגים של תרופות,היחיד שעזר היה ניטומן אך גרם לעיייפות נוראית אז הוא הפסיק. מישהו מכיר איזה תרופה שעזרה לטיק הזה של יריקות? או דרך אחרת להתמודד עם יריקות בתדירות גבוהה מאוד?

למעלה