יריעות Carbon Fiber

Scot Free

New member
יריעות Carbon Fiber ../images/Emo35.gif

אני שוקל להדביק יריעות Carbon Fiber על החלק העליון של המזלג (מזלג הפוך) בזמן האחרון ביצעתי כמה החלקות ששרטו את המשככים. ראיתי ב-MxSouth יריעות וגם גלילים מ-Carbon fiber שמתלבשים על המשכך. יש למשהו נסיון עם היריעות או הגלילים ? ראיתי יריעות רבות מודבקות על החלק התחתון של השופר ב-2 פעימות. עוזר משהו ? תודה.

mad dog 3

New member
לא בדיוק הבנתי...../images/Emo107.gif

אלא אם כן אתה מתכוון למדבקות... עוזר...??? לא בדיוק.... יקר....??? להחריד.... יפה...??? פצצות.... שבוע טוב ידידי

Scot Free

New member
מממ...כן וגם..

כן, למדבקות. לא מונעות את הפגיעות ? סופגות את האנרגיה וכיו"ב ? ומה באשר לגלילים ? ושבוע מצוין גם לך.

mad dog 3

New member
כן...לא...כן...כן...לא....אולי...|כ

מונעות פגיעות...לא סופגות אנרגיה...???? לא נשמה, המדובר סך הכול במדבקה עבה עם איורים של הקרבון...באותה מידה היו יכולים להיות עליה איורים של מיקי מאוס... לגבי הפגיעות...כמובן שכשתתרסק עכשיו...מה שישתפשף ראשון תהיינה המדבקות

Scot Free

New member
טוב, לא התכוונתי ל... ../images/Emo2.gif

מדבקות עם ציור האריג. הסלעים שאני מכיר לא נופלים מהכסא מהפחדות. רציתי את האריג האמיתי the real thing שממש יעשה משהו....

enigo

New member
לא נשמע לי מועיל...

רב החומרים המרוכבים הם קשיחים מאוד, מה שלא הופך אותם לסופגי חבטות אידיאליים. כמו כן, בגלל שמדובר בעצם בסיבים, הם גם לא ממש אוהבים שריטות עמוקות (ראה ערך בד אחרי ויכוח עם חתול, הבד תמיד מפסיד...). אם תוכל למצוא יריעות אוקולון או פלסטיק עבה... זה כבר יכול לעזור. מעט גמישות שתספוג את המכה. הציפוי לא יתפורר אחרי שפשוף חזק, זה כבר משהוא. אבל הכל מתאוריה, מעבודה עם החומרים באופן כללי, לא מנסיון ספציפי לישום המתואר.

חומרים מרוכבים

כשמם הם "מרוכבים" בד"כ תערובת של חומרי תשתית דוגמת סיבי זכוכית,קבלאר או סיבי פחמן במגוון סוגי אריגה ובהתאם למקרה הנדרש, שעליהם נוצק שרף(חומר נוזלי למחצה שמתקרש בתהליך כימי) פוליאסטר או אפוקסי או אחרים ומוספג לתוך האריג בדרך כלל בתהליך שיכוב לתוך תבנית כלשהיא. שני החמרים בנפרד (סיבי פחמן, זכוכית, או השרף) אינם בעלי תכונות חוזק כמו הקומבינציה של שניהם יחד (מקרה קלאסי של 1+1=3 ) סבירות גבוהה מאד שיריעה של סיבי פחמן או קבלאר לא תעשה כלום ולא תגן על כלום אם תהיה ככה לבד בלי שרף. וזה גם יראה מכוער לאללה.

למעלה