הגעתי לאתר שלו והתרשמתי.. מאוד. אבל אין שם שום אזכור למחיר. מישהו כאן יודע? פחות או יותר? אני מדברת על שלושת המסלולים ע"מ לצאת עם מאסטר באיפור (או איך שלא קוראים לזה).
אני מניחה שאתה מכיר את שלושת המסלולים, אותי מעניינים בי וסי (בעיקר סי) שאותם אי אפשר ללמוד בלי איי, ואני מניחה שיש מאחורי זה הגיון זה או אחר. לא את ה"מאסטר" אני מחפשת אלא את הידע. זהו
מאפרים אחרים מאפרים ולחקות אותם ככה לומדים.....בקורס את מקבלת בסיס בסך הכל אין דבר שמשתווה לידע שאת מקבלת מנסיון ומלראות מאפרים אחרים...לכן כל ה"מאסטר" הזה לא נראה לי כל כך משום שזה סיבה בשבילם לדפוק לך מחיר הגון על הקורס כאשר בפועל את תסיימי את הקורס ולא יהיה לך רקע אז זה לא אפקטיבי להכנס ל"טייטלים"....כלומר כל אותם הכינויים שעושים את הקורס יוקרתי...תאמיני לי כל קורס איפור ואפילו הקצר ביותר הוא טוב כל השאר זה לראות.....לעשות לסבול לאכול קש לפעמים....ולקום ולעמוד על הרגליים זה המקצוע...כי סך הכל אף אחת לא תפקיד את פניה בתלמידה שזה עתה סיימה קורס (לא משנה באיזה בתי ספר למדה9 ברגע שאין לה נסיון באיפור קודם ואין לה עבודות .......לכן אני ממליץ לכל אחת לעשות בוק אמיתי אצל צלם להשקיע בזה כסף וזה משתלם.......ולמי שרוצה יש לי צלם סופני במחיר טוב שתפנה אלי לפרטי.........אז בהצלחה
היא מאפרת מאד ידועה בעלת שם עולמי שמדריכה קורסים לאיפור מקצועי אצלה בסטודיו בת"א....יש לה את הטכניכות הכי טובות לאיפור...אני ראיתי והתרשמתי לטובה מאד...יענו' ממנה באמת אפשר ללמוד אני ממליץ להתעניין.....תאמינו לי איל מקיאג' וכל התחאווט הזה לא שווה את ההשקעה של הכסף.....אני ממליץ על עדה משום שיש לה קורסים קטנים והרמה גבוהה ביותר......
אני למ דתי שם וסיימתי בהצטיינות לא פעם אחת הם אמרו לי שאני התלמידה הכי צעירה וטובה שלהם שהייתה להם..:\\ זה אחלה בית ספר והכל אבל בקשר לזה שהם יסדרו לך עבודה אחר כך בזה קחי בחשבון שהעבודות שהם מסדרים בזה זה רק בהתנדבות ולא תראי כסף מזה...