יריה בחץ וקשת

שענית

New member
יריה בחץ וקשת

מי מכיר משהו/היא שמלמד/ת יריה בחץ וקשת בדרך הזן באזור י-ם???

WaveGal

New member
ובקיוטו?

sorry for the english (no hebrew keyboard) Aziz is teachinig Kyudo (japanese zen archery) in Beer sheva (Meitar can be more helpfull in connecting you to him) and there seem to be a kyudojo as a part of zendo in Eilat. i do not know of anyone else. sorry. i am looking for a kyudojo myself right now. in Kyoto. (and using this oportunity: i am doing fine and enjoying my journey. practiceed some kyudo in Tokyo and now visiting Tonjin in Hamamatsu on my way to Kyoto)​

קיודו בקיוטו

הדוג'ו הכי טוב בקיוטו נמצא ב GOSHO GOSHO זה באימפריאל פאלאס IMPERIAL PALACE אשר שוכן בין הרחובות MARUTAMACHI ו IMADEGAWA. אני די בטוח שהתחנה הכי קרובה לשם על הסאבוואי בקו KARASUMA היא תחנת MARYTAMACHI. לך למשרדי הגושו וייתכן שהם יוכלו לעזור לך, או שפשוט תסתובב שם מספיק זמן עד שתראה אנשים הולכים שם עם הקשתות הענקיות שלהם. יש גם קיודו בבודו סנטר BUDO CENTER שנמצא לייד HEIAN JINGU - מרחק של 25 דקות הליכה מאותה תחנת סאבוואי. אני ממליץ על הקיודו שבגושו אך רצוי כמובן שתתרשם מכל מקום אפשרי. בהצלחה.

טוב, אם גל כבר הזכיר אותי,

למיטב ידיעתי אין מורה לקשתות זן באזור ירושלים. אבל אם תארגני קבוצה, אני אארגן לך מורה. אם את מעוניינת, אני יכולה גם לקשר אותך עם ידיד שלי שהביע התעניינות בעבר, ורצה לארגן קבוצה כזאת.

אז תתחילי לחפש...

ניתן לתלות מודעה בשלוחה הירושלמית

של המרכז הישראלי לטאי-צ'י- אני מניחה שיהיו מתעניינים. (ובינהם גם אני
)

למה???

New member
בקשר לקבוצה

יכול להיות שאני ארצה להצטרף (אף פעם לא ניסיתי את העיניין אבל זה נשמע לי מעניין לאללה).

למה???

New member
בכרטיס האישי שלי יש את המייל

<למקרה שתקימו קבוצה ותרצו ליצור איתי קשר>

blacknight410

New member
גם אני רוצה!

תמיד התעניינתי בחץ וקשת בשיטת הזן ואשמח להצטרף לקבוצה הבעיה היחידה שלי היא שאני מאזור חיפה... אשמח עם מישהו יצור איתי קשר לגבי קבוצה כזאת האיסיקיו שלי:157991759

שענית

New member
שלום דוד

כן, הכל נדלק בחזרה ביום שקיבלתי את הפרוספקט של אורחות לוחמים....רק שבתאריכים האלה אני לא יכולה לבוא כי אני לומדת....(באוניברסיטה) אבל אני בהחלט אנסה לצור קשר עם אחד האנשים שם. תודה רבה

שענית, כדאי לברר אם תוכלי להגיע

לפחות לשישבת. זה יתן לך זמן לדבר עם המורים, אפילו אם זה יהיה על חשבון אחת ההרצאות זה שווה את המאמץ.

למעלה