יריה באפלה

c0pper

New member
יריה באפלה

שלום לכולם לפני 10-12 שנים בערך הייתה מנגינה סקוטית שהושמעה הרבה ברדיו זה מה שאני יודע: חמת חלילים אינסטרומנטלי האפשרות לזיהוי נעוצה ב-"הושמע הרבה"

c0pper

New member
ואם במנגינות עסקינן:../images/Emo80.gif

מישהו מכיר להקת פאנק נורווגית hoven droven? יש להם קטע אינסטרומנטלי מאוד מפורסם מן דואט של גיטרות מישהו מכיר?

c0pper

New member
אז ככה:

עקב חוסר הענות הורדתי 15 שירים של hoven droven עד שמצאתי את השיר עליו שאלתי: kjellingen (מומלץ) ותוך כדי החיפושים נדהמתי לגלות שהלהקה כלל אינה נורווגית אלה שוודית! אז סליחה מכל מי שהוטעה מהמידע השגוי my fault...

ST

New member
אני לא יודעת אם הושמעה הרבה ../images/Emo29.gif

אבל אם זאת מנגינה סקוטית אינסטרומנטלית עם חמת חלילים, תנסה את Cry of the Celts של Lord of the Dance או מנגינות אחרות שלהם, אבל נראה לי שאתה מתכוון לזה.. (למרות שאין לי מושג ממתי הם... אני מכירה את המוזיקה שלהם רק בכמה שנים האחרונות...) בהצלחה... בשורות טובות, אסתי.

c0pper

New member
צר לי - מר לי

זה לא זה אבל היה שווה לשמוע - בהחלט מי עוד רוצה לנסות את מזלו? בין הפותרים הכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה...

inigo

New member
אולי תשאל בפורום הבא...

פה . יש שם כמה אנשים שדי סביר להניח שיידעו.... איניגו.

ST

New member
יכול להיות שזו נעימה אחרת שלהם../images/Emo29.gif

זו להקה אירית (אם אני לא טועה) ויש להם עוד מנגינה אחת לפחות (לא יודעת את שמה) שמתאימה להגדרה...

inigo

New member
אז ככה....

Lord of The Dance הוא שמו של מופע אירי. מופע ריקודים איריים - כמובן לצלילי מוזיקה אירית. הרקדן הראשי בחור בשם מייקל פלאטלי (או משהו כזה) היה גם הרקדן הראשי במופע מצליח קודם שנקרא Riverdance . בעקבות ההצלחה של Riverdance יצא גם Lord Of The Dance לפני 4 או 5 שנים , לכן לא נראה לי שזה מתאים כל כך לתקופה שעליה מדובר. איניגו.

למעלה