יריד תעסוקה למידענות, היכן?

igreenwald

New member
יריד תעסוקה למידענות, היכן?

במחלקה ללימודי מידע בבר אילן ישנה פרסומת ליריד תעסוקה לסטודנטים ובוגרי מידענות ב16.10.07 מ9-16 אך לא כתוב היכן הוא יתקיים??!!! אודה לכם אם תצליחו לברר זאת ולפרסם כאן את המיקום

אניפה

New member
גם אני רוצה לדעת. תודה למבררים

אולי מי שעדיין לומד ונמצא באוניברסיטה יכול לשאול במזכירות?...

chain1

New member
שאלתי כבר אותם...לפני סוכות.הם לא יודעים,

אמרו שקיבלו את זא בפקס. הבטיחו לברר... מבררים כבר שבועים.

אניפה

New member
מוזר...שיבררו מאיפה שהם קיבלו את הפקס.....

משהו מיוחד המחלקה הזאת...

chain1

New member
כן, אמרו לי שהיריד זה לא דרכם, הם לא אחראים,

לא יודעים, את המודעה קיבלו בפקס. אבל... הם ראו את המודעה לפני לתלות אותה ולא היה להם תחושה שמשהו לא בסדר?!

אניפה

New member
זה בדיוק העניין...

אבל לאור הכרותינו עם המחלקה זה לא מפתיע.....

chain1

New member
היום הייתי במחלקה כדי לבדוק את העניין

וראיתי שהמודעה בכלל איננה על הלוח... פניתי למזכירה (הייתה מישהיא אחרת, לא זותי שדיברתי לפני החגים). לשאלה שלי מה קורה למודעה, מה זה אומר - ביטול של היריד? - היא ענתה שלא יודעת, מי שתלה אותה כנראה גם הוריד. או קיי - מי תלה, מי אחראי על זה, מי בכלל מארגן את היריד? היא לא יודעת, הירידים כאלה מתקייצים כל שנה ומחלקה לא בעניינים. אין מילים... מי שצריך להיות בעניינים - זה זווקא המחלקה!

igreenwald

New member
מישהו יכול לבדוק שאכן זה לא מתקיים היום?

כמו כן נא לעקוב אחר הפרסומים ולעודד את מזכירות המחלקה לגלות קצת יותר עניין ומעורבות ביחס לתאריך החדש של היריד שיערך לאחר תחילת שנת הלימודים (מה שהגיוני מהרבה בחינות)

אניפה

New member
לא מתקיים היום

מחברה שמשתתפת מסרו לי שנדחה ל-30. ובאמת צריך לנער את המחלקה, אם הייתי שם הייתי מבקשת מהם אבל אני אגיע ליריד באופן מיוחד

אניפה

New member
יש תשובה!!

הכנס יתקיים באוניברסיטה, בבר-אילן. (ביררתי במקומות אחרים, מוסמכים...). כ"כ קשה למחלקה לדעת את זה??

igreenwald

New member
איפה באוניברסיטה?

חשדתי שזו הסיבה שזה לא צויין אך את יודעת את יכולה בקלות לאבד שעה על לחפש אירוע ברחבי הקמפוס

אניפה

New member
גם את זה אני מנסה לברר

עדיין לא קיבלתי תשובה, אני יודעת שלא מתאים לחפש ברחבי האוניברסיטה, גם לי לא מתאים. אני מקווה שיהיה שילוט בכניסה. בכל מקרה אני מנסה לברר איפה באוניברסיטה, אנשים שואלים בשבילי אז אני לא רוצה לנדנד...

igreenwald

New member
תהייה וצורך ההירור על הסרת המודעה

כידוע נשיא האוניברסיטה מאיים לדחות את פתיחת שנת הלימודים, האם גם היריד בסכנת דחייה (בהגיון שביחס לסטודנטים אם אין לימודים מי כבר יבוא) ולכן הסירו את המודעה, או שיש סיבה אחרת. בשנה שעברההיו ירידי תעסוקה במרחב שבן ניגל(507) לבנייני שטרן(604-605) מה שיחסית קרוב למחלקה אז הייתי מתחיל את ההימור שם. לסיכום אניפה תמשיכי לברר וישר כוחך בכך האם זה יתקיים ביום ובשעות שצוינו במודעה גם אם פתיחת הלימודים תידחה? איפה זה יתקיים באוניברסיטה?

אניפה

New member
שנת הלימודים לא נפתחת ב-21.10? והיריד ב-16.10

כי אני כבר סיימתי את הלימודים כך שאני לא יודעת. האם יש קשר ליריד לבין פתיחת שנת הלימודים או לא? זכור לי שיש דוכנים בשבועיים הראשונים של פתיחת הלימודים. אני שואלת חברים שעובדים בחברה שמגייסת מידענים, משם אני יודעת. ביקשתי מהם לשאול בחברה שלהם לגבי הפרטים

igreenwald

New member
יש מקומות שביום ראשון הקרוב יתחילו

אבל כאמור נשיא האוניברסיטה איים בשביתה אך עדין לא הודיע על יציאתה לפועל. אם את צודקת שהיריד הוא לפני הלימודים אז זה לא ממש משנה מתי הם יתחילו בפועל, אך אם זה אמור להיות בתחילת הלימודים יתכן שהוא ידחה ... לתחילתם?

אניפה

New member
בדקתי באתר, מתחילים ב-21.10

במקביל לאוניברסיטאות אחרות. אבל כאמור לא בטוח שיש קשר ליריד....(לא ברור לנו כלום, אה?...) יום לפני היריד אני מקווה שיהיו לי תשובות סופיות אם, מתי ואיפה....

אניפה

New member
אולי תכתבו על המודעה בגדול "איפה"? ../images/Emo8.gif

ממש מעצבנים אלה....טוב, נברר כשיגיע המועד..

למעלה