יריד סוכות

av_i_va

New member
יריד סוכות

אני רואה שרשימת המעונינות משתנה מהודעה להודעה. כמו כן אני רואה כינויים חדשים שמעונינים להצטרף. אני בהחלט מברכת על כך. אודה אם המצטרפים החדשים יציגו את העבודות שלהן בפורום. אני מצטרפת לדעה של שוקי: צריך לסגור קצוות מפני שהזמן הולך ומתקצר. הרי הצעתי: זו תהיה רשימה אחרונה ומחייבת כלפי שוקי - של כל המעונינים להשתתף. כל אחת תשרשר כאן את רשימת המוצרים שיש בכוונתה להציג למכירה וכן כמות משוערת של מוצרים. כמו כן אני מציעה לקבוע מועד להימצאות כל המשתתפים כאן בפורום (או בצ´ט) על מנת לסגור קצוות. בהצלה לכולם

av_i_va

New member
הודעה של גורו: "מרימה את הכפפה"

העתקתי גם לכאן את הודעתה של גורו. • אוקיי אביבה אני מרימה את הכפפהו goro1 כמו שאביבה אמרה בהודעה למטה לגבי יריד סוכות כל מי שבאמת מעוניינת להשתתף לשרשר מתחת להודעה של אביבה ולציין 1.מקום מגורים 2. מהן היצירות היא רוצה להציג 3. אם אפשר נא לצרף קובץ או שניים להמחשה 4. כמות יצירות למכירה כל זאת על מנת שנוכל לסגור את הנושא מול שוקי ... תודה על שיתוף הפעולה גורו

ShirYaki

New member
../images/Emo60.gifמתפקדת

שם: שיר מקום מגורים: חיפה יצירות: מוביילים, מדבקות חלון (אולי יהיו עוד - תלוי בסופ"ש) כמות: מבקשת המלצות מכם כי זו פעם ראשונה... וכל הכבוד על היוזמה!

osni

New member
../images/Emo108.gifמתפקדת

שם : אסנת מקום מגורים : ת"א יצירות : תחתיות לסירים , סכו"מונים, שעונים , מוביילים מדאס, ציור על צפורניים. כמויות : יש הרבה , תלוי כמה נחליט יחד.

natali_rh

New member
../images/Emo19.gifמצטרפת

שם: נטלי מקום מגורים: יבנה יצירות: עבודות על עץ (מסגרות לתמונות, לוח מודעות, קופסאות וכדומה) כמות: בהתאם לכמה שאני יספיר ליצור במהלך השבוע, כרגע יש כ-10 לוחות מודעות ו-10 מסגרות והמון חומר שממתין לצביעה...) וכל הכבוד לגורו על היוזמה

goro1

New member
../images/Emo41.gif לגבי נושא החשבוניות.....

אני יודעת שקיים הסדר עם מע"מ לגבי עסקות שמכונות "עיסקאות חד פעמיות" הצרה שהם בשביתה ולא ניתן לברר לפרטי פרטים אבל אכנס לפורום השכן של יזמות עיסקית ואולי הם יכולים לעזור. פרטים בהמשך.... גורו

POWER PUFF

New member
עוד מתפקדת

שם: גילת מקום מגורים: ראשל"צ יצירה: ציורים לחדרי ילדים על קנווס (ניתן לראות דוגמאות בגלריה) כמות: כמה שאספיק עד היריד

dorlim

New member
מספר שאלות שיסייעו לי (ואני מאמינה

שגם לאחרים) להחליט סופית - * עם כמה עבודות כדאי להגיע ? (הרי ברור שבשביל 2-3 עבודות חבל על הנסיעה) * איך נקבע את המחירים ? (נראה לי שצריך לקבוע מחירים מראש כי זה יהיה קצת מוזר אם בעבור עבודות דומות נבקש מחירים שונים...) תודה

goro1

New member
לדעתי .....

בקשר לכמות העבודות .... בהחלט אין טעם להגיע עם 2- 3 עבודות הרי זה לעשות צחוק מהעניין וחבל בכלל על המאמץ. יש בעייה לקבוע כמה עבודות כל אחת תביא כי זה תלוי בכן ...בהספק וברצון. מה שכן חשוב להבהיר שהדוכן לא מיועד לכאילה שמתפרנסים ממכירות בירידים אלא רק למשתתפי הפורום - כחשיפה ראשונה וכבדיקה של פוטנציאל מכירה של העבודות שלהם.... כלומר נא לא לצרף חברים או חברות לדוכן שאתן מקבלות מתנה מתוך מחווה יפה לפורום ואין טעם להביא יותר מידי עבודות . בנוגע למחיר...זה באמת שאלה אישית כל אחת תקבע לעצמה את המחיר שהיא מרגישה שהיא רוצה לקבל תמורת העבודה שלה הרעיונות שלה והכי חשוב תמורת היצירתיות האישית שלה !!!! ומאד רצוי לא להגיע עם עבודות דומות ..כל אחת עם העבודות המיוחדות לה.... וזו הסיבה שבגללה ביקשתי ממכן להגדיר בדיוק מה אתן רוצות למכור ואם אפשר לצרף תומונה או שתיים להמחשה ...אז בבקשה לעשות את זה אם יש עוד שאלות והבהרות... אני פה גורו

יריד...

לצערי, למרות שאני גרה קרוב מאוד למזרע, ויש לי עבודות מוכנות (מוצרי עץ שונים מעוטרים (קופסאות / קולבים/
/ שלט-דלת ועוד... אני לא יכולה להתחייב ב 100% שאהיה נוכחת כל היום אז כנראה שאבקר אתכן ולא אמכור. אנ´לא רוצה להעמיס על הבעל המתוק את הטיפול בעולל
(בן 5 חודשים)לכל היום... אם יהיה שינוי - אעדכן... בכל מקרה אני צריכה כבר להתחנף לבעל, שלא יסבול יותר מדיי ביריד. מכירות את הפרצוף שיש להם (הגברים) כשאנחנו מדברות על יריד / שופינג?... קדושים מעונים...

למעלה