****יריד****יריד****יריד****

maxima

New member
תודה ציפורת אני עוד מרחפת בכייף של אתמול..../images/Emo13.gif

האנרגיות בצפון

אני מודעת לאנרגיות השונות בצפון, שהינו נוסעים לקברות צדיקים אחרי זה יומיים שלושה קשה היה לישון , הייתי חוזרת טעונה באנרגיות יש משהו ברים הללו , אפילו בהר הכרמל יש אנריות חזקות אז לא מתפלאה , בהררית יש ישוב שלם של מודטים כלומר שעוסקים במדטציה אז האנרגיות הנפשיות שם חזקות מאד , לכן השקט כי כל אחד מאוכז בנשמה פנימה ואתן שטיילתם שם ספגתם אנרגיות טובות וחיוביות ,

אנסה להסביר מה אני חושבת

זה כמו שהולכים בראש חודש לקברות צדיקים ע"פ הקבלה תמיד ב3 מקומות כדי למשוך את האנרגיות של האנשים שנחשבים כצדיקים שיתפללו עבורנו וקוראים שם פרקי תהילים , כדי לברך את החודש החדש ותמיד העמים שבאו מהצפון היו חזקים יותר מאילו שגרו בארץ שים לב תמיד רוב ההתקפות על הארץ באו ממדינות שהיו בצפון חוץ מזה קשה יותר לחדור דרך המדבר , קל להכנס דרך ארץ ירוקה מלאה במים

ben 911

New member
נסיכה תודה על ההסבר. ../images/Emo140.gif

באמת בזמנו חיפשו את הדרך הכי נוחה לחצות את הנהר.. כיום בעידן ה4X4 כבר לא בעיה לנסוע במדבר...

לכן המציאו את מלכה במדבר

אתמול הקרינו בערוץ 10 את מלכת המדבר באפריקה היה מרהיב לראות את המסע שלהם מוקרן בTV איך בצד אחד יש עוני חוצים את הנהר ויש מקום נופש למטיילים את הילדים הקטנים החיים בתרבות אחרת את האמא ששואלים אותה למשאלה הגדולה שלה היא פותחת בזה שהילדים שלה ילכו לבית הספר יהיו מוכשרים רק אז שהעסק שלה יגדל ויהיה לה יכולת כלכלית טובה יותר העסק שלה זה למכור סוד לתיירים שעוברים בכפר ישבתי מרותקת למסך , לא רציתי לפספס שף משפט או מראה מאפריקה

ספטון1

New member
הרי כל המלחמות היו בצפון

מלחמת לבנון הראשונה והשניה, מלחמת יום כיפורים התחילה מכיוון שאז סוריה התארגנה עם מצריים להשמיד את מדינת ישראל ולזרוק את כולנו לים. וכל השנים יש וויכוח על החזרת החרמון או לא. והרי החרמון העיניים של המדינה. ורק בשנתיםם האחרונות החיזבאללה פנו גם לדרום. אבל בהחלט הערבים רוצים את השליטה במרכז - דהיינו תל-אביב.

ben 911

New member
לא מצליח להוריד את התמונות..../images/Emo12.gif

ייתכן שהמחשב שוב....
או תקלה באתר...

ben 911

New member
סוף סוף ירד...../images/Emo9.gif

אבל רק בעזרת הדפדפן של פיירפוקס...
יופי נחמה..הממממ. מקסימה

s h o o s h a

New member
הטיול לצפון

מרגיש לי כל כך קרוב הטיול הזה שלכן
רק תיקון קטן: אוסף המכוניות? הוא של איתן ורטהיימר, בנו של סטף וזהו רק חלק קטנטן מהאוסף כולו.

maxima

New member
**** כדאי לכם ****

לבקר ביריד יהיה מענין ויהיו שם דברים יפים...

למעלה