יריד חוגים...

יריד חוגים...

היום התקילה אותי אמא אחרת בבוקר בשאלה אם אני באה ליריד החוגים בשעה 11:00? כמובן שלא היה לי מושג על מה היא מדברת (מי אמר תוכנית שבועית ולא קרא?) אז ככה, אצלינו בבית הספר יש פעילויות של בית התלמיד. בעיקרון זו הצהרונית והחוגים שבהם יכולים להשתתף כל ילדי בית הספר. עד השנה, היו נכנסים נציגים לשיעורים ומסבירים על החוגים, השנה החליטו לעשות יריד חוגים מרוכז, ביום שישי (היום) בשעה 11:00. אז, חוץ מהעובדה שהילדות שלי לא הולכות לחוגים כי השעות האלה ממש לא מתאימות לנו, יהיה שם גם המון בלאגן (כל תלמידי בית הספר בין הדוכנים) ואין שיעור בשעה הזאת. נראה לי ששבוע הבא כשהלימודים יסתיימו ב 11:45 (כרגיל) זה יראה לי פתאום ממש יום ארוך

אצלנו היה כזה דבר לפני כמה ימים

והיה עלוב להפתיע
פרסו כמה שולחנות, מאחוריהם ישבו כמה מדריכים חסרי התלהבות וחסרי כל רצון להרחיב בהסברים, ופינה אחרת ישב איש עם מערכת קריוקי (כי הבטיחו בעלון "הפעלה מוזיקלית") ונהנה בעיקר מעצמו - כמה ילדות עזרו אומץ והצטרכו אליו. מזל שהיה לנו כדור אז הילדים רצו לשחק כדורגל במגרש שהיה שם, אבל במהרה נאמר לנו להפסיק עם זה (לא שזה הפריע למישהו כי כמעט ואף אחד לבא), אז הלכנו לגינה הקרובה
זה כל היריד
אשמח לשמוע איך היה אצלכם

galitpa

New member
אז אצלינו יותר גרוע.

לא מספיק שעושים יריד בבוקר, עשו אחה"צ עם ההורים (והילדים מגיעים כמובן מוכנים), במהלך השבועיים האחרונים מגיעים נציגים של החוגים, כל פעם מישהו אחר - לא מרוכז, ומסבירים/מדגימים ואפילו בוחנים (טניס למשל). ככה זה כשלבית הספר יש אינטרס כלכלי....והאמת, שקלתי לאול פה לגבי הנושא. בסוף הקדמת אותי...

hag70

New member
אנחנו בחרנו את החוגים לפני השנה התחילה

באתר בית הספר היו את כל האופציות שיש לנו לבחור מהן (לפי ימים וכיתות) והסבר קצר על כל חוג. שלחנו (במייל) את ההעדפות שלנו ושבועיים אחרי התחלת הלימודים (החוגים התחילו בשבוע השלישי ללימודים) קיבלנו את הרשימה שלנו. יצא דיסקו
(גינה לי, קרטה, יוגה וטיסנאות). בכל מקרה אפשר להחליף אם יש בעיה (כבר ביקשנו להכניס יוגה שלא קיבלנו בהתחלה וקיבלנו תשובה חיובית תוך 25 דקות במייל
). אחרי ארוחת הצהריים יש הפסקה קצרה וכל ילד מקבל מדבקה עם השם שלו והחוג שלו (ככה זה לפחות בכיתה אלף) ויש מורות וילדים מכיתה וו שמפזרים אותם לחוגים לפי המדבקות.

אז ככה...

קודם כל זה לא היה רק היריד, אלא את מפקד הבוקר דחו לשעה הזאת וחלק מהמפקד היה הצגה של חלק מהחוגים (התעמלות אמנותית למשל). אחרי כן באמת היה בלאגן, אז פשוט הסברתי לבנות שממילא אנחנו לא הולכים לחוגים האלה אז הן הסכימו לבוא הביתה. (ובקשר לשבוע הבא - המשפט האופטימי שלי לגבי 11:45 - אז יש טכס ראש השנה ב 10:30
כנראה דיברתי מוקדם מדי, אני אמשיך לקוות
)

אצלינו היה יריד חוגים -כמו שכבר תארו

פה כמה מדריכים מאחורי שוחן עליו הציגו את מרכולתם,מזל שיש חוג בסגנון מימנה אז היה קצת רעש ואקשן. הבת שלי לא רוצה שום אחד מהחוגים הללו ואני שמחה שלא כי אני מעדיפה בצהריים שהיא תבוא הביתה ויש לה מספיק חוגים אחרים אחה"צ.

למעלה