יריד אוספים ואספנות

טל ענבר

New member
נצל"ש עצמי

אלה הבולים. את הגליון עם הבולים המחומשים יש לי - קניתי ב.......סניף דואר במוזיאון הדואר בוושינגטון DC

python 4

New member
היי, בוקר טוב, אני חדש כאן../images/Emo24.gif

מה קורה? אני ירון, ואני אוסף בולי חלל הולוגרמים מארה"ב. כן, זה הנושא שלי, בולי חלל הולוגרמים מארה"ב. אני אוסף רק בולים שמקיימים את שלושת התנאים הבאים: 1. הם בולי חלל 2. הם הולוגרמים 3. הם מארה"ב מקווה להתערות בפורום!

שלום לך וברוך הבא.

בדיוק היום הסמנכ"ל שלנו חולה, ואני אמלא את מקומו. כדי להתערות בפורום, עליך להגיש שני מאמרים לביקורת ההנהלה בתוך שישה ימים. על המאמרים להיות ברווח כפול, עם שוליים, לא יותר משבעים עמוד. נדמה לי שזה מה שהסמנכ"ל בדרך כלל אומר. גם אני מקווה שתתערה.

python 4

New member
מעניין שאחרים מתערים יופי בלי שום

מאמר. חוץ מזה, עכשיו כשהסמנכ"ל לענייני התערויות מצוי בטיול שנתי בעכו, אני אשמח לקבל את בולי החלל ההולוגרמים שלו למשמרת עד שהוא יחזור (ואולי יום אחד אני אראה לו אותם).

elcool

New member
יש לי שלוש וחצי מחמ"פים מהתצוגה!

ממה שהילד הראה שם יש לי את הסמיילי קפית, את הכדורסל והסנופי שמחזיקת המפתחות החליפה איתי. חוץ מזה, אוסף יפה מאד! מעניין אותי אם זה כל האוסף, או רק חלקו. מוזר שלא ראיתי מחמ"פים מחו"ל... בני כמה הילדים שם?

אל תעשה לי את זה...

זה אני שהפסיד! הכנסתי את האוטו למוסך, והבטיחו לי אותו עד הצהריים. כשראיתי שזה לא הולך סיכמתי עם אמא של נעם שתגיע הביתה מוקדם, כדי לשדוד לה את המכונית ולבוא. והיא, מה לעשות, חשבה בטעות שהמשך התפקוד הסדיר של נמל אילת ומפעלי ים המלח יותר חשוב, ונשארה לתקן להם את התקלה ולפתוח להם את השערים. כאילו שזה באמת חשוב שהאוניה תצא בזמן. איזה כיף לראות את כל האוספים ולחשוב על 50 אוספים יחד במקום אחד. ממש חגיגה. רק אוסף אחד נראה לי קצת, איך לומר - הטסות של הגלגלים הזכירו לי ימים אחרים, בהם היו ילדים (אחרים - לא אני!!!) אוספים סמלים של מכוניות. גם אז אמרנו להורים, סליחה - הם אמרו - לא אני!! - שזה סמלים שנפלו על הרצפה. היינו גם מוכרים (אופס! לא יודע למה יוצא לי גוף ראשון כשאני בכלל לא הייתי בעסק) למוסך אחד ברמת גן את הכפולים. הצלחת לגייס לנו כמה מהאספנים? באמת שיהיה כיף אם הם ייכנסו וישתתפו.

rachelea

New member
איזה יופי של תצוגות

תאר לך, אם היו גם חברי הפורום מציגים ביריד ניתן היה לחזור ולפתוח את תערוכת תחביב שהיתה בת"א בשנות השישים.

למעלה