ירידת שלב....

ירידת שלב....

היום קניתי לאמא מכנסונים. לאחר כמה וכמה "פשלות" הגענו למסקנה שאין ברירה וצריך להתחיל. הלכתי לעזר מציון וקניתי (זה ממש לא זול!) ובכיתי. אני יודעת בדיוק את המסלול שהיא תלך בו ואנו איתה. ואבא? גוסס.

יקירתי, ליבי איתך....

עם כל הכאב והצער , כשיודעים לקראת מה הולכים הדרך יותר קלה, כשאצלי זה התחיל לא ידעתי מי נגד מי, וזה הרבה הרבה יותר קשה. ובקשר למחיר יש מגוון הצעות, אני היום מומחית למכנסונים ובחיתולים, כבר ניסיתי כמעט את כל אלה שבשוק, אם יש לכם בירושלים חנות מהרשת של "מור" תפני אליהם הם הכי זולים שיש, שולחת לך חיבוק ענק, ובשורות טובות, ניצה.

רגינה9

New member
מצער לקרוא

שלב החיתולים/תחתוני הספיגה הוא שלב מאוד מוחשי בחזרה של יקירנו לילדות... למרות שאת מכירה את המסלול, עדיין מקווה שהדרדרות של אמך תיהיה איטית ותוכלו להנות איתה מהמעט שקיים. ניצה שולחת לך מסר לגבי חברה מכרמיאל, שמספקת מוצרי ספיגה. הם סיפקו לי עד הבית והיו זולים (לאחר סקר שערכתי, לפני כשנה). בשורות טובות. טובה.

אכן כך....

השלב הזה קשה. כולי תפילה שהוא לא סובל. אנו סובלים מספיק במקומו. אחיותי נסעו היום להפרד ממנו, לי אין צורך, העדפתי להשאר עם הנכדים. תיכננתי בכל מקרה לבקר אותו ביום שני, אני מקווה שזה יהיה אחרי הכל.

zs1957

New member
רחל סעי לראות את אבא

זה סוג של פרידה . עשי זאת כדי שלא יהיו לך יסוריי מצפון. שולחת חיבוק גדול זהבה

מדוע לזרוע ספקות בהחלטה של רחל?

הלואי שיהיו הרבה כמו רחל, גם עם ראש על הכתפיים וגם עם נשמה בלב. יש לכבד את הלטותיה ולא להתיפייף על חשבונה!

zs1957

New member
יענקלה כולנו מכבדים את רחל ומשתתפים בכאבה

אין פה כל זריעת ספק ולא התיפיפות. היא חכמה רגישה ויודעת מה לעשות ברגעים הקשים. לא לכל אחד יש את כוחות הנפש לעמוד ברגעים הקשים הללו.יש כאלה שיעדיפו לא לראות את יקיריהם בשלב הגסיסה.. זה לגיטימי במילא לא ניתן לעזור לחולה אז יש לכבד את רצונו ואין לכפות . הצוות הרפואי יעשה את המוטל עליו.

אמת ויציב. ענית לשלושתינו (רחל, יענקלה וזהבה)

רחל יקרה../images/Emo24.gif

מה אומר לך? רק שיהיו לכם כוחות נפש להמשך. זה כל כך קשה לראות את השלבים האחרונים של המחלה ועוד בהורים שגידלו אותך אני יודעת שאתם הילדים עושים הכל למענם ובזה תתנחמי מאחלת לך שאבא לא יסבול ושאמא תתרגל בלי התנגדות למכנסונים. זה תמיד נראה לי שלב שאצטרך להתמודד איתו ולא יודעת איך... המון חיבוקים ותהנו ממה שיש ובעיקר תהני מהמשפחה שלך, ילדים ונכדים, בשורות טובות, טובה

נילי41

New member
רחל יקירתי, קבלי חיבוק אמיץ וחם../images/Emo24.gif

מזדהה איתך בהרגשתך ובדאגתך להוריך היקרים. מאחלת לך הרבה כוח להתמודד...

../images/Emo201.gifקבלי חיבוק חזק של עידוד

האמת קשה לי לכתוב כי אני עצמי מדוכדכת אך בתור מאמינות זה מקל כי אנו יודעות שיש מי שיודע מה מצבינו מאחלת לך ולכל משפחתך שרק נשמע בשורות טובות

אירילה

New member
רחל , איתך בשעות הקשות האלו ,מחזקים את רוחך

ושנשמע רק בשורות טובות. אורית וגרשון

zs1957

New member
רחל יקירתי ליבי אתך

שולחת לך חיבוק ענק ונשיקות. היי חזקה אלו ימים קשים עבורך. מקווה שאב לא יסבול הרבה וזה יקל על סבלך. האם האמא מודעת למצבו של אביך? היי עמנו בקשר ועדכני בכל מה שקורה. זהבה

סיפרתי מקודם לאמא

והיא פרצה בבכי נוראי. 5 דקות לאחר מכן היא שכחה מזה. יש יתרונות באלצהיימר, הא? אני נפרדתי מאבא בכל פעם שיצאתי מביקור אצלו בחצי שנה האחרונה. כל פעם נפרדתי ממנו כאילו לעולם לא אראה אותו שוב. אני לא מרגישה צורך לראות אותו במצב גרוע אפילו מזה שהוא היה, לא מתאים לי. ואם מישהו/י חושב שזה לא בסדר, גם זה בסדר.

zs1957

New member
רחל היקרה קבלי חיבוק ענק../images/Emo24.gif

רצונו של אדם כבודו. את את שלך עשית מעל ומעבר בכל ביקור שהיית אצל אבא. מבינה את הקושי שלך במילא אינך יכולה לעזור. הצוות הרפואי המטפל באבא יעשה את העבטודה. עלייך לטפל באמא , ובמשפחה שלך וזה די והותר. זה דרכו של עולם . מאחלת לך שיהיו לך ימים מאושרים יותר בחייך. בשורות טובות

צביקה א' צביקה ב', אלפי א' אלפי ב'...

צביקה א ב ג מילים: דידי מנוסי לחן: יוחנן זראי צביקה א', צביקה ב', צביקה ג', על שלושתם רצינו פעם לספר, צביקה א', צביקה ב', צביקה ג', כל אחד שוה שלושה, אם לא יותר! לשלושתם היה שפם ארוך כסרט, ושלושתם ירדו איתו אל המחתרת, וכדי שלא יכירו, הם שינו את שמם כעת, צביקה ג', צביקה א', צביקה ב'. בפלמ"ח היתה פרובלמה שהציקה, כי אין ג'וב, אף לא קטן, שאין בו צביקה, אך אף פעם לא ידענו, מי מהם צריך לצאת, צביקה ג'? צביקה א'? צביקה ב'? צביקה ג', צביקה ג', צביקה א' , צביקה א', צביקה ב', ל ל ל... אם כבר מתאספים לשתות קפה בערב, ולשיר שירים על שיבולים וחרב. הן בלי צביקה אין שום קומזיץ, בלעדיו הכל שובת, צביקה ג', צביקה א', צביקה ב'. איזו יד את המחסן אתמול הריקה, מי סחב עופות בלול? ברור, זה צביקה! אך, אימרו נא, איזה צביקה יענש פה על החטא? צביקה ג'? צביקה א'? צביקה ב'? צביקה ג', צביקה ג', צביקה א', צביקה א', צביקה ב', ל ל ל... יום אחד אגרת את הגדוד הדביקה וכתוב בכתב נשי "למסור לצביקה!" מה קרה? עובדי הדואר לא יודעים למי לתת, צביקה ג'? צביקה א'? צביקה ב'? בין החברה הרכילות מיד אז קמה, שלצביקה חברה נמצאת אי שמה, אך שלושתם הסמיקו יחד ואמרו "זה לא אמת!" צביקה ג'? צביקה א'? צביקה ב'. צביקה ג', צביקה ג', צביקה א', צביקה א', צביקה ב', ל ל ל... יום אחד למחלקה הגיע קשר, ויצאנו בו בלילה אל הגשר, ומובן שאת החומר רק שלושה יכלו לשאת, צביקה ג', צביקה א', צביקה ב'. למחרת בשורה רעה כל כך הזעיקה, כי משם איש לא חזר, אפילו צביקה... ואנחנו לא שאלנו, לא שאלנו מי המת, צביקה ג'? צביקה א'? צביקה ב'? צביקה ג', צביקה ג', צביקה א', צביקה א', צביקה ב', ל ל ל... צביקה א', צביקה ב', צביקה ג', על שלושתם רצינו פעם לספר, צביקה א', צביקה ב', צביקה ג', כל אחד שוה שלושה, אם לא יותר!

למעלה