ירידת מים

ירידת מים

שלום בנות ומה שלומכם אני צופה מהצד בדרך כלל שיש לי איזה בעיה אני שואלת רציתי לדעת על ירידת מים איך יודעים אם זה באמת זה יכול להיות בטיפות או בזרם חזק ולא מפסיק אני בשבוע 27 יש לי כל הזמן מין רטיבות יש לי לחץ נוראי בבטן התחתונה שאני מרגישה כאילו עוד רגע אני יולדת וגם כאבים מידי פעם שהולכים ובאים פעם בכמה שעות אפשר לקבל תשובה הרופא שלי בחול מיום שלישי והוא אמור לחזור רק ביום ראשון תודה סגלית

נ ס ע

New member
אם את לחוצה יש מקום אחד בשבילך

בי"ח. סעי לשלום ותחזרי בהריון

meravido

New member
בדיוק גם אני רציתי לשאול שאלה דומה

כי אני בשבוע 28 ואני כל הזמן מרגישה כאילו העובר "מתברג" לכיוון למטה. אני מרגישה ממש לחץ לכיוון למרות שאני יודעת שזה לא צירים ואולי זה סתם פעילות רחמית. לגבי רטיבות - גם לי יש אבל זה הפרשות וזה מוזר כי היתה תקופה של יובש ועכשיו זה חזר. אם את נחה זה עובר לך?

מיריסאן

New member
אחרי 2 ירידות מים.......

ישנן נשים שיש להן בריחה קלה של מים והן צריכות להיות בשמירת הריון במיוחד עם יש כאבי בטן. אני בשני הריונות הקודמים שלי היו לי ירידות מים כמו זרם מים בינוני וחם בהריון הראשון פשוט נכנסתי לעשות פיפי וראיתי שהמים לא מפסיקים לרדת, ההריון השני באמצע הלילה שמעתי כמו פקק שהשתחרר והמים התחילו לרדת.. אני מציעה לך ללכת לבדוק את עצמך אם יש לך כאבי בטן תסמין ממש לא טוב

אופירה 1

New member
הכי טוב זה ללכת לבית חולים למיון

יולדות. את לא צריכה הפנייה בכלל. הם יבדקו אותך ויתנו לך את כל התשובות . לא הייתי מזלזלת בזה ואולי אלו רק בריקסטונים אך עדיף לבדוק.

למעלה