ירידת מחירון??!...

THE SCOOTER

New member
ירידת מחירון??!...

מישהו יודע משהו על ירידת מחיר מחירון בחורף? זה נכון?

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif8-

אחי...

אנ´לא יודע על איזה מחירים אתה מדבר, אבל כשיתחילו כאן למכור אופנועי שטח בשבעים אלף ש"ח טבין ותקילין וזה מה הולך לקרות בשבועות הקרובים - אני לא בדיוק בטוח שמחירון האלטרנטיבה (משומשים) ירד... 1.מחירם תמיד בפרופורציה לחדש. 2.כיון שהם האלטרנטיבה היחידה לחדש שנגוז ברור שהביקוש להם יעלה. 3.אני חוזה עליה קריטית במחירי משומשים 2002 2001... משהו כמו חמשת עד עשרת אלפים ש"ח בחדשים הקרובים. 4.כמובן שאולי אני בכלל טועה.

Nadav Capone

New member
עלייה קריטית במחירי המשומשים../images/Emo12.gif

ממש לא. המחירים החדשים כפי שהוצגו במחירון מוטו החודש הם מחירים שנקבעו לאחר ירידת הערך הכוללת של דגמיי 2002. לגביי ירידה נוספת במחיר המשומשים התשובה היא גם חד משמעית,ממש לא. המחירון החדש מושפע מכל הגורמים האפשריים שגורמים לירידת מחירי המשומשים: מיתון המשק,ירידת הערך של שנת 2002,כניסת דגמי 2003 שהחלה כבר מלפני מספר חודשים, החורף המתקרב,השיפור המשמעותי שחל בדגמי האופנועים החדשים,וכו´. לכן,לעניות דעתי,לא צפוייה כל ירידה נוספת במחיר המשומשים,שלא לדבר על עלייה.

למעלה