ירידת לחץ דם..

צומיש

New member
ירידת לחץ דם..

אני כבת 20 וחצי סובלת מלחץ דם נמוך ומדופק חלש... ובצבא בדקו את הנושא לעומק ולא מצאו שום דבר חריג! אולם פעם בכמה ימים... אין לי מושג מאיזו סיבה.. פתאום צונח לי הלחץ דם.. אני מתחילה להיות מסוחררת לקבל התקף של חוץ וזיעה.. ולראות מן שחור בעיניים וכמעט להתעלף.. השאלה שלי מה יש לעשות כדי למנוע מצב זה?? ומה יש לעשות כדי לצאת מהמצב הזה ז"א כדי להמשיך בשיגרה במקרה כזה..?

מוּסקט

New member
לחץ דם נמוך

דווקא די נפוץ אצל בחורות צעירות בגילך. בדרך כלל אין משהו מיוחד שצריך לעשות. לחץ הדם עולה עם הגיל באופן טבעי והגוף מסתגל ללחץ הדם הרגיל שלך גם אם הוא נמוך. בכל אופן - שתי קפה שחור מומתק כשאת ככה מסוחררת - אם רווח לך כנראה שבאמת מדובר בלחץ הדם. אם לא - זה משהו אחר ושווה לבדוק את הסחרחורת שלא בהקשר של לחץ הדם.

מעפרה

New member
שלום צומיש

בואי נתחיל מזה שלחץ דם נמוך זו בעיה הרבה יותר נחמדה מלחץ דם גבוה. היא לא גורמת למחלות לב כמו הלחץ דם הגבוה וכפי שמוסקט אמרה, היא מסתדרת לבד עם הזמן. בעיה של לחץ דם נמוך אכן מתגלה לעתים קרובות בבנות בצבא. הסיבה לכך היא שילוב של העובדה שזו תופעה אופיינית לבחורת צעירות ביחד ושל ... ריבוי המסדרים. בנות עם לחץ דם נמוך לעתים קרובות מתעלפות אחרי עמידה ממושכת בשמש ולכן יכולות לקבל "פטוֹר" ממסדרים. האם בדקו שהסחרחורת שלך אכן נגרמות מנפילות לחץ דם? האם זה באמת אופייני אצלך לטמפרטורות גבוהות ועמידה ממושכת? אם לא, באלו מצבים זה קורה? אם לא,

נח בשבע שגיאות

א. מעפרה= ממני, עפרה. ב. שילוב של גיל ושל מסדרים (ה"ביחד" מיותר). ג. מספיק לכתוב פעם אחת "אם לא". אני רואה שהכרכרה שלי תכף הופכת לדלעת, אז עדיף שאלך לישון. לילה טוב
, עפרה

Rinaty

New member
לחץ דם נמוך../images/Emo11.gif

אני לא בטוחה שתמיד הפיתרון הוא קפה או שאר דברים שאמרו פה.. יש לי חברה לדוגמא עם לחץ דם נמוך והתעלפויות וסימפטומים דומים לשלך שלקחה אדרנלין למשך כמה שנים.. תמיד כדאי להיוועץ ברופא וכל מקרה לגופו... שיהיה לבריאות!

למעלה