ירידים ופרנסה

nelo5411

New member
ירידים ופרנסה

בתקופה האחרונה עשיתי לי מנהג קבוע לא לפקוד את הירדים זה אומר לא להשתתף ,וראה זה פלא במקום לשלם על כל מיני ירידים כושלים או שהם נמצאים בהרצה אימצתי שיטה ,והיא כל פעם שזוגתי אומרת נלך לבצלאל או מרינה או רחובות ועוד ועוד אני שם את הסכום פלוס דלק בצד וראה זה פלא בשנה האחרונה יצאנו לחו'ל 4 פעמיים מסקנה ,במקום לבזבז את כספנו על קרן הצבי מוטב לעשות את הדבר האמיתי ולבזבז אותו בחו'ל והינה רשימת המקומות בחו'ל פרג , בורגס , ברלין , ורק אתמול שבנו מבודבשט אחר שבוע מהנה וכייף ,אז אנא חברים כל יריד אורך החיים שלו קצר אנו סתם מסתובבים סביב הזנב שלנו המרווויחים הגדולים הם בסופו של דבר המארגנים ,הם עושים נסינות בכל מיני מקומות את המחיר אנו משלמים להזכירכם ,במאי החודש יש לי יום הולדת נדרשים דוכניים איכותייים , מחיר לדוכן 500 שקלים גם יום ההולדת שלי איכותי כמו שרחובות איכותיית ,צפי לאנשים השנה שלו כמו בשנים קודמות 25 זוגות

bartal4

New member
האמת , צחקתי

אמנם צחוק מעורב בעצב אבל צחוק.... מה אתה מציע ? לפרוש מתחום הירידים ?

nelo5411

New member
ירדים

לא ממש ממש לא לפרוש מניח שחלק מאיתנו מתפרנס מזה , אבל כל השמות הבומבסטיות כמו יום החתול יום הכלב יום הצער יום השמחה שכל מפיק ומפיק כותב ,על מנת להפוך יריד פשוט לדבר ענק זה מכעיס .מניח שתוך התקופה צברת נסיון ,ו לך רק על בטוח מספיק להיות שפן נסיון , או במקביל ,אפשר לעבוד במקום אחר ורק בסופי שבוע ,לעבוד בירידים למרות שגם כך אני בטוח שנפסיד , אני הגעתי למסקנה ברורה אני לא מרוויח בירידים אני לא הולך אליהם אגב אני מתלבט גם לגבי חוצות היוצר ,אולי עם הכסף הזה אצא לקפריסין מי יודע

ספרותי1

New member
../images/Emo6.gifהצחקת אותי, תודה. שיתפתי את

בעלי שמיד הציע לאמץ את שיטתך. בקפריסין עדיין לא ביקרנו... המשך נעים, חמדה

HayaBee

New member
גילית את הפן ההומוריסטי, בחיי שהצלחת להצחיק..

גם אותי, כל שאמרת נכון כשבמקום לאכול שוקולד אומרים לילדים את דמי החפיסה הזו וכל הבאות אחריה אנו שומרים עבורך ליום יבוא.....פראג, קפריסין, בודפשט או מוסקבה. כתבת נחמד, נהנתי אבל חשבתי על כך שאילו חסכתי לדירה בלי לשלם משכנתא שנים ארוכות הייתי עוברת מדירה שכורה אחת לאחרת. יש לעשות שיקול עניני וכל אחד אמור לעשות זאת בעבור עצמו. מאחר ויש לך את הכיסוי הכספי וענין הירידים זו רק חוויה של כייף (או לא?!), השיקול שלך כנראה נכון לגביך. אחרים מרוויחים בעבודה בדוכן כך שמספיק להם לשני קפריסין, 2 פראג או כל הרשימה שמנית ועדין נשארים עם עודף. אז תודה על הקטע ההומוריסתי, נהנתי, תמשיך לעדכן בחוויות מהנסיעות והשיטוטים בחו"ל, האם אתם מבקרים שם גם בירידים? תוכל לעשות עבורנו עבודת שטח ולספר איך מתנהלים הירידים בחו"ל, נותנת לך בזאת את שרביט התחקירן, שיהיה בהצלחה. גם תמונות מדוכנים מענינים נקבל בתודה ובכייף. עכשיו משיש בידך גם משימה......צא לדרך בברכתנו. להתראות, חיה

nelo5411

New member
לחיה היקרה

הייתי בבודפשט שבו היה אירוע ענק כמו כדור רגל להשכלה כללית אני חושב בעופרת יצוקה לא היו שוטרים חיילים כל כך הרבה היו יחידת כלבנים יחדות שוטרים רכובים על סוסים , היו יחדות ללוחמה בטרור ,יחדות ירי בגז מדמיע ועוד אלפי אלפי שוטרים , ההערכה מעל מאה אלף איש היו , והינה הבדיחה היו בעלי דוכנים רבים שמכרו פיצוחים ,בירות ושתיה קלה ללא תשלום למפיקה כזאת או אחרת ולא למפיק כזה או אחר ,, כן חיה ללא תשלום את אולי יודעת או לא , חנה דוברת הונגרית וזה הדבר הראשון שבדקנו כמה עולה דוכן , אז התשובה היא פשוטה כלום כלום ועוד פעם כלום רק בישראל כל חלקת יער קטנה הופכת לאטרקציה ,וכל מרפסת קטנה בבית קפה ברחובות הופך לאירוע בפרק המדע שאת אני מניח שזוכרת ,את מזכירה בודדים שמרווויחים פעמיים קפריסין ו4 פעמיים פרג . מה אם שאר בעלי הדוכנים שגם אם הם מרוויחים מאלצים אותם לעבוד גם במקומות אחרים פחות אטרקטיבים את זוכרת בוואדי את אייל שכתב במו ידיו . שהוא דורש לעבוד בכל מיני מקומות לפי החישוב שלי .אני אגיע לארצות הברית בחיסכון שאני צובר. בגלל שאני מוותר על הירידים יום נפלא לך ומקווה להביא לך אינפורמציה פעם הבאה מארצות הברית יום נפלא לכל חברי הפורום

HayaBee

New member
תסע...תסע....מפרגנת לך....ותחזור בשלום

עם בשורות טובות. לגבי ארה"ב ידוע לי שמשלמים עבור ירידים מאורגנים, אך הסכומים נמוכים יחסית, לגבי אירופה, כנראה כשיש ארוע גדול מגיעים כמה גזלנים - או שלא, אבל בירידים מאורגנים ומסודרים שאליהם היתה כוונתי בוודאי יש השתתפות כלשהי. בדוק באופן יסודי ודווח לכשתדע, מחכים לשמוע ממך. דרך אגב יש מקומות גם בארץ שזה בחינם רק שצריך לדעת איפה הם, אך בדרך כלל זו לא פרנסה או מקום קבוע. והלואי ומי שיודע על מקומות מסוג זה היה מתחלק עם האחרים
.

למעלה